10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Black Friday energie aanbiedingen

Bekijk alle aanbiedingen

Black Friday 2020 is helaas al weer afgelopen. Vrijdag 26 november 2021 is het opnieuw Black Friday. Zodra de Black Friday deals voor 2021 bekend zijn, vind je ze terug op deze pagina.

➡ Bekijk alle actuele energie aanbiedingen

Energie met kado

Black Friday energie 2020

Met een Black Friday energie aanbieding kun jij met extra korting overstappen op een nieuw vast energiecontract voor gas en stroom. Normaal gesproken kun je met energie aanbiedingen bij veel leveranciers al overstappen met kortingen oplopend tot enkele honderden euro’s. Maar op Black Friday is het niet ongebruikelijk dat energieleveranciers er nog enkele tientjes bovenop doen. Een unieke kans dus op een wel heel voordelig energiecontract op deze speciale kortingsdag.

Welke Black Friday energiedeals waren er in 2020?

In 2020 kwamen Vattenfall, Energiedirect en Budget energie met speciale Black Friday deals.

Zo kon je tot € 225 cashbackkorting ontvangen bij Energiedirect. Bij Nuon Vattenfall had je de keuze uit twee Black Friday aanbiedingen: een gratis de Nintendo Switch t.w.v. € 339,- of een Coolblue cadeaukaart t.w.v. € 300,-. Dit waren de hoogste cadeauwaardes die je kon scoren voor een 1-jarig gas en stroom contract.

Ook Budget Energie deed mee en kwam met zowel korting als een cadeau. Koos je voor Budget Energie? Dan ontving je € 100 cashback én een gratis Google Nest Audio t.w.v. € 100 bij een 1-jarig energiecontract.

Tips overstappen met Black Friday energie aanbieding

Loopt jouw huidige energiecontract bijna af, of ben je al contractvrij? Dan kun je overstappen van energieleverancier met een Black Friday energie aanbieding, zoals elke andere overstap met een energie aanbieding.

1. Check of je (bijna) contractvrij bent . Bij de meeste leveranciers kun je al ruim van tevoren je overstap aangeven. Zo kun je nu al gebruik maken van een energie aanbieding, ook al loopt je huidige contract nog even door.

2. Bekijk de Black Friday energie aanbiedingen op deze pagina. Klik op een aanbieding uit het overzicht op deze pagina en vul je postcode en verbruik in. Zo zie je precies met welke aanbieding voor jouw situatie het voordeligst is op jouw adres en bij jouw verbruik. We raden je daarbij aan altijd te letten op de totale kosten per jaar en niet alleen te kijken naar de hoogte van de korting.

3. Stap over met de Black Friday deal van jouw keuze. Een aanbieding gevonden? Klik op de link bij de aanbieding en wij zullen je doorsturen naar de speciale Black Friday actiepagina van de energieleverancier. Meldt je online aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt dan binnen 1 tot 2 werkdagen een bevestiging van je nieuwe leverancier.

Ook met Black Friday deals heb je 14 dagen bedenktijd. Is deze termijn voorbij, dan gaat je leverancier aan de slag om je overstap in orde te maken! Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Je oude contract wordt voor je opgezegd en je krijgt de datum van levering van je nieuwe contract door. Daarbij houdt je nieuwe leverancier rekening met de 30 dagen opzegtermijn en de einddatum van je huidige contract. Zo lopen je oude en je nieuwe contract naadloos in elkaar over. Makkelijk toch?

Black Friday 2021 energie acties

Veel mensen zijn het internet aan het afspeuren naar die ene goede actie. Wij doen dat voor jou. Zodra de nieuwe Black Friday energie deals van 2021 bekend zijn, vind je hier de beste aanbiedingen. Of kijk op de speciale Black Friday aanbiedingpagina's van de volgende leveranciers:

Ben jij benieuwd wat de Black Friday energie aanbiedingen van 2021 zullen zijn? Houd dan deze pagina in de gaten.

  • Extra kortingen
  • Compleet aanbod acties

Overstappen met Black Friday energie aanbieding

1

Check of je contractvrij bent

Kijk op je huidige contract naar de contractdatum. Is deze al verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies een energie aanbieding

Maak je keuze uit de energie aanbieding en bekijk de maandprijs op basis van jouw verbruik en postcode. Vul vervolgens via de link het online aanmeldformulier in. Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen een bevestiging van je aanmelding.
3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Check nog even of alles klopt. Dat is het, je bent overgestapt. Geniet van je aanbieding!

Cyber Monday energie aanbiedingen

We zien dat Black Friday deals steeds vaker het hele weekend doorlopen tot de maandag er op. Of dat op deze maandag nieuwe acties in gaan. De maandag na Black Friday heeft de naam: 'Cyber Monday' gekregen, en is de digitale variant van Black Friday.

Ben je dus onverhoopt te laat op Black Friday met een mooie aanbieding? Dan kun je wellicht je kans nog pakken op Cyber Monday. Dit geldt ook voor Cyber Monday energie aanbiedingen. Mochten energieleveranciers speciale deals hebben op Cyber Monday, dan vind je ze ook op deze pagina.

Black Friday energie aanbiedingen met cadeau

De meeste Black Friday energie deals geven je een flinke korting op je energiecontract. Maar waar naar verwachting veel Nederlanders (online) gaan winkelen met Black Friday, wil jij misschien juist ook wel een cadeau in handen krijgen bij je energiecontract?

Het mooie is dat je het hele jaar door kunt overstappen op een energie aanbieding met cadeau en niet beperkt bent tot één of enkele dagen in het jaar voor de beste deals. Je kunt dus nu al profiteren van een tof cadeau bij je energiecontract. Je bespaart door over te stappen niet alleen op je energiekosten, maar krijgt er ook nog een gaaf cadeau bij naar keuze.

Had jij bijvoorbeeld al je zinnen gezet op de aanschaf van een Xbox One S, een Nespresso apparaat, of een Samsung Galaxy Tablet? Check dan eens de actuele aanbieding van Nuon/Vattenfall en kies je eigen cadeau XL t.w.v. 350,-. Of stap over met een energie aanbieding met cadeaubon, zoals de Essent Bol.com cadeaubon t.w.v. 150,-. Je bent dan helemaal vrij om zelf online te shoppen. Je kunt de cadeaubon in één keer uitgeven, of ga meerdere keren shoppen.