Black Friday weekend energie aanbiedingen

  • De beste deals van 2024
  • Kies jij een hoge cashback of tof welkomstcadeau?
Lachende vrouw met cadeaubonnen en tablet

Hier vind je alle Black Friday weekend energie deals van 2024!

Op 24 t/m 27 november is het Black Friday weekend en dat betekend dat je weer flink kunt besparen op je energiecontract. Je vind hieronder het overzicht van alle black friday energie aanbiedingen. 

Plaatje van verschillende Black Friday aanbiedingen op Energie-aanbiedingen.com

Alle Black Friday energie aanbiedingen

Deze Black Friday deals wil je niet missen!

Met Black Friday zijn er ieder jaar energieleveranciers die met speciale aanbiedingen stunten. Soms zit er een cashback deal tussen waarmee je flink bespaart op je energiecontract. Maar ook hebben leveranciers soms toffe welkomstcadeaus zoals een gratis tablet of cadeaubon.

Profiteer tijdens Black Friday van de beste energie aanbiedingen. Kies bijvoorbeeld voor een goedkoop jaarcontract met hoge cashback korting. Of profiteer van een leuk cadeau zoals een cadeaubon met hoge waarde.

Expert Monica

Monica

Energie expert

Illustratie van de website energie-aanbiedingen.com op een tablet

Black Friday energie 2024: wat kan je dit jaar verwachten?

Sinds de energiecrisis stunten leveranciers sinds een tijdje weer met goede energie aanbiedingen. Net op tijd voor jou om deze Black Friday te profiteren van de beste energie deals!

 

Energie met hoge cashback korting

Momenteel krijg je bij veel energieleveranciers bij een vast contract een korting in de vorm van een cashback. Deze korting kan oplopen tot wel € 300,-. Hiermee kun je flink besparen op je energierekening. Een bijkomend voordeel is dat als je nu gebruik maakt van zo’n aanbieding, je tarieven voor 1-jaar vast staan. Zo weet je precies waar je aan toe bent en ga je met een goed gevoel de winter in.

 

Energie met gratis cadeau

Waar leveranciers voorheen toffe welkomstcadeaus hadden zoals een gratis tablet, gratis Playstation of ander cadeau, zijn de cadeau aanbiedingen momenteel nog niet helemaal wat je misschien gewend bent. Wel is er de 1-jaar contract Coolblue aanbieding. Hierbij krijg je een gratis Coolblue cadeaubon t.w.v. € 100,-.

Tips overstappen met Black Friday energie aanbieding

Loopt jouw huidige energiecontract bijna af, of ben je al contractvrij? Dan kun je overstappen van energieleverancier met een Black Friday energie aanbieding, zoals elke andere overstap met een energie aanbieding.

1. Check of je (bijna) contractvrij bent. 

Bij de meeste leveranciers kun je al ruim van tevoren je overstap aangeven. Zo kun je nu al gebruik maken van een energie aanbieding, ook al loopt je huidige contract nog even door.

2. Bekijk de Black Friday energie aanbiedingen op deze pagina. 

Klik op een aanbieding uit het overzicht op deze pagina en vul je postcode en verbruik in. Zo zie je precies met welke aanbieding voor jouw situatie het voordeligst is op jouw adres en bij jouw verbruik. We raden je daarbij aan altijd te letten op de totale kosten per jaar en niet alleen te kijken naar de hoogte van de korting.

3. Stap over met de Black Friday deal van jouw keuze.

Een aanbieding gevonden? Klik op de link bij de aanbieding en wij zullen je doorsturen naar de speciale Black Friday actiepagina van de energieleverancier. Meldt je online aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt dan binnen 1 tot 2 werkdagen een bevestiging van je nieuwe leverancier.

Ook met Black Friday deals heb je 14 dagen bedenktijd. Is deze termijn voorbij, dan gaat je leverancier aan de slag om je overstap in orde te maken! Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Je oude contract wordt voor je opgezegd en je krijgt de datum van levering van je nieuwe contract door. Daarbij houdt je nieuwe leverancier rekening met de 30 dagen opzegtermijn en de einddatum van je huidige contract. Zo lopen je oude en je nieuwe contract naadloos in elkaar over. Makkelijk toch?

Black Friday 2024 energie acties

Veel mensen zijn het internet aan het afspeuren naar die ene goede actie. Wij doen dat voor jou. Zodra de nieuwe Black Friday energie deals van 2024 bekend zijn, vind je hier de beste aanbiedingen. Of kijk op de speciale Black Friday aanbiedingpagina's van de volgende leveranciers:

Extra kortingen

Compleet aanbod acties

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Overstappen aanmelden
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
uitleg over energie aanbiedingen
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
Energie rekening

Cyber Monday energie aanbiedingen

We zien dat Black Friday deals steeds vaker het hele weekend doorlopen tot de maandag er op. Of dat op deze maandag nieuwe acties in gaan. De maandag na Black Friday heeft de naam: 'Cyber Monday' gekregen, en is de digitale variant van Black Friday.

Ben je dus onverhoopt te laat op Black Friday met een mooie aanbieding? Dan kun je wellicht je kans nog pakken op Cyber Monday. Dit geldt ook voor Cyber Monday energie aanbiedingen. Mochten energieleveranciers speciale deals hebben op Cyber Monday, dan vind je ze ook op deze pagina.

Black Friday energie aanbiedingen met cadeau

De meeste Black Friday energie deals geven je een flinke korting op je energiecontract. Maar waar naar verwachting veel Nederlanders (online) gaan winkelen met Black Friday, wil jij misschien juist ook wel een cadeau in handen krijgen bij je energiecontract?

Het mooie is dat je het hele jaar door kunt overstappen op een energie aanbieding met cadeau en niet beperkt bent tot één of enkele dagen in het jaar voor de beste deals. Je kunt dus nu al profiteren van een tof cadeau bij je energiecontract. Je bespaart door over te stappen niet alleen op je energiekosten, maar krijgt er ook nog een gaaf cadeau bij naar keuze.

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.