Black Friday energie aanbiedingen

Op 29 november is het weer ‘Black Friday’ in Nederland. Traditioneel kun je dan super voordelig (online) winkelen bij aangesloten winkels. Dat betekent heel veel korting op allerlei producten. Ook doen steeds meer energieleveranciers mee met Black Friday. Dat betekent dat je nóg voordeliger kunt overstappen op een vast gas en stroom contract met een Black Friday energie aanbieding!

Van donderdag op vrijdagnacht gaan om 00:00 in heel Nederland Black Friday aanbiedingen in. Deze aanbiedingen duren tot vrijdagavond 23:59. Maar steeds vaker stunten aanbieders al enkele dagen van tevoren met Black Friday deals. Het kan dus zomaar zijn dat je al eerder gebruik kunt maken van een speciale Black Friday energie aanbieding.

Energie aanbiedingen met korting

Black Friday energie aanbiedingen

Black Friday energie 2019

Met een Black Friday energie aanbieding kun jij met extra korting overstappen op een nieuw vast energiecontract voor gas en stroom. Normaal gesproken kun je met energie aanbiedingen bij veel leveranciers al overstappen met kortingen oplopend tot enkele honderden euro’s. Maar op Black Friday is het niet ongebruikelijk dat energieleveranciers er nog enkele tientjes er bovenop doen. Een unieke kans dus op een wel heel voordelig energiecontract op deze speciale kortingsdag.

Welke energieleveranciers doen mee met Black Friday?

Omdat de Black Friday energie aanbiedingen nog niet bekend zijn, kunnen we nu nog niet exact zeggen wie er allemaal meedoen. Maar als we terugkijken naar mooie aanbiedingen van de afgelopen jaren verwachten wij met Black Friday onder andere:

  1. Nuon Vattenfall aanbiedingen
  2. Oxxio aanbiedingen
  3. Essent aanbiedingen
  4. Budget Energie aanbiedingen

Ben jij benieuwd wat de Black Friday energie aanbiedingen zullen zijn? Houdt dan voor de actuele Black Friday deals deze pagina de komende dagen in de gaten. Op het moment dat leveranciers hun aanbiedingen bekend maken zetten wij ze hier voor jou op een rijtje.

Overstappen met een Black Friday energie aanbieding

Loopt jouw huidige energiecontract bijna af, of ben je al contractvrij? Dan kun je overstappen van energieleverancier met een Black Friday energie aanbieding, zoals elke andere overstap met een energie aanbieding.

1. Check of je (bijna) contractvrij bent
Bij de meeste leveranciers kun je al ruim van tevoren je overstap aangeven. Zo kun je nu al gebruik maken van een energie aanbieding, ook al loopt je huidige contract nog even door. Hoe ver je van tevoren kunt overstappen staat in de actievoorwaarden van de leverancier bij de aanbieding. Meestal kan dat al 2 tot 3 maanden voor de einddatum van je huidige contract. Let wel op dat je dus niet te vroeg overstapt. Niet alle leveranciers vergoeden een overstapboete.

2. Bekijk de Black Friday energie aanbiedingen op deze pagina
Klik op een aanbieding uit het overzicht op deze pagina en vul je postcode en verbruik in. Zo zie je precies met welke aanbieding voor jouw situatie het voordeligst is op jouw adres en bij jouw verbruik. We raden je daarbij aan altijd te letten op de totale kosten per jaar en niet alleen te kijken naar de hoogte van de korting.

3. Stap over met de Black Friday deal van jouw keuze
Een aanbieding gevonden? Klik op de link bij de aanbieding en wij zullen je doorsturen naar de speciale Black Friday actiepagina van de energieleverancier. Meldt je online aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt dan binnen 1 tot 2 werkdagen een bevestiging van je nieuwe leverancier.

Ook met Black Friday deals heb je 14 dagen bedenktijd. Is deze termijn voorbij, dan gaat je leverancier aan de slag om je overstap in orde te maken! Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Je oude contract wordt voor je opgezegd en je krijgt de datum van levering van je nieuwe contract door. Daarbij houdt je nieuwe leverancier rekening met de 30 dagen opzegtermijn en de einddatum van je huidige contract. Zo lopen je oude en je nieuwe contract naadloos in elkaar over. Makkelijk toch?

Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen en worden je meterstanden automatisch uitgelezen. Bevindt zich geen slimme meter in jouw meterkast? Geef dan alleen nog even je meterstanden (online) door.

Cyber Monday energie aanbiedingen

We zien dat Black Friday deals steeds vaker het hele weekend doorlopen tot de maandag er op. Of dat op deze maandag nieuwe acties in gaan. De maandag na Black Friday heeft de naam: 'Cyber Monday' gekregen, en is de digitale variant van Black Friday.

Ben je dus onverhoopt te laat op Black Friday met een mooie aanbieding? Dan kun je wellicht je kans nog pakken op Cyber Monday. Dit geldt ook voor Cyber Monday energie aanbiedingen. Mochten energieleveranciers speciale deals hebben op Cyber Monday, dan vind je ze ook op deze pagina.

Black Friday energie aanbieding met cadeau

De meeste Black Friday energie deals geven je een flinke korting op je energiecontract. Maar waar naar verwachting veel Nederlanders (online) gaan winkelen met Black Friday, wil jij misschien juist ook wel een cadeau in handen krijgen bij je energiecontract?

Het mooie is dat je het hele jaar door kunt overstappen op een energie aanbieding met cadeau en niet beperkt bent tot één of enkele dagen in het jaar voor de beste deals. Je kunt dus nu al profiteren van een tof cadeau bij je energiecontract. Je bespaart door over te stappen niet alleen op je energiekosten, maar krijgt er ook nog een gaaf cadeau bij naar keuze.

Had jij bijvoorbeeld al je zinnen gezet op de aanschaf van een Xbox One S, een Nespresso apparaat, of een Samsung Galaxy Tablet? Check dan eens de actuele aanbieding van Nuon/Vattenfall en kies je eigen cadeau XL t.w.v. 350,-. Of stap over met een energie aanbieding met cadeaubon, zoals de Essent Bol.com cadeaubon t.w.v. 150,-. Je bent dan helemaal vrij om zelf online te shoppen. Je kunt de cadeaubon in één keer uitgeven, of ga meerderdere keren shoppen.