Nuon Vattenfall aanbiedingen

Nuon Vattenfall acties van maart 2023

Weer vaste contracten beschikbaar
Nog niet alle energie aanbiedingen zijn beschikbaar. Naast variabel en dynamische contracten zijn er nu wel ook weer vaste contracten beschikbaar.
Bekijk het actuele aanbod

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen van Nuon Vattenfall. Nuon Vattenfall heeft de meeste aanbiedingen van alle leveranciers.

Vattenfall heeft de beste energie aanbiedingen van dit moment

Nuon Vattenfall zet zich bovendien op grote schaal in voor duurzaamheid. Je kiest als klant zelf of je grijze- of groene energie wil afnemen. Veel van de cadeaus waarvoor je kunt sparen zijn niet voor niets gericht op duurzaamheid, zoals een duurzame moestuinbak en ‘geef een boompje cadeau’.

Nuon Vattenfall, één van de grootste energieleveranciers, doet veel voor haar bestaande klanten. Zo krijg je als klant korting op je energietarieven naarmate je langer klant bent, spaar je automatisch mee voor mooie cadeaus en maak je kans op prijzen.

Overstappen naar Nuon Vattenfall

1
energie-aanbieding-aanmelden-Nuon Vattenfall

Meld je aan

Via de link op deze pagina en vul het online aanmeldformulier in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding met informatie over je nieuwe contract. Vanaf dit moment heb je 14 kalenderdagen bedenktijd.
2
energie-aanbieding-meterstanden-Nuon Vattenfall

Geef je meterstand door

Heb je een slimme meter thuis? Dan hoef je niets te doen en gaat dit automatisch. Heb je geen slimme meter? Geef dan even je meterstanden door via de website van de leverancier.
3
energie-aanbieding-eindrekening-Nuon Vattenfall

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Betaalt Nuon Vattenfall mijn overstapboete?

Of Nuon Vattenfall je overstapboete voor je vergoedt ligt aan een heel aantal voorwaarden en verschilt per situatie. De hoogte van de vergoeding hangt bovendien af van het aanbod dat je kiest bij Nuon Vattenfall. In alle gevallen betaalt Nuon Vattenfall geen vergoeding voor vervallen kortingen en welkomstcadeau’s.

Het is dus verstandig van tevoren na te vragen of je overstapboete wordt vergoedt door Nuon Vattenfall bij je product keuze. Vergoedt Nuon Vattenfall je overstapboete niet? Dan is het slim om over te stappen naar een energieleverancier die de overstapboete wel (deels vergoedt).

energie-aanbieding-overstapboete-Nuon Vattenfall

Nuon Vattenfall

Onlangs heeft Nuon haar naam verandert in Nuon Vattenfall. Zijn daarmee grote veranderingen gepaard gegaan? Nee hoor, als klant merk je daar niets van. Je krijgt gewoon je gas en stroom geleverd en de vertrouwde service van Nuon blijft onveranderd, net als de mensen bij Nuon Vattenfall.

Vanwaar de naamswijziging? Nuon is al ruim 10 jaar dochteronderneming van het Zweedse moederbedrijf Vattenfall, de grootste (duurzame) energieleverancier van Noordwest-Europa met een meer dan 100-jarig bestaan. Door onder één naam met Vattenfall samen te werken gelooft Nuon méér te bereiken en nog grotere stappen zetten richting een duurzame en toegankelijke energievoorziening voor iedereen.

Nuon Vattenfall logo

Nuon Vattenfall klantenservice

Klantenservice heeft Nuon Vattenfall hoog in het vaandel staan en de leverancier helpt je dan ook graag met al je vragen en het samen regelen van jouw energie zaken. Om jou als klant makkelijk en zo goed mogelijk een antwoord te kunnen geven op al je vragen en opmerkingen, en omdat iedereen graag op een andere manier contact zoekt, kun je bij Nuon Vattenfall benaderen via meerdere kanalen.

Heb je een vraag aan Nuon Vattenfall? Check dan voor het gemak de meest gestelde vragen met antwoorden op de Nuon website. Zit jouw vraag er niet tussen, dan kun je vervolgens je vraag stellen in de online chat. Dit is de snelste manier en je krijgt meteen antwoord. Ben je hiermee niet voldoende geholpen? Dan kun je het Nuon Vattenfall e-mailformulier invullen en Nuon Vattenfall zal je terug mailen. Maar soms wil je misschien liever iemand direct spreken, in dat geval staat Nuon Vattenfall ook telefonisch op kantoortijden voor je klaar. Zoek je graag je weg via social media? Dan kun ook met je vragen en opmerkingen op Twitter of Facebook terecht.

Mijn Nuon Vattenfall App

Soms wil je zelf ook je snel wat kunnen regelen of inzien zonder daarvoor contact te hoeven zoeken met Nuon Vattenfall. Daarom is er de ‘Mijn Nuon App’. Met deze handige app heb je overal eenvoudig toegang tot je persoonlijke online Nuon Vattenfall account. In je account vindt je je contract en contractvoorwaarden terug, kun je gemakkelijk je jaarafrekening inzien en geef je snel je meterstanden door. Ook kun je hierin zelf je termijnbedrag wijzigen en de datum van de automatische incasso plaatsvindt, als een andere dag beter uitkomt. Kun je wel wat tips gebruiken hoe je meer grip op je energieverbruik krijgt? Oók daarmee kan de App je helpen.

Nuon Vattenfall en duurzaamheid

Voor Nuon Vattenfall is duurzaamheid één van de belangrijkste kernwaarden. Daarom is leverancier hard op weg om steeds groener te worden. Grijze energie is op dit moment nog niet geheel vervangbaar omdat er voor de opslag van duurzame energie nog geen goede permanente oplossingen zijn. En omdat Nuon Vattenfall niet alleen duurzaam bezig wil zijn maar vooral ook wil dat energie voor iedereen betaalbaar blijft, is Nuon Vattenfall telkens op zoek naar de perfecte balans tussen het leveren van groene en grijze energie. Jij beslist in de meeste gevallen zelf of je groene- of grijze energie afneemt. Hoewel je bij de meeste energie aanbiedingen van Nuon Vattenfall standaard grijze stroom geleverd en C02- gecompenseerd gas geleverd krijgt, is met een enkele Nuon aanbieding ook mogelijk om te kiezen voor 100% groene stroom.

Om het aandeel grijze energie steeds verder te verkleinen en groene energie te vergroten investeert Nuon Vattenfall samen met moederbedrijf Vattenfall in allerlei duurzame projecten. Zo is op dit moment Nuon Vattenfall met Vattenfall bezig het eerste en grootste subsidieloze windmolenpark op de Noordzee aan te leggen en wordt er gewerkt aan een superbatterij in de Eemshaven om grootschalig duurzaam opgewekte stroom in op te slaan.

Besparen met Nuon Vattenfall energieproducten

Bij Nuon Vattenfall kun je terecht voor méér dan alleen de levering van gas en stroom. Energie en comfortabel wonen gaan hand in hand en daarom kun je bij Nuon Vattenfall ook terecht voor extra producten als isolatie en mechanische ventilatie. Want goede ventilatie en isolatie in huis zorgen voor minder capaciteitsverlies, wat je zal merken op je energierekening. Zo helpt Nuon Vattenfall je graag extra besparen door niet alleen met scherpe tarieven voor gas en stroom, maar ook met slimme investeringen thuis die je op den duur een hoop extra geld kunnen besparen.

Rijdt je een elektrische auto? Dan kun je bij Nuon Vattenfall óók terecht voor een laadpaal. Het gemak van je elektrische auto thuis opladen is dat je je stroomkosten voor het opladen van je auto automatisch kan laten verrekenen als je klant bij Nuon Vattenfall bent. Daarvoor vraag je eenvoudig een gratis Nuon Vattenfall laadpas aan.

Nuon Vattenfall zonnepanelen

Overweeg je om eventueel zonnepanelen te nemen? Daarbij kan Nuon Vattenfall je ook zeker helpen. Nuon Vattenfall levert namelijk zelf zonnepanelen (met korting) en bovendien check je eenvoudig via de ‘Zonnepanelen Check’ of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel je er kwijt kunt en wat het je gaat kosten en natuurlijk opleveren. Nuon Vattenfall levert meerdere type zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Kortom: van offerte tot installatie kan Nuon Vattenfall voor je regelen.

Met de populaire energiecadeau XL aanbieding van Nuon Vattenfall kun je nu wel heel voordelig zonnepanelen kopen met maar liefst €350,- korting.  Je hebt keuze uit 3 pakketten: Premium Power, Excellent Power en High Power.

Gegarandeerde voordelen bij alle 3 de pakketten:

  • Pakket is inclusief alle benodigde materialen, van installatie tot technische inspectie
  • 10 tot 25 jaar productgarantie en een levensduur van 25 jaar
  • Pakket is optioneel te wijzigen met méér of minder zonnepanelen

zonnepanelen Nuon

Ben je er niet zeker van of zonnepanelen kopen de beste oplossing is, of vind het je een te grote investering op dit moment maar wil je wel kunnen profiteren van zelf opgewekte stroom? Dan kun je bij Nuon Vattenfall ook zonnepanelen huren in combinatie met een 3-jarig vast contract. In de huurprijs zitten inbegrepen: de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het materiaal, installatiekosten, reparatie en onderhoud, monitoring en verzekering. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met zonnepanelen van Nuon Vattenfall voor jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan. Naast Nuon Vattenfall hebben ook andere energieleveranciers interessante aanbiedingen met zonnepanelen.

Welke aanbiedingen heeft Nuon Vattenfall momenteel?

Nuon Vattenfall heeft altijd hele goede aanbiedingen en acties. Ze staan bekend om het geven van grote cadeaus, helemaal gratis bij je energiecontract. Maar ook geven ze vaak hoge kortingen. Zo is de Nuon powerdeal altijd enorm populair. Nuon Vattenfall is een van de energieleveranciers met de hoogte kortingen en grootste cadeaus.

Hoe kan ik overstappen naar Nuon Vattenfall?

Wil je gebruik maken van een van de aanbiedingen van Nuon Vattenfall? Klik dan bij de aanbieding op ‘gebruik deze aanbieding’ en kom direct bij het aanmeldformulier! De aanbiedingen zijn vaak niet te vinden op de website van de leverancier zelf, wij sturen je dus door naar een speciale actiepagina van Nuon Vattenfall.

Heeft Nuon Vattenfall ook acties voor bestaande klanten?

Helaas heeft Nuon Vattenfall momenteel geen acties voor bestaande klanten. Om veel geld te besparen of een mooi cadeau te ontvangen, is het daarom aan te raden om alle energie aanbiedingen te vergelijken. Door regelmatig over te stappen, houd je je energiekosten het laagst en ontvang je ook nog eens mooie cadeaus.

Hoe kom ik in aanmerking voor de acties van Nuon Vattenfall?

Je komt in aanmerking wanneer je een nieuwe klant bent bij Nuon Vattenfall. Dit houdt in dat je het afgelopen jaar geen gas en stroom mag hebben ontvangen van Nuon Vattenfall. Daarnaast geldt ook dat je zowel gas én stroom moet afnemen. Ook is het aan te raden om je contract niet vroegtijdig te beëindigen, dan kan je namelijk te maken krijgen met een overstapboete.

Nuon Vattenfall welkomstcadeau

Nuon Vattenfall is niet bepaald zuinig met acties & aanbiedingen naar nieuwe klanten! Nuon Vattenfall biedt nieuwe klanten geregeld een warm welkom met cashback acties, kortingen en leuke welkomstcadeau’ s in de vorm van cadeaubonnen of handige apparaten.

Bestaande en vaste klanten

Nuon Vattenfall waardeert en beloont haar vaste klanten graag en zet hier een stap extra voor. Net als nieuwe klanten zet Nuon Vattenfall haar bestaande klanten graag in het zonnetje met een programma voor vaste klanten: Nuon blijven loont. Ben je al klant bij Nuon Vattenfall en blijf je graag zitten waar je zit? Dan krijg je van Nuon Vattenfall korting op de variabele leveringskosten van stroom. Je krijgt 10% korting in het eerste jaar na afloop van je contract en ieder jaar dat je langer klant blijft krijg je 5% extra korting. Het totale voordeel kan oplopen tot maximaal 25% per jaar.