Nuon/Vattenfall € 45,- korting

Exclusieve aanbiedingen
10 jaar ervaring
Stel je vragen open tot 22.00
4.838 keer bekeken Tot eind van deze maand
 • Je krijgt maar liefst € 45,- korting op je rekening!
 • Naast hoge korting ook scherpe energietarieven
 • Je moet zowel gas als stroom afnemen om de korting te krijgen
Vanwege de hoge gasprijzen is deze aanbieding tijdelijk niet verkrijgbaar. Meld je aan voor een seintje of de wachtrij. Dan weet je zeker dat je vooraan staat zodra deze aanbieding weer aan te vragen is!
Bekijk nu de beschikbare aanbiedingen

Wil je nu al overstappen? Momenteel heeft Vattenfall 1 actieve aanbieding met lage tarieven. Bekijk hier de Vattenfall aanbieding met lage tarieven

De goedkoopste aanbieding van dit moment: scherpe tarieven, tot € 45,- korting op je jaarafrekening.

 • 14 dagen bedenktijd
 • Je zit nooit zonder stroom of gas
 • Nuon/Vattenfall regelt je overstap

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Energieleverancier Nuon Vattenfall heeft nu een mooie aanbieding genaamd ‘Nuon Vattenfall Powerdeal’. Bij deze tijdelijke aanbieding krijg je bij een 1-jarig contract tot wel € 45,- korting. Check op de Vattenfall site hoe hoog bij jou de korting is. De korting wordt aan het einde van het eerste jaar verrekend met de eindafrekening.

De korting komt bovenop de scherpe standaardtarieven van Nuon Vattenfall. De aanbieding is alleen geldig als je zowel gas als stroom afneemt.

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

 • Geldig voor nieuwe klanten of consumenten die langer dan één jaar geen Nuon Vattenfall contract hebben gehad
 • De aanbieding is geldig voor een 1 jarig contract voor zowel stroom en gas
 • Dit is een exclusieve Nuon Vattenfall actie van energie-aanbiedingen.com en alleen verkrijgbaar via onze website
Gebruik deze aanbieding
 • Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van energie vergelijken
 • Exclusieve aanbiedingen die je nergens anders terug vindt
 • Dagelijks met 14 man bezig voor de beste energie aanbiedingen
 • 9.5 klanttevredenheid en dagelijks 3017 tevreden overstappers

Hulp nodig?

Wij staan dagelijks voor je klaar!
Stel je vragen
via de chat
open tot 22:00 uur
Wik

Beoordeling Nuon/Vattenfall aanbieding

Wik van de energie redactie geeft '€ 45,- korting' een beoordeling van 4.5/5 sterren. Beoordeeld op .

“Met de Powerdeal actie tot € 45,- kun je mooi besparen op je jaarcontract in combinatie met de lage instaptarieven. Houd er wel rekening mee dat de korting lager kan uitvallen afhankelijk van je postcode.

Krijg je een lagere korting op jouw adres? Check dan eens de exclusieve cashback aanbieding van Eneco bij een 1-jarig contract. Bij deze deal krijg je altijd de maximale korting, en is bovendien voor de meeste huishoudens de goedkoopste optie!”

Gebruik deze aanbieding

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Stap je over naar Nuon/Vattenfall met deze energie aanbieding? Dan wordt het meeste werk voor je gedaan met de gratis overstapserivce van Nuon/Vattenfall. Jouw overstap wordt geregeld van A tot Z! Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden via de actielink op deze pagina. De Nuon/Vattenfall overstapservice neemt het stokje daarna over. Wat houdt dat in?

Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na je aanmelding. Ben je helemaal tevreden met deze deal? Dan zegt Nuon/Vattenfall na de bedenktijd je oude contract voor je op bij je huidige leverancier. Ook daar heb je dus geen omkijken naar, lekker makkelijk. Bovendien loopt de levering van gas en stroom loopt gewoon door op je adres. Maak je dus geen zorgen over of je wel energie geleverd krijgt in de tussentijd. Dat zit gewoon goed.

Maandbedrag berekenen

Wil je weten wat je per maand gaat betalen met deze energie aanbieding? Bereken je maandbedrag op de website van Nuon/Vattenfall.

Check je overstapdatum

Alles over deze Nuon/Vattenfall korting aanbieding

Wil je gebruik maken van de Nuon Vattenfall Powerdeal, dan kun je je meteen aanmelden. Dat gaat heel eenvoudig. Op de speciale actiepagina van de Nuon Vattenfall powerdeal vind je het speciale online actieformulier. Je kunt alleen bij de actiepagina komen via de speciale links naar de aanbieding op deze website, omdat de aanbieding via een verborgen actiepagina loopt. Door het actieformulier in te vullen wordt je overstap meteen geregeld. Het invullen kost je slechts een paar minuten van je tijd.

Zodra je het formulier op de actiepagina hebt ingevuld krijg je van Nuon Vattenfall een bevestiging dat je aanmelding wordt verwerkt. Nuon Vattenfall gaat nu samen met je oude leverancier aan de slag om jouw overstap te regelen. Je oude contract wordt automatisch opgezegd en je komt nooit zonder stroom of gas te zitten. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na de bevestiging van je aanmelding. Let wel op: de Nuon Vattenfall Powerdeal aanbieding is alleen voor nieuwe klanten en geldt alleen in combinatie met het afnemen van zowel stroom als gas.

Deze Nuon Vattenfall Powerdeal heeft een contractduur van 1 jaar. Dat betekent dat je 1 jaar lang vaste lage tarieven voor gas en stroom betaalt. Dit gaat om zowel de leveringskosten per kWh stroom en m3 gas, als het zogenoemde vastrecht. Als energieleveranciers tussentijds hun energieprijzen aanpassen heeft dat geen invloed op jouw contract. Het enige wat wel tussentijds kan wijzigen zijn de belastingen, die staan los van je contract en worden ieder jaar vastgesteld door de overheid. Na 3 jaar ben je weer vrij om gratis over te stappen en gebruik te maken van een andere energie aanbieding.

Een energiecontract met deze aanbieding betekent:

 • Dat je 1 jaar lang vaste lage tarieven betaalt
 • Je na 1 jaar maandelijks kunt opzeggen en overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt na de bevestiging van je aanmelding

De Powerdeal van Nuon Vattenfall is het allerscherpste aanbod van Nuon Vattenfall op dit moment. Naast de cashback van € 45,- op een 3-jarig contract betaal je namelijk lage vaste Nuon Vattenfall energie tarieven. Onderstaande tarieven voor gas en stroom zijn een indicatie.

Gastarief 1,182848 per m3
Stroomtarief 0,298483 per kWh

Wil je weten wat je per maand gaat betalen? Dan kun je het beste meteen de postcodecheck invullen en je maandbedrag checken. Bovenstaande tarieven kunnen op je adres net anders zijn, want op basis van je postcode varieert namelijk de gasregio toeslag die je betaalt. Afhankelijk van waar je woont verschilt de gasregio toeslag. Ook het stroomtarief kan anders zijn afhankelijk van je adres. Bereken daarom je maandbedrag voor specifiek je eigen adres bij jouw verbruik. Je kunt hierbij ook eenvoudig aangeven of je een dubbele meter hebt of bijvoorbeeld zonnepanelen, wat ook weer van invloed is op de totale kosten. Je krijgt vervolgens direct een inschatting van jouw maandbedrag te zien.

Zodra je het actieformulier hebt ingevuld krijg je van Nuon Vattenfall een bevestiging met een leverdatum van je gas en stroom. Nuon Vattenfall houdt bij de leverdatum rekening met je huidige contract. Zo zal de levering pas starten zodra je huidige contract is afgelopen. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over een eventuele overstapboete. Heb je op dit moment een contract voor onbepaalde tijd, dan zal je nieuwe contract bij deze aanbieding automatisch ingaan rekening houdende met de opzegtermijn van je huidige contract. Dit is maximaal één maand. Zolang de einddatum van je huidige contract binnen 2 maanden is dan start de levering van gas en stroom direct na afloop van je huidige contractdatum. Loopt je contract pas over meer dan 2 maanden af, dan start Nuon Vattenfall zo snel mogelijk met leveren.

De € 45,- korting van de Nuon Vattenfall Powerdeal wordt automatisch verrekend op je jaarafrekening. Aan de hand van hoeveel verbruik je opgeeft bepaalt Nuon Vattenfall een termijnbedrag. Dit is het bedrag dat Nuon Vattenfall maandelijks in rekening zal brengen en betaal je als voorschotbedrag per maand. Als je net zoveel hebt verbruikt als opgegeven bij de aanmelding dan krijg je aan het einde van het jaar de korting van € 45,- teruggestort. Mocht je onverhoopt meer verbruikt hebben dan volgens de inschatting, dan zal Nuon Vattenfall het verschil verrekenen met de korting en zul je dus iets minder ontvangen. Mocht je uiteindelijk minder verbruikt hebben dan je ingeschat hebt tijdens de aanmelding dan krijg je meer dan de € 45,- cashback teruggestort op je rekening.

Nuon powerdeal energie aanbieding

Ben je nog geen klant bij Nuon Vattenfall op dit moment en wil je gas en stroom afnemen? Dan kom je in aanmerking voor deze hoge kortingsactie. Wel is het van belang om de exclusieve aanbieding-link te gebruiken op deze pagina voor je aanmelding. Deze aanbieding kun je namelijk niet op de Nuon Vattenfall website zelf vinden. Overstappen gaat vervolgens heel gemakkelijk en als volgt:

Bestel in een paar stappen met korting

 1. Ga naar het actieformulier met de unieke link op deze pagina
 2. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding bij Nuon Vattenfall
 3. Nuon Vattenfall regelt vervolgens je overstap
 4. Je korting wordt automatisch verrekend op je jaarafrekening
 5. Je komt nooit zonder stroom en gas te zitten
 6. Je hebt 14 dagen bedenktijd

Je contract bij deze aanbieding loopt na 1 jaar af. Zodra dit gebeurt zullen je lage vaste tarieven omgezet worden naar variabele Nuon Vattenfall tarieven. Variabele tarieven wijzigen regelmatig en zijn vaak hoger dan de lage actietarieven bij dergelijke aanbiedingen. Het is daarom ook aan te raden om net voordat je contract afloopt over te stappen naar een nieuwe aanbieding met vaste actietarieven.
De gemiddelde besparing van een energie aanbieding in vergelijking met variabele tarieven is gemiddeld € 300,- per jaar. Zou je blijven zitten aan het einde van je contractdatum, dan loop je dus een flinke korting mis. Omdat we je er graag aan helpen herinneren tegen de tijd dat je contract bijna afloopt hebben we een kleine hulp hiervoor: de overstapwekker. Vul eenvoudig de overstapwekker hieronder in, dan geven wij je een seintje van de nieuwste energie aanbiedingen!

Bestaande Nuon klanten korting

Kun je geen gebruik maken van deze Nuon Vattenfall aanbieding omdat je al klant bent? Dan kun je wel gebruik maken van energie aanbiedingen van andere leveranciers. Overstappen is enorm aan te raden aangezien de vaste actietarieven voor nieuwe klanten bij een energie aanbieding doorgaans een stuk lager liggen dan de tarieven voor bestaande klanten.

Blijf je toch bij graag bij Nuon Vattenfall, dan zijn er wel een aantal kleine voordelen waar je als bestaande klant van profiteert.

Nuon blijven loont
Met ‘Nuon Vattenfall blijven loont’ krijg je 10% extra korting op het 'leveranciersdeel' van het stroomtarief. Omdat het leveranciersdeel maar ongeveer 30% is, komt dit neer op een korting van 3% op stroom. De korting telt niet voor je vastrecht, waardoor de korting dus echt als kleine extra gezien moet worden.
Om te zien wat echt de goedkoopste optie voor jou is kun je het beste onze energie vergelijker gebruiken. Op basis van jouw postcode en verbruik kun je namelijk eenvoudig de goedkoopste aanbieding zien.

Nuon Vattenfall Exclusief
Als Nuon Vattenfall klant kun je meedoen aan het spaarprogramma ‘Nuon Vattenfall Exclusief’. Je krijgt als nieuwe klant 10 punten per maand. Na je eerste jaar krijg je 15 punten per maand. Je kunt met deze punten sparen voor cadeaus. Zo is een Tony Chocolonely giftbox 365 punten, een Rituals cadeaupakket 545 punten en een Pathé filmvoucher 250 punten.
Ook verloot Nuon Vattenfall regelmatig cadeaus onder Nuon Vattenfall Exclusief leden, zoals een E-Scooter, een Espressomachine of een e-reader.

Een spoedaanvraag is vrijwel nooit nodig bij een verhuizing of bij het overstappen. Maar soms kan het zijn dat je vorige energiecontract al volledig is opgezegd, zonder dat er een nieuwe leverancier is aangevraagd. Je krijgt dan vaak van je netbeheerder een brief om zo snel mogelijk een energieleverancier te regelen. Vrijwel altijd heb je hier meer dan 5 dagen de tijd voor en kun je een reguliere aanvraag doen. Heb je onverwachts toch binnen 5 dagen een nieuwe energieleverancier nodig: dan moet je een spoedaanvraag doen. In dat geval kun je gelukkig alsnog gebruik maken van deze aanbieding. Dit doe je door een normale aanvraag te doen via onderstaande link. Na het invullen van het actieformulier bel je binnen 24 uur naar Nuon Vattenfall om af te zien van je bedenktijd en je spoedaanvraag te starten. Op deze manier kun jij gebruik maken van de lage actietarieven, de korting én heb je een versnelde levering van gas en stroom op jouw adres.

Wil je liever een cadeau in plaats van een cashback of welkomstkorting? Bekijk dan eens de volgende Nuon Vattenfall cadeau aanbiedingen:

Nuon Vattenfall 1 jaar cadeau aanbieding
Nuon Vattenfall 3 jaar cadeau aanbieding
Alle Nuon Vattenfall aanbiedingen bekijken

Al klant van Nuon Vattenfall? Dan kan je geen gebruik maken van de acties van Nuon Vattenfall, maar wel van andere leveranciers. Wij adviseren andere 1-jarige cashback acties van bijvoorbeeld Eneco of Essent met een mooie korting:

Essent 1 jaar cashback
Eneco 1 jaar cashback

Ben je op zoek naar aanbiedingen die je ook geldig zijn zonder het afnemen van gas? Bekijk dan energie aanbiedingen met alleen stroom:
Alleen stroom aanbiedingen

Alternatieve aanbiedingen met korting

Op zoek naar een andere leverancier met een korting aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen met hoge korting. Bekijk hier ook de andere beschikbare energie aanbiedingen.