Black Friday energie aanbiedingen

Lachende vrouw met cadeaubonnen en tablet

Bekijk op deze pagina alle Black Friday energie deals van 2023!

Tijdens Black Friday kun je ook dit jaar besparen op je energiecontract. Er zijn verschillende modelcontracten beschikbaar die erg verschillen in hun tarieven. Vergelijk je huidige energietarieven en stap nu over naar een goedkoper energiecontract.

Het is op dit moment geen Black Friday. Er zijn echter wel heel veel goede energie aanbiedingen die je vandaag kunt afsluiten..

Plaatje van verschillende Black Friday aanbiedingen op Energie-aanbiedingen.com

Alle Black friday energie aanbiedingen

Unieke Black Friday deals die je niet wil missen

 

Met Black Friday zijn er ieder jaar wel energieleveranciers die een speciale energie aanbieding hebben. Het loont de moeite om deze aanbiedingen te vergelijken met je huidige aanbod. Soms zit er een goede deal tussen waarmee je flinkt bespaart op je energiekosten óf een mooi cadeau kan meepakken als je contractvrij bent.

Expert Melvin

Melvin

Energie expert

Illustratie van de website energie-aanbiedingen.com op een tablet

Black Friday energie 2023

Met een Black Friday energie aanbieding kun jij met extra korting overstappen op een nieuw vast energiecontract voor gas en stroom. Normaal gesproken kun je met energie aanbiedingen bij veel leveranciers al overstappen met kortingen oplopend tot enkele honderden euro’s.

Door de huidige energiecrisis hebben veel energieleveranciers hun aanbod ingetrokken. Toch kun je op Black Friday nog steeds een goedkoper energiecontract vinden. Energieleveranciers zoals Nuon Vattenfall en Budget Energie hebben dit jaar wel voordelige modelcontracten waarbij je maandelijks veel geld kan besparen.

Tips overstappen met Black Friday energie aanbieding

Loopt jouw huidige energiecontract bijna af, of ben je al contractvrij? Dan kun je overstappen van energieleverancier met een Black Friday energie aanbieding, zoals elke andere overstap met een energie aanbieding.

1. Check of je (bijna) contractvrij bent . Bij de meeste leveranciers kun je al ruim van tevoren je overstap aangeven. Zo kun je nu al gebruik maken van een energie aanbieding, ook al loopt je huidige contract nog even door.

2. Bekijk de Black Friday energie aanbiedingen op deze pagina. Klik op een aanbieding uit het overzicht op deze pagina en vul je postcode en verbruik in. Zo zie je precies met welke aanbieding voor jouw situatie het voordeligst is op jouw adres en bij jouw verbruik. We raden je daarbij aan altijd te letten op de totale kosten per jaar en niet alleen te kijken naar de hoogte van de korting.

3. Stap over met de Black Friday deal van jouw keuze. Een aanbieding gevonden? Klik op de link bij de aanbieding en wij zullen je doorsturen naar de speciale Black Friday actiepagina van de energieleverancier. Meldt je online aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt dan binnen 1 tot 2 werkdagen een bevestiging van je nieuwe leverancier.

Ook met Black Friday deals heb je 14 dagen bedenktijd. Is deze termijn voorbij, dan gaat je leverancier aan de slag om je overstap in orde te maken! Je maakt automatisch gebruik van de overstapservice. Je oude contract wordt voor je opgezegd en je krijgt de datum van levering van je nieuwe contract door. Daarbij houdt je nieuwe leverancier rekening met de 30 dagen opzegtermijn en de einddatum van je huidige contract. Zo lopen je oude en je nieuwe contract naadloos in elkaar over. Makkelijk toch?

Black Friday 2023 energie acties

Veel mensen zijn het internet aan het afspeuren naar die ene goede actie. Wij doen dat voor jou. Zodra de nieuwe Black Friday energie deals van 2023 bekend zijn, vind je hier de beste aanbiedingen. Of kijk op de speciale Black Friday aanbiedingpagina's van de volgende leveranciers:

Extra kortingen

Compleet aanbod acties

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!

Cyber Monday energie aanbiedingen

We zien dat Black Friday deals steeds vaker het hele weekend doorlopen tot de maandag er op. Of dat op deze maandag nieuwe acties in gaan. De maandag na Black Friday heeft de naam: 'Cyber Monday' gekregen, en is de digitale variant van Black Friday.

Ben je dus onverhoopt te laat op Black Friday met een mooie aanbieding? Dan kun je wellicht je kans nog pakken op Cyber Monday. Dit geldt ook voor Cyber Monday energie aanbiedingen. Mochten energieleveranciers speciale deals hebben op Cyber Monday, dan vind je ze ook op deze pagina.

Black Friday energie aanbiedingen met cadeau

De meeste Black Friday energie deals geven je een flinke korting op je energiecontract. Maar waar naar verwachting veel Nederlanders (online) gaan winkelen met Black Friday, wil jij misschien juist ook wel een cadeau in handen krijgen bij je energiecontract?

Het mooie is dat je het hele jaar door kunt overstappen op een energie aanbieding met cadeau en niet beperkt bent tot één of enkele dagen in het jaar voor de beste deals. Je kunt dus nu al profiteren van een tof cadeau bij je energiecontract. Je bespaart door over te stappen niet alleen op je energiekosten, maar krijgt er ook nog een gaaf cadeau bij naar keuze.

© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.