Nieuwe aanbiedingen

Nieuw op energie aanbiedingen: UnitedConsumers

Leuk nieuws! We hebben een nieuwe partij toegevoegd aan onze energie vergelijker: UnitedConsumers. Dat betekent méér aanbod voor jou. We vertellen je kort wat over het aanbod van gas en stroom contracten bij UnitedConsumers, en van welke aanbieding je momenteel gebruik kunt maken.

Wat is UnitedConsumers?

Om te beginnen is UnitedConsumers geen energiemaatschappij, maar een collectieve inkooporganisatie. Zij onderhandelen voor jou met aanbieders voor goedkopere energiecontracten. Hierbij maken ze gebruik van hun energiepartner ENGIE.

UnitedConsumers energie

UnitedConsumers heeft een duidelijk doel als het gaat om energie: de organisatie wil de vaste energielasten van huishoudens zoveel mogelijk naar beneden brengen. Hoe?

UnitedConsumers belooft jou energieprijzen te kunnen leveren die 10% goedkoper zijn dan het gemiddelde leveringstarief van de 10 grootste energie aanbieders. Iedere maand berekent UnitedConsumers de prijs opnieuw.

UnitedConsumers energie aanbieding

Bovenop deze energie aanbieding ontvang je nog de 10% korting op de gemiddelde landelijke energieprijs. Deze welkomstkorting + 10% korting ontvang je na één jaar met de jaarafrekening. De besparing wordt gestort in je 'persoonlijke spaarpot'. Je kunt het bedrag vervolgens op je bankrekening laten storten of besteden in de Kadoshop van UnitedConsumers. Aan jou de keuze. 

Bekijk méér energie aanbiedingen voor het goedkoopste aanbod

Of UnitedConsumers daadwerkelijk het goedkoopste is met een 3-jarig vast contract voor jouw situatie, weet je zeker door eerst even energie aanbiedingen te vergelijken op jouw adres. Want wil je graag een 3-jarig vast contract, dan hebben Vandebron, Essent en NLE energie aanbiedingen met een nóg hogere welkomstkortingen lopen, tot maar liefst € 350,-. Het kan zijn dat één van deze 3 aanbiedingen het goedkoopste is voor jou: 1. Vandebron € 300,- korting 2. Essent € 300,- korting 3. NLE € 350,- korting Maar wist je dat je ook gebruik kunt maken van van energie met cashback aanbiedingen met € 200,- in combinatie met een 1-jarig contract? Zo kun je óók € 200,- korting krijgen, maar dan bij een 1-jarig contract. Je bent dan na één jaar alweer vrij bent over te stappen. Dit kan met: 1. Vattenfall € 200,- korting 2. Engie € 200,- cashback 3. Powerpeers € 200,- cashback

Alle energie aanbiedingen

Melvin Paalvast
Geschreven door

Melvin Paalvast

Redacteur energie. Dagelijks bezig om de beste energie aanbiedingen te vinden.

Lees meer berichten van Melvin

Aanbevolen nieuws

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-04-2024

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Afbeelding van een stroommast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-03-2024

Eneco of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·15-03-2024

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

Beste energie aanbiedingen van maart 2024
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·11-03-2024

Beste energie aanbiedingen van maart 2024

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.