Nieuwe aanbiedingen

Black Friday Nintendo Switch deals op Energie Aanbiedingen

Op 26 november is het (al)weer Black Friday. Heb jij net als vele anderen dit jaar je zinnen gezet op een Nintendo Switch deal met Black Friday? Dan bestaat de kans dat je net als afgelopen jaar met Black Friday een gratis Nintendo Switch kunt scoren bij een nieuw energiecontract! Maar wist je dat je ook nú al kunt overstappen met een Nintendo Switch aanbieding? Zo hoef je niet te wachten tot Black Friday, en heb je je game console eerder in huis! We leggen je uit met welke aanbiedingen je nu al een gratis Nintendo Switch ontvangt.

Nintendo Switch deals bij Vattenfall en Essent

Op dit moment lopen er 3 tijdelijke Nintendo Switch energie aanbiedingen bij Vattenfall en Essent. Laten we eens kijken welke dat zijn.

  1. Nintendo Switch t.w.v. € 339,- bij een Vattenfall 1-jarig contract
  2. Nintendo Switch Lite (met LEGO spel) t.w.v. € 269,- bij een Vattenfall 1-jarig contract
  3. Nintendo Switch t.w.v. 339,- bij een Essent 3-jarig contract

Nintendo Switch Vattenfall met een kortlopend contract

Energieleverancier Vattenfall heeft nu 2 aanbiedingen lopen waarbij je een volwaardige Nintendo Switch, of de Nintendo Switch Lite met LEGO game kunt krijgen. Je krijgt in beide gevallen de Nintendo Switch (Lite) bij een 1-jarig contract voor gas & stroom, en je betaalt vaste tarieven gedurende de looptijd. Je ontvangt de Nintendo Switch (Lite) binnen een week na de derde termijnafschrijving bij je thuis. [widget widget_name="ea_card_widget" post_id='9123'] [widget widget_name="ea_card_widget" post_id='3250']

Volwaardig Nintendo Switch pakket

Ben je op zoek naar een deal met de meest volwaardige Nintendo Switch? Dan is de Nintendo Switch t.w.v. € 339,- deal van Vattenfall wat voor jou! Met deze deal van Vattenfall kun je de console in zowel de kleuren rood/blauw óf grijs krijgen, op basis van beschikbaarheid. Bovendien krijg je bij deze aanbieding een volledig Nintendo Switch pakket geleverd, in tegenstelling tot de 'Lite' variant* met de andere Vattenfall deal. Bij de gewone Nintendo Switch deal van Vattenfall ontvang je ook:

  • De linker en rechter Joy-Con controllers
  • Nintendo Switch Dock
  • Joy-Con grip + polsbandjes
  • Stroomkabel + HDMI kabel

Kortom: je ontvangt de complete set met accessoires bij deze aanbieding! *Zoek je een lichtere console, die vooral makkelijk mee te nemen is? Dan is de Nintendo Switch Lite variant een betere keuze. Het voordeel van de Nintendo Switch deals van Vattenfall is dat je de Switch al krijgt in combinatie met een contract van 1 jaar. Na een jaar ben je dus alweer vrij om over te stappen en opnieuw te profiteren van één van de vele andere energie aanbiedingen.

Alle cadeau aanbiedingen


Essent Nintendo Switch met een langlopend contract

Ook Essent heeft momenteel een Nintendo Switch aanbieding lopen. Bij Essent kun je de Nintendo Switch kiezen bij een 3-jarig contract, met de 'Kies zelf je cadeau actie t.w.v. € 499,-‘. 

Essent levert de Nintendo Switch in tegenstelling tot Vattenfall alleen in de kleur rood/blauw. Je krijgt ‘m uiterlijk 4 maanden nadat Essent is begonnen met leveren bij je thuisbezorgd. Dit is dus ongeveer gelijk met de levering van Vattenfall. Verder krijg je bij Essent beide Joy-Con controllers bij deze aanbieding. Minder accessoires dus dan bij de Vattenvall deal. Met de ‘Kies zelf je cadeau actie t.w.v. € 499,-‘ van Essent kies je voor een energiecontract van 3 jaar. Dat kan nadelig zijn als de energietarieven in de tussentijd zakken, en je nog niet kunt overstappen. Wel kan het zijn dat deze deal nu juist voordeliger uit de vergelijker komt, nu 3-jarige contracten (tijdelijk) in verhouding tot 1-jarige contracten vaker goedkoper zijn. Op dit moment liggen de leveringstarieven van Essent ook iets lager dan die van Vattenfall.

Check welke de goedkoopste Nintendo Switch deal voor jou is

Bekijk daarom op basis van je postcode en verbruik welke van deze Nintendo Switch deals het voordeligste voor jou is, en pak je kans! 


Waarom een Nintendo Switch bij je energiecontract goedkoper is

Je kunt natuurlijk wachten op een vette Black Friday Nintendo Switch deal bij Mediamarkt of Coolblue, met een extra hoge korting. Maar wist je dat zonder een speciale kortingsdag als Black Friday energiecadeaus sowieso iets goedkoper zijn dan wanneer je ze los zou kopen in de winkel?

Je betaalt bij je energiecontract altijd voor een deel mee aan je eigen energie cadeau, maar omgerekend krijg je een kleine korting op het cadeau zelf. Deze korting op een product krijg je niet standaard in de winkel. Handig om te weten dus.

Heb je nu al je zinnen gezet op een Nintendo Switch, en scoor je ‘m buiten Black Friday om met één van bovengenoemde energiedeals? Dan ben je hiermee altijd iets goedkoper uit dan wanneer je ‘m nu los zou kopen. Bovendien sla je twee vliegen in één klap: je scoort een cadeau dat je graag wil hebben en dat goedkoper is dan wanneer je het los koopt, én je bespaart op je energierekening door over te stappen op een nieuw vast contract. 


Meer Black Friday deals op Energie Aanbiedingen

Ook benieuwd naar andere Black Friday aanbiedingen? Vanaf half november zullen energieleveranciers hun speciale Black Friday deals bekend maken. Houd daarom onze Black Friday energie aanbiedingen pagina in de gaten, voor een compleet overzicht en mis geen enkele deal! Of kijk op de speciale Black Friday aanbiedingpagina's van de volgende leveranciers:

Alle energie aanbiedingen

Melvin Paalvast
Geschreven door

Melvin Paalvast

Redacteur energie. Dagelijks bezig om de beste energie aanbiedingen te vinden.

Lees meer berichten van Melvin

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.