Tips

Deze energie aanbiedingen zijn extra handig bij thuiswerken

Geert Wirken
19-01-2021

We werken al maanden massaal thuis sinds het afgelopen jaar, en ook in 2021 zal thuiswerken voor velen nog een tijd de norm zijn. Besparen op je energierekening en investeren in je werkplek is daarom juist in deze tijd een heel goed idee. En hoe kun je dat beter doen dan met energie aanbiedingen waarmee je twee vliegen in één klap slaat: je bespaart geld én hebt de mogelijkheid om je thuiswerplek te verbeteren. Win-win! We vertellen je meer over deze aanbiedingen. 

Hoger energieverbruik door thuiswerken

We merken er allemaal niet evenveel van, maar de kans is groot dat als je nu veel thuiswerkt, dit gevolgen heeft voor jou energieverbruik. We zetten de waterkoker regelmatig aan, laden onze laptops vaker op, draaien meer wasjes tussendoor, noem het maar op.

Gemiddeld betalen we volgens berekeningen van het Nibud zo’n € 2,- per dag méér aan energiekosten vanwege het vele thuiswerken. Nu klinkt dat niet als schrikbarend veel, maar reken je dit om naar extra energiekosten per maand, dan kom je al gauw op een bedrag van € 40,- a € 50,-! Oef, zo klinkt het ineens als een serieus bedrag.

Investeer in je thuiswerkplek met een cadeau aanbieding

Nu hebben we tot op heden gelukkig een milde winter, en gaan de meeste huishoudens er in 2021 niet veel op achteruit aan energiebelasting en netbeheerkosten. Maar een goede manier om een extra kostenstijging tegen te gaan en te besparen op je energiekosten is met een handige energie cadeau aanbieding. Want met een cadeau aanbiedingen bespaar je een mooi bedrag op je energierekening door over te stappen op lage energietarieven bij een nieuw vast contract.

Daarnaast kun je een leuk cadeau uitkiezen dat je goed kunt gebruiken om je werkplek thuis af te maken, zoals een laptop of goede draadloze oortjes voor je videocalls. Maar je kunt ook kiezen voor een cadeaubon bij één van de grootste online webwinkels, zoals Bol.com of Coolblue. Daarmee heb je nog veel meer keuze uit de beste thuiswerkspullen en gadgets.

De beste cadeau aanbiedingen voor je thuiswerkplek

We hebben de beste cadeau aanbiedingen voor je thuiswerkplek geselecteerd, zoals aanbiedingen met een gratis tablet en gratis laptop. Misschien kun jij met deze aanbiedingen je voordeel doen?

Alle cadeau aanbiedingen

Cadeau gadget los kopen of bij je energiecontract nemen?

De grootste besparing op je energierekening pak je met een cashback aanbieding. Met een cadeau aanbieding is de cadeauwaarde altijd deels verrekend in het contract. Toch hoeft dat geen sigaar uit eigen doos te zijn, wat je misschien zou denken.

Als jij namelijk al van plan was om een bepaald cadeau item zelf aan te schaffen, maar je kunt het nu gratis bij een energiecontract krijgen, dan ben je alsnog goedkoper uit omdat je ook minder voor je energie gaat betalen. Dat zou niet het geval zijn als je zelf het cadeau lost aanschaft. Het is dus maar hoe je bekijkt. Het kan je zeker winst opleveren!

Kijk dus vooral wat bij jou past, en of je misschien bepaalde items voor je thuiswerkplek al op je wishlist had staan. Dan kan een cadeau aanbieding precies de oplossing zijn.


Investeer in je thuiswerkplek met een cashback energie aanbieding

Misschien bespaar je liever in één klap het grootst mogelijke bedrag op je energierekening? Dan is een cashback energie aanbieding een betere keuze.

Door over te stappen naar de goedkoopste leverancier bij jouw verbruik met lage energietarieven en een hoge eenmalige cashback korting, kun je flink besparen. Tot wel honderden euro’s per jaar. Zo voelt het ineens een stuk minder vervelend om dat koffieapparaat wat vaker aan te slingeren, zodat jij lekker kunt werken thuis.

Maak je thuiswerkplek af met je besparing

Handig is dat je deze besparing door over te stappen mooi zou kunnen gebruiken om te investeren in je thuiswerkplek. Zit je bijvoorbeeld nog goed op je bureaustoel, of je hebt je er überhaupt geen? Zaken als een (extra) monitor, goede stoel en muis zijn een slimme investering en geen overbodige luxe. Op deze manier hoef je geen extra kosten vrij te maken om je thuiswerkplek te verbeteren. Slim!

Houd er wel rekening mee dat je de korting pas na één jaar verrekend krijgt op je jaarafrekening. Je kunt je besparing natuurlijk al wel vast gebruiken om je werkplek te verbeteren. Dit bedrag wordt bij de eerste jaarafrekening verrekend.

De beste cashback energie aanbiedingen van dit moment

Met de volgende populaire cashback aanbiedingen bij een 1-jarig contract kun je een flinke korting meepakken. Kijk daarom of deze cashback aanbiedingen de beste keuze zijn op basis van jouw energieverbruik.

Alle cashback aanbiedingen


3 tips om nog meer op je energiekosten te besparen met thuiswerken

Heb jij tot slot geen zin in een hogere energierekening vanwege het vele thuiswerken? Dan kun je naast overstappen met een energie aanbieding nog meer doen om je energierekening te verlagen. Simpele oplossingen die een beetje extra verschil kunnen maken.

  • 1. Werk met je huisgenoten zoveel mogelijk samen vanuit dezelfde ruimte

Kun je met anderen in één ruimte samenwerken? Doe dit dan. Dit scheelt stookkosten doordat je geen andere ruimtes in je woning hoeft te verwarmen.

2. Zit je werkdag erop? Haal dan alle stekkers uit het stopcontact

Of sluit je apparatuur voor het gemak aan op een stekkerdoos met schakelaar en zet deze uit aan het einde van je werkdag. Daarmee voorkom je onnodig sluipstroom verbruik.

3. Richt een werkplek zo dicht mogelijk bij een raam in

Zo kun je langer werken in een lichte omgeving, en hoef je minder snel lampen aan te doen.

Alle energie aanbiedingen

Geert Wirken
Geschreven door

Geert Wirken

Specialist op het gebied van energiecontracten. Houdt zich sinds 2016 professioneel bezig met energie-aanbiedingen.

Lees meer berichten van Geert

Aanbevolen nieuws

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-04-2024

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Afbeelding van een stroommast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-03-2024

Eneco of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·15-03-2024

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

Beste energie aanbiedingen van maart 2024
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·11-03-2024

Beste energie aanbiedingen van maart 2024

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.