Nuon aanbiedingen & acties

Nuon acties & energie aanbiedingen van juni 2019

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Nuon. Wat het leuke aan Nuon is, zijn de vele prijzen en cadeau acties voor klanten. Zo organiseert Nuon vier keer per jaar een exclusieve klantendag met prijsvragen. Daarmee kun je naast de regelmatige toffe acties of aanbiedingen van Nuon bij je aanmelding als klant ook tijdens de looptijd van je contract kans maken op mooie prijzen.
Tot eind van deze maand

"Nuon, één van de grootste energieleveranciers, doet veel voor haar bestaande klanten. Zo krijg je als klant korting op je energietarieven naarmate je langer klant bent, spaar je automatisch mee voor mooie cadeaus en maak je kans op prijzen. "

Nuon zet zich bovendien op grote schaal in voor duurzaamheid. Je kiest als klant zelf of je grijze- of groene energie wil afnemen. Veel van de cadeaus waarvoor je kunt sparen zijn niet voor niets gericht op duurzaamheid, zoals een duurzame moestuinbak en ‘geef een boompje cadeau’.

Voordelen van Nuon

  • Oplopende korting als je langer klant bent
  • Groot aandeel groene energie
  • Bepaal zelf wanneer je betaalt

Alle verlopen Nuon aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Nuon verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Nuon mijn overstapboete?

Of Nuon je overstapboete voor je vergoedt ligt aan een heel aantal voorwaarden en verschilt per situatie. De hoogte van de vergoeding hangt bovendien af van het aanbod dat je kiest bij Nuon. In alle gevallen betaalt Nuon geen vergoeding voor vervallen kortingen en welkomstcadeau’ s.

Het is dus verstandig van tevoren na te vragen of je overstapboete wordt vergoedt door Nuon bij je product keuze. Vergoedt Nuon je overstapboete niet? Dan is het slim om over te stappen naar een energieleverancier die de overstapboete wel (deels vergoedt).

energie-aanbieding-overstapboete-Nuon

Overstappen naar Nuon

Dankzij de overstapservice van Nuon, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Nuon:

  • 1. Meld je aan bij Nuon
  • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
  • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
  • 4. Nuon zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
  • 5. Geef je meterstanden door aan Nuon
  • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
  • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Nuon welkomstcadeau

Nuon is niet bepaald zuinig met acties & aanbiedingen naar nieuwe klanten! Nuon biedt nieuwe klanten geregeld een warm welkom met cashback acties, kortingen en leuke welkomstcadeau’ s in de vorm van cadeaubonnen of handige apparaten.

Bestaande en vaste klanten

Nuon waardeert en beloont haar vaste klanten graag en zet hier een stap extra voor. Net als nieuwe klanten zet Nuon haar bestaande klanten graag in het zonnetje met een programma voor vaste klanten: Nuon blijven loont.Ben je al klant bij Nuon en blijf je graag zitten waar je zit? Dan krijg je van Nuon korting op de variabele leveringskosten van stroom. Je krijgt 10% korting in het eerste jaar na afloop van je contract en ieder jaar dat je langer klant blijft krijg je 5% extra korting. Het totale voordeel kan oplopen tot maximaal 25% per jaar.

Nuon beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Nuon is op beoordeeld met 5 sterren.

Alle Nuon energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
Kies je eigen cadeau XL t.w.v € 350,- 3 jaar Direct bekijken
Powerdeal € 200 korting 1 jaar Direct bekijken
Kies je eigen cadeau t.w.v € 160 1 jaar Direct bekijken
Twee cadeaus t.w.v. €149,- 1 jaar Direct bekijken
Gratis Xbox One S 1TB 3 jaar Direct bekijken
Gratis Playstation 4 Slim3 jaarverlopen
Gratis Samsung Tablet 3 jaar Direct bekijken
E-scooter vanaf €999,- bij duurzame energie van Nuon 1 jaar Direct bekijken
€ 100,- cashback 1 jaar Direct bekijken
Samsung Galaxy Tab E 9.63 jaarverlopen
€ 150,- cadeaubon van Bol of Wehkamp1 jaarverlopen
Gratis Fletcher arrangement1 jaarverlopen