Nuon aanbiedingen & acties

Nuon acties & energie aanbiedingen van augustus 2019

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Nuon. Wat het leuke aan Nuon is, zijn de vele prijzen en cadeau acties voor klanten. Zo organiseert Nuon vier keer per jaar een exclusieve klantendag met prijsvragen. Daarmee kun je naast de regelmatige toffe acties of aanbiedingen van Nuon bij je aanmelding als klant ook tijdens de looptijd van je contract kans maken op mooie prijzen.
Tot eind van deze maand

"Nuon, één van de grootste energieleveranciers, doet veel voor haar bestaande klanten. Zo krijg je als klant korting op je energietarieven naarmate je langer klant bent, spaar je automatisch mee voor mooie cadeaus en maak je kans op prijzen. "

Nuon zet zich bovendien op grote schaal in voor duurzaamheid. Je kiest als klant zelf of je grijze- of groene energie wil afnemen. Veel van de cadeaus waarvoor je kunt sparen zijn niet voor niets gericht op duurzaamheid, zoals een duurzame moestuinbak en ‘geef een boompje cadeau’.

Voordelen van Nuon

 • Oplopende korting als je langer klant bent
 • Groot aandeel groene energie
 • Bepaal zelf wanneer je betaalt

Alle verlopen Nuon aanbiedingen

Helaas zijn er ook een aantal energie aanbiedingen van Nuon verlopen. Deze vind je hieronder. Zie hier het actuele aanbod van alle energie aanbiedingen.

Betaalt Nuon mijn overstapboete?

Of Nuon je overstapboete voor je vergoedt ligt aan een heel aantal voorwaarden en verschilt per situatie. De hoogte van de vergoeding hangt bovendien af van het aanbod dat je kiest bij Nuon. In alle gevallen betaalt Nuon geen vergoeding voor vervallen kortingen en welkomstcadeau’ s.

Het is dus verstandig van tevoren na te vragen of je overstapboete wordt vergoedt door Nuon bij je product keuze. Vergoedt Nuon je overstapboete niet? Dan is het slim om over te stappen naar een energieleverancier die de overstapboete wel (deels vergoedt).

energie-aanbieding-overstapboete-Nuon

Overstappen naar Nuon

Dankzij de overstapservice van Nuon, kan je met een gerust hart overstappen naar deze energieleverancier. In zeven stappen ben je overgestapt naar Nuon:

 • 1. Meld je aan bij Nuon
 • 2. Je ontvangt een bevestigingsbrief na een paar dagen
 • 3. Je 14 dagen bedenktijd gaat in
 • 4. Nuon zegt je contract bij je huidige energieleverancier op
 • 5. Geef je meterstanden door aan Nuon
 • 6. Je ontvangt van je huidige leverancier een eindafrekening
 • 7. Je bent overgestapt van energieleverancier!

Nuon Vattenfall

Onlangs heeft Nuon haar naam verandert in Nuon Vattenfall. Zijn daarmee grote veranderingen gepaard gegaan? Nee hoor, als klant merk je daar niets van. Je krijgt gewoon je gas en stroom geleverd en de vertrouwde service van Nuon blijft onveranderd, net als de mensen bij Nuon.

Vanwaar de naamswijziging? Nuon is al ruim 10 jaar dochteronderneming van het Zweedse moederbedrijf Vattenfall, de grootste (duurzame) energieleverancier van Noordwest-Europa met een meer dan 100-jarig bestaan. Door onder één naam met Vattenfall samen te werken gelooft Nuon méér te bereiken en nog grotere stappen zetten richting een duurzame en toegankelijke energievoorziening voor iedereen.

Nuon Vattenfall logo

Nuon klantenservice

Klantenservice heeft Nuon hoog in het vaandel staan en de leverancier helpt je dan ook graag met al je vragen en het samen regelen van jouw energie zaken. Om jou als klant makkelijk en zo goed mogelijk een antwoord te kunnen geven op al je vragen en opmerkingen, en omdat iedereen graag op een andere manier contact zoekt, kun je bij Nuon benaderen via meerdere kanalen.

Heb je een vraag aan Nuon? Check dan voor het gemak de meest gestelde vragen met antwoorden op de Nuon website. Zit jouw vraag er niet tussen, dan kun je vervolgens je vraag stellen in de online chat. Dit is de snelste manier en je krijgt meteen antwoord. Ben je hiermee niet voldoende geholpen? Dan kun je het Nuon e-mailformulier invullen en Nuon zal je terug mailen. Maar soms wil je misschien liever iemand direct spreken, in dat geval staat Nuon ook telefonisch op kantoortijden voor je klaar. Zoek je graag je weg via social media? Dan kun ook met je vragen en opmerkingen op Twitter of Facebook terecht.

Mijn Nuon App

Soms wil je zelf ook je snel wat kunnen regelen of inzien zonder daarvoor contact te hoeven zoeken met Nuon. Daarom is er de ‘Mijn Nuon App’. Met deze handige app heb je overal eenvoudig toegang tot je persoonlijke online Nuon account. In je account vindt je je contract en contractvoorwaarden terug, kun je gemakkelijk je jaarafrekening inzien en geef je snel je meterstanden door. Ook kun je hierin zelf je termijnbedrag wijzigen en de datum van de automatische incasso plaatsvindt, als een andere dag beter uitkomt. Kun je wel wat tips gebruiken hoe je meer grip op je energieverbruik krijgt? Oók daarmee kan de App je helpen.

Nuon en duurzaamheid

Voor Nuon is duurzaamheid één van de belangrijkste kernwaarden. Daarom is leverancier hard op weg om steeds groener te worden. Grijze energie is op dit moment nog niet geheel vervangbaar omdat er voor de opslag van duurzame energie nog geen goede permanente oplossingen zijn. En omdat Nuon niet alleen duurzaam bezig wil zijn maar vooral ook wil dat energie voor iedereen betaalbaar blijft, is Nuon telkens op zoek naar de perfecte balans tussen het leveren van groene en grijze energie. Jij beslist in de meeste gevallen zelf of je groene- of grijze energie afneemt. Hoewel je bij de meeste energie aanbiedingen van Nuon standaard grijze stroom geleverd en C02- gecompenseerd gas geleverd krijgt, is met een enkele Nuon aanbieding ook mogelijk om te kiezen voor 100% groene stroom.

Om het aandeel grijze energie steeds verder te verkleinen en groene energie te vergroten investeert Nuon samen met moederbedrijf Vattenfall in allerlei duurzame projecten. Zo is op dit moment Nuon met Vattenfall bezig het eerste en grootste subsidieloze windmolenpark op de Noordzee aan te leggen en wordt er gewerkt aan een superbatterij in de Eemshaven om grootschalig duurzaam opgewekte stroom in op te slaan.

Besparen met Nuon energieproducten

Bij Nuon kun je terecht voor méér dan alleen de levering van gas en stroom. Energie en comfortabel wonen gaan hand in hand en daarom kun je bij Nuon ook terecht voor extra producten als isolatie en mechanische ventilatie. Want goede ventilatie en isolatie in huis zorgen voor minder capaciteitsverlies, wat je zal merken op je energierekening. Zo helpt Nuon je graag extra besparen door niet alleen met scherpe tarieven voor gas en stroom, maar ook met slimme investeringen thuis die je op den duur een hoop extra geld kunnen besparen.

Rijdt je een elektrische auto? Dan kun je bij Nuon óók terecht voor een laadpaal. Het gemak van je elektrische auto thuis opladen is dat je je stroomkosten voor het opladen van je auto automatisch kan laten verrekenen als je klant bij Nuon bent. Daarvoor vraag je eenvoudig een gratis Nuon laadpas aan.

Nuon zonnepanelen

Overweeg je om eventueel zonnepanelen te nemen? Daarbij kan Nuon je ook zeker helpen. Nuon levert namelijk zelf zonnepanelen (met korting) en bovendien check je eenvoudig via de ‘Zonnepanelen Check’ of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel je er kwijt kunt en wat het je gaat kosten en natuurlijk opleveren. Nuon levert meerdere type zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Kortom: van offerte tot installatie kan Nuon voor je regelen.

Met de populaire energiecadeau XL aanbieding van Nuon kun je nu wel heel voordelig zonnepanelen kopen met maar liefst €350,- korting.  Je hebt keuze uit 3 pakketten: Premium Power, Excellent Power en High Power.

Gegarandeerde voordelen bij alle 3 de pakketten:

 • Pakket is inclusief alle benodigde materialen, van installatie tot technische inspectie
 • 10 tot 25 jaar productgarantie en een levensduur van 25 jaar
 • Pakket is optioneel te wijzigen met méér of minder zonnepanelen

zonnepanelen Nuon

Ben je er niet zeker van of zonnepanelen kopen de beste oplossing is, of vind het je een te grote investering op dit moment maar wil je wel kunnen profiteren van zelf opgewekte stroom? Dan kun je bij Nuon ook zonnepanelen huren in combinatie met een 3-jarig vast contract. In de huurprijs zitten inbegrepen: de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het materiaal, installatiekosten, reparatie en onderhoud, monitoring en verzekering. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met zonnepanelen van Nuon voor jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan. Naast Nuon hebben ook andere energieleveranciers interessante aanbiedingen met zonnepanelen.

Nuon welkomstcadeau

Nuon is niet bepaald zuinig met acties & aanbiedingen naar nieuwe klanten! Nuon biedt nieuwe klanten geregeld een warm welkom met cashback acties, kortingen en leuke welkomstcadeau’ s in de vorm van cadeaubonnen of handige apparaten.

Bestaande en vaste klanten

Nuon waardeert en beloont haar vaste klanten graag en zet hier een stap extra voor. Net als nieuwe klanten zet Nuon haar bestaande klanten graag in het zonnetje met een programma voor vaste klanten: Nuon blijven loont.Ben je al klant bij Nuon en blijf je graag zitten waar je zit? Dan krijg je van Nuon korting op de variabele leveringskosten van stroom. Je krijgt 10% korting in het eerste jaar na afloop van je contract en ieder jaar dat je langer klant blijft krijg je 5% extra korting. Het totale voordeel kan oplopen tot maximaal 25% per jaar.

Nuon beoordeeld door de Energie Redactie

De energie leverancier Nuon is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Alle Nuon energie aanbiedingen op een rij

Energie aanbiedingContractduur
Kies je eigen cadeau XL t.w.v € 350,- 3 jaar Direct bekijken
Powerdeal € 200 korting 1 jaar Direct bekijken
Twee cadeaus t.w.v. €149,- 1 jaar Direct bekijken
Kies je eigen cadeau t.w.v € 160 1 jaar Direct bekijken
Gratis Xbox One S 1TB 3 jaar Direct bekijken
Gratis Playstation 4 Slim3 jaarverlopen
Gratis Samsung Tablet 3 jaar Direct bekijken
E-scooter vanaf €999,- bij duurzame energie van Nuon 1 jaar Direct bekijken
Weekendje weg t.w.v € 1401 jaarverlopen
€ 100,- cashback 1 jaar Direct bekijken
Samsung Galaxy Tab E 9.63 jaarverlopen
€ 150,- cadeaubon van Bol of Wehkamp1 jaarverlopen
Gratis Fletcher arrangement1 jaarverlopen