Nieuwe aanbiedingen

Dit zijn de leukste energie aanbiedingen met cadeaubon

Nu we ons gedrag allemaal de komende tijd nog zullen moeten aanpassen aan de gezondheidscrisis, zit voor velen een middagje even lekker shoppen er voorlopig niet meer in. Nu de winkelstraten leeg zijn en we allemaal met 1,5 meter afstand houden proberen er het beste van proberen te maken, is online winkelen hét alternatief. En hoe doe je dat beter dan met een gratis cadeaubon die je krijgt bij één van de vele energie aanbiedingen met cadeaubon?

Blog inhoud Met een energie aanbieding met cadeaubon bespaar je nu nóg meer Cadeaubon aanbiedingen met een 1-jarig energiecontract Cadeaubon aanbiedingen met een 3-jarig energiecontract Overstappen met een cadeaubon energie aanbieding

Met een energie aanbieding met cadeaubon bespaar je nu nóg meer

Hoewel de Corona crisis een uitdagende tijd is die veel van ons vraagt, zijn er toch kleine lichtpuntjes die de situatie met zich meebrengt. Eén daarvan is de ontwikkeling op de energiemarkt die ervoor zorgt dat na een aanhoudend warme winter, de gezondheidscrisis die de gasprijzen tot een waar dieptepunt heeft geduwd. Een ontwikkeling waar je als nieuwe energieklant nog lang van kunt profiteren door juist nu over te stappen op een energiecontract met vaste tarieven voor gas & stroom.

Profiteer nu van de lage gasprijzen

Het leuke is dat je met je overstap naar een vast contract nu niet alleen de laagste energieprijzen sinds jaren vastzet voor 1 jaar of 3 jaar, en dus lekker lang kunt profiteren van de laagste energieprijzen. Bij tal van energie aanbiedingen ontvang je nu ook een gratis cadeaubon met een waarde van tussen de €100 en €250. Win-win! 

Met deze energie aanbiedingen ontvang je een digitale cadeaukaart die te besteden is in één van de vele grote webshops, zoals Bol.com, Zalando en Wehkamp. Op deze manier kun je toch een beetje je shoplust kwijt nu het allemaal wat anders loopt! Je kunt de cadeaukaart in één keer besteden, maar ook in meerdere keren. Zo kun je de komende tijd een aantal keren shoppen en wat leuks voor jezelf, of voor een ander kopen.

Cadeaubon aanbiedingen met een 1-jarig energiecontract
 

Alle aanbiedingen met kado


Zodra je je aanmeldt voor één van de bovenstaande energie aanbiedingen met cadeaubon ontvang je van je nieuwe leverancier binnen 1 tot 9 weken een e-mail met een voucher. Deze voucher bevat een activatiecode, waarmee je je keuzekaart kunt uitkiezen of je online cadeaukaart kunt verzilveren. Bekijk de actievoorwaarden van de aanbieding voor de precieze details en het inwisselen van de cadeaukaart.

Overstappen met een cadeaubon energie aanbieding

Verloopt de einddatum van je huidige contract bijna? Dan kun je je alvast aanmelden voor een energie aanbieding met cadeaubon. Met de overstapcheck zie je naar welke leveranciers je op dit moment al kunt overstappen. Of misschien zit je zelfs al jaren bij dezelfde leverancier? Dan heb je op dit moment een variabel contract voor gas en stroom. Dat betekent dat je per direct kunt overstappen met de leukste energie aanbiedingen met cadeaubon.

Zo stap je over met een cadeaubon aanbieding

Overstappen met een energie aanbieding met cadeaubon heb je meestal zo gedaan. Dit kost je maar een paar minuten van je tijd. Zet daar een mooie besparing op je energierekening en een tof cadeau tegenover! Hoe ga je te werk? Vul bij ons je postcode, huisnummer en verbruik in. Wij tonen alle beschikbare acties op jouw adres met jouw verbruik. Kies je aanbieding en meld je vervolgens bij de leverancier aan. Dit kan eenvoudig via de link bij de aanbieding. Veel shopplezier!

  • 1. Vul je postcode en huisnummer in
  • 2. Vul je (geschatte) verbruik in
  • 3. Kies je energie aanbieding
  • 4. Meld je aan

Na je aanmelding gaat je nieuwe leverancier met je huidige leverancier aan de slag om alles rond te maken. Je zit geen moment zonder gas en/of stroom.

Alle aanbiedingen met kado

Sander van Meggelen
Geschreven door

Sander van Meggelen

Redacteur energie. Volgt de Nederlandse energie-markt op de voet sinds 2012. 

Lees meer berichten van Sander

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.