Energie aanbieding: Nuon Powerdeal € 250 korting

Tot eind van deze maand

De goedkoopste aanbieding van dit moment: scherpe tarieven, € 250 korting op je jaarafrekening en een vaste contractduur van slechts 1 jaar.

Energieleverancier Nuon heeft nu een mooie aanbieding genaamd ‘Nuon Power Deal’. Bij deze tijdelijke aanbieding krijg je bij een éénjarig contract € 250,- euro korting. De korting wordt aan het einde van het jaar verrekend met de eindafrekening. Na afloop van dit jaar ben je weer vrij om over te stappen naar een andere energieleverancier.

De korting is bovenop de scherpe standaardtarieven van Nuon. De aanbieding is alleen geldig als je zowel gas als stroom afneemt. Bij de aanbieding krijg je 100% groene stroom. De groene stroom wordt volledig opgewekt door windmolens en waterkrachtcentrales in Nederland.

1 jaar contract
1 jaar lang vaste tarieven
Alleen via ons
Deze energie aanbieding is alleen te verkrijgen via onze website

Voordelen energie aanbieding

 • Je krijgt maar liefst € 250,- korting op je rekening na één jaar!
 • Naast hoge korting ook scherpe energietarieven
 • Contractduur van slechts één jaar: je bent na 1 jaar vrij om weer over te stappen
 • Nadeel: je moet zowel gas als stroom afnemen om de korting te krijgen

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief Powerdeal € 250 korting

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€114

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€151

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€213
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma zoals je dat ook bij veel vliegmaatschappijen ziet. Als je klant blijft bij Nuon krijg je punten waarmee je kunt sparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Zo zorg je ervoor dat een overstap vlekkeloos gaat: je betaald niet teveel en komt niet zonder stroom. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Mocht je vroegtijdig van je huidige leverancier af willen dan vergoed Nuon vaak de overstapboete. Daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete niet over, als u al een paar keer gewisseld bent. Of als je na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen.

Voorwaarden Nuon energie actie

 • Geldig voor nieuwe klanten of consumenten die langer dan één jaar geen Nuon contract hebben gehad
 • De aanbieding is geldig voor een 1 jarig contract voor zowel stroom en gas
 • Dit is een exclusieve Nuon actie van energie-aanbiedingen.com en alleen verkrijgbaar via onze website

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Powerdeal € 250 korting energie aanbieding is op beoordeeld met 5 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Abonneer je dan op de overstapwekker!
We sturen je op tijd een bericht, met de laatste overstapaanbieding.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker wordt je hiervan automatisch op de hoogte gesteld!

Activeer in 1 klik

Reacties (24)

  Hallo,

  Ons contact is reeds afgelopen en zijn dus opzoek naar een goede deal.
  Wat zijn de tarieven voor gas en stroom?
  En wat zijn de tarieven voor de aansluitkosten?
  Zitten er nog verder haken en ogen aan deze aanbieding?

  Hallo Stevan,

  De exacte tarieven vind je eenvoudig terug in onze energie aanbiedingen vergelijker. De leveringstarieven en vastrecht kunnen namelijk dagelijks veranderen en verschillen per aanbieding. De netbeheerkosten zijn wel altijd hetzelfde, ongeacht welke aanbieding je gebruikt.

  Deze aanbieding van Nuon is overigens op dit moment het meest voordelige contract dat je maar kunt krijgen, door de cashback van € 250 bespaar je namelijk flink op je energiekosten. Het contract is voor 1 jaar dus je kunt na een jaar weer gemakkelijk overstappen naar een nieuwe voordelige aanbieding. Er zitten verder geen haken en ogen aan deze aanbieding.

  Hallo Miriam,
  Je kunt je helaas nog niet aanmelden bij Nuon, aangezien je pas 90 dagen van tevoren aan kunt melden (dus begin oktober). Ik raad je aan om gebruik te maken van onze gratis overstapwekker. Je krijgt dan automatisch een seintje wanneer je over kunt stappen.

  De overstapwekker vind je rechtsboven deze reactie op deze pagina. Je vult in wanneer je contract afloopt en je krijgt dan automatisch bericht wanneer je over kunt stappen.

  Goedemiddag,

  De vaste leveringskosten zijn € 3,50 per maand voor stroom en € 4,25 per maand voor gas.

  Succes met overstappen!

  Mijn contract loopt tot 12 september
  Als ik nu zou overstappen krijg ik een boete van 100 Euro
  Wordt deze door NUON overgenomen?

  Hoi Frank,

  Nuon neemt helaas de boete niet over, maar je kunt vrijwel altijd eerder opzeggen dan de einddatum van je contract. Als je contract op 12 september afloopt is de kans groot dat je in juli of in augustus al kunt overstappen. Check voor de zekerheid de voorwaarden van je contract hiervoor.

  Hoi Marijn,

  De actie van Nuon is verlengd! Je kan dus hier dus nog gebruik van maken door op de ‘Gebruik deze aanbieding’ knop te drukken. Je wordt dan doorgestuurd naar een speciale bestelpagina van Nuon, waar je naast de € 250,- korting ook nog 5% Nuon Blijven Loont Korting krijgt.

  Mijn contract,bij mijn huidige energieleverancier, loopt 5 aug. 2018 af. Kan ik dan op die datum overstappen op bovenstaand contract met de powerdeal van €250,- ?

  Mvg

  Hennie

  Beste Hennie, Je kunt twee maanden voordat je contract loopt overstappen. Als je contract op 5 augustus afloopt kun je dus nu al profiteren van deze aanbieding, je zit precies binnen de termijn dat je over kunt stappen. Bij Nuon geef je aan wanneer je contract in moet gaan, wie je oude leverancier is en dan regelt Nuon de opzegging bij je oude energieleverancier.

  Geachte heer mevrouw,
  Hierbij heb ik de vraag moet ik mijn huidige leverancier zelf opzeggen of doen jullie dat.
  Ik heb contract TM 1juli 2018.
  En de cashback van 250.00 krijg je die aan eind van het jaar,of zit dat al in de tarieven die hier staan op de site verwerkt.
  Vriendelijke groet Sandra

  Beste Sandra,

  Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Nuon heeft een gratis overstapservice, waardoor zij je oude leverancier opzeggen. Bij het aanmelden bij Nuon kun je aangeven dat je oude contract t/m 1 juni loopt en wie je oude leverancier is. Nuon regelt vervolgens dat je op het goede moment overstapt zonder rompslomp.

  De cashback ontvang je aan het einde van het jaar en wordt verrekend met je jaarafrekening. In de maandbedragen hebben we dit bedrag alvast verwerkt. Als je op de Nuon site een berekening laat maken moet je de 250 euro cashback nog wel aftrekken van het totaalbedrag.

  Succes met overstappen!

  Hallo Hugo,

  Waarschijnlijk kan dat wel, tot nu toe hebben we geen bericht ontvangen dat de actie voor die tijd stopt. Ik raad je wel aan om op 1 juni voor de zekerheid nog even op onze site te checken of er intussen nieuwe aanbiedingen van andere aanbieders bij gekomen zijn, omdat energieleveranciers bijna wekelijks met nieuwe aanbiedingen komen.

  Succes met je overstap alvast!

  Beste Madelief, er is niet een minimaal verbruik, maar je moet wel stroom én gas afnemen om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

  Beste,

  Ik weet niet zeker of ik voor deze aanbieding in aanmerking kom, mijn contract zou dan per 28 mei in moeten gaan in verband met mijn oude contract?

  Goedemorgen,

  Je energiecontract kan gewoon 28 mei ingaan! Je contract loopt binnen twee maanden af, dus dat is geen probleem. Je kan via de bovenstaande knoppen naar de aanbieding!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst