Cashback

Dit zijn de hoogste energie aanbiedingen in augustus met cashback

Vrouw met laptop

Door de onstabiele gasmarkt zien we steeds meer energieleveranciers hun aanbod intrekken als het gaat om kortingen op een vast contract. Toch zijn er in augustus nog steeds veel energie aanbiedingen beschikbaar.

Top 5 energie aanbiedingen met hoogste cashback

De energieleverancier met de hoogste korting is United Consumers, met een loyaliteitsbonus tot € 230,- voor hun 1-jarige vast contract. Hierbij heb je een heel jaar zekerheid voor je energietarieven en krijg je aan het einde van je energiecontract een hoge cashback. Ook met zonnepanelen kun je gebruikmaken van deze energie aanbieding.

Naast United Consumers zijn er in augustus nog andere energieleveranciers die hoge kortingen beschikbaar hebben voor nieuwe klanten. Budget Energie biedt momenteel voor hun 1-jarige vast contract een cashback tot € 210,- op basis van je energieverbruik. Let hierbij wel op dat dit alleen voor nieuwe klanten is die geen zonnepanelen hebben. Hetzelfde geldt voor Vandebron en Energiedirect. Als je zonnepanelen hebt, kun je nog steeds kiezen voor de Oxxio 1-jarige vast aanbieding met een loyaliteitsbonus tot €150,-.

Beste energie aanbieding op jouw adres

De beste energie aanbieding voor jouw adres hangt af van verschillende factoren, zoals hoeveel je energieverbruik is en waar je woont. Ook het gebruik van zonnepanelen heeft een sterke invloed op de beschikbare aanbiedingen die er voor jou zijn. Daarom raden wij je aan om eerst alle beschikbare energie aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Door je verbruik en postcode op te geven, krijg je overzichtelijk te zien welke energie aanbiedingen voor jouw situatie het meest voordelig zijn.

Vergelijk energie aanbiedingen

Houd er rekening mee dat de energiemarkt voortdurend aan het veranderen is en een energie aanbieding de volgende dag opeens niet meer beschikbaar kan zijn. Wanneer je een goede energie aanbieding hebt gevonden, wacht dan niet te lang met overstappen. Vergelijk daarom nu de energie aanbiedingen en ontdek welke energie aanbieding de hoogste cashback op jouw adres heeft.

Mitchell de Rooij
Geschreven door

Mitchell de Rooij

Mitchell houdt zich dagelijks bezig met de actuele energietarieven.

Lees meer berichten van Mitchell

Aanbevolen nieuws

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-04-2024

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Afbeelding van een stroommast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-03-2024

Eneco of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·15-03-2024

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.