Energie aanbieding:
Nuon Powerdeal € 200 korting

232.896 keer bekeken Tot eind van deze maand

De goedkoopste aanbieding van dit moment: scherpe tarieven, € 200 korting op je jaarafrekening en een vaste contractduur van slechts 1 jaar.

Energieleverancier Nuon heeft nu een mooie aanbieding genaamd ‘Nuon Power Deal’. Bij deze tijdelijke aanbieding krijg je bij een éénjarig contract € 200,- euro korting. De korting wordt aan het einde van het jaar verrekend met de eindafrekening. Na afloop van dit jaar ben je weer vrij om over te stappen naar een andere energieleverancier.

De korting komt bovenop de scherpe standaardtarieven van Nuon. De aanbieding is alleen geldig als je zowel gas als stroom afneemt. Bij deze aanbieding krijg je 100% groene stroom, volledig opgewekt door windmolens en waterkrachtcentrales in Nederland.

1 jaar contract
1 jaar lang vaste tarieven
Alleen via ons
Deze energie aanbieding is alleen te verkrijgen via onze website

Voordelen energie aanbieding

 • Je krijgt maar liefst € 200,- korting op je rekening na één jaar!
 • Naast hoge korting ook scherpe energietarieven
 • Contractduur van slechts één jaar: je bent na 1 jaar vrij om weer over te stappen
 • Je moet zowel gas als stroom afnemen om de korting te krijgen
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Bij Nuon betaal je standaard lage tarieven. Daar komt met deze aanbieding nog een ontzettend scherpe korting van €200,- bij. Dat is dus dubbel profiteren, waardoor je een van de goedkoopste energiecontracten hebt.

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Powerdeal € 200 korting energie aanbieding is op beoordeeld met 5 sterren.

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wil je vroegtijdig overstappen van leverancier, dan vergoedt Nuon vaak je overstapboete. Maar daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete alleen over als je niet te vaak gewisseld bent van leverancier en wanneer je niet na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden de tijd om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Nuon energie actie

 • Geldig voor nieuwe klanten of consumenten die langer dan één jaar geen Nuon contract hebben gehad
 • De aanbieding is geldig voor een 1 jarig contract voor zowel stroom en gas
 • Dit is een exclusieve Nuon actie van energie-aanbiedingen.com en alleen verkrijgbaar via onze website

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief Powerdeal € 200 korting

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€128

Tussenwoning 1

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€169

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€251
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reacties (34)

  Een vraagje, er staat bij een titel bovenaan: een jaar lang een vaste prijs. Dan ga je er vanuit dat dit over een vaste stroomprijs gaat. Echter in de spelregels staat dat het over de variabele stroom gaat, is vaak minder gunstig.

  Wat is nu het juiste?

  En zou een vaste prijs bij bijv. Vandebron voor €200 cashback met vaste stroom dan niet voordeliger zijn?

  Beste Tineke,

  Bedankt voor je vraag. De aanbieding is met een jaar lang een vaste prijs. De variabele stroom die je in de voorwaarden hebt gezien, gaat over het ‘Blijven Loont’ programma van Nuon. Na het jaar krijg je (als je blijft) 5% korting op je stroom over de variabele leveringskosten. Dit is dus inderdaad niet gunstig aangezien dat maar om een klein bedrag gaat. Ik raad je daarom aan om ook over te stappen na een jaar.

  Om precies te weten welke aanbieding het goedkoopste is, kan je het beste je verbruik en postcode invullen in onze energievergelijker.

  Mocht je nog vragen hebben, hoor ik ze graag.

  Wanneer je in het verleden al klant bent geweest, 2 jaar terug voor een jaar. Kan je dan gewoon weer van deze actie gebruik maken met 250eur korting?

  Goedemiddag,
  Ik kan per 2 _ 12 _ 2018 overstappen.. kan ik me nu al aanmelden voor deze aanbieding? Want ik kan niet de datum aangeven per wanneer ik wil overstappen…

  Goedemorgen Karin,

  Als u zich online aanmeldt, kunt u vervolgens contact opnemen met Nuon. Dan kan de aanmelding vandaag nog ingaan!

  Groet,
  Melvin

  Ik heb nu geen energieleverancier en ga op 1 november op adres in Utrecht wonen waar huidige bewoner klant van Nuon is maar energie op mijn naam komt. Kan ik meedoen met deze actie?

  Hallo,

  Ons contact is reeds afgelopen en zijn dus opzoek naar een goede deal.
  Wat zijn de tarieven voor gas en stroom?
  En wat zijn de tarieven voor de aansluitkosten?
  Zitten er nog verder haken en ogen aan deze aanbieding?

  Hallo Stevan,

  De exacte tarieven vind je eenvoudig terug in onze energie aanbiedingen vergelijker. De leveringstarieven en vastrecht kunnen namelijk dagelijks veranderen en verschillen per aanbieding. De netbeheerkosten zijn wel altijd hetzelfde, ongeacht welke aanbieding je gebruikt.

  Deze aanbieding van Nuon is overigens op dit moment het meest voordelige contract dat je maar kunt krijgen, door de cashback van € 250 bespaar je namelijk flink op je energiekosten. Het contract is voor 1 jaar dus je kunt na een jaar weer gemakkelijk overstappen naar een nieuwe voordelige aanbieding. Er zitten verder geen haken en ogen aan deze aanbieding.

  Hallo Miriam,
  Je kunt je helaas nog niet aanmelden bij Nuon, aangezien je pas 90 dagen van tevoren aan kunt melden (dus begin oktober). Ik raad je aan om gebruik te maken van onze gratis overstapwekker. Je krijgt dan automatisch een seintje wanneer je over kunt stappen.

  De overstapwekker vind je rechtsboven deze reactie op deze pagina. Je vult in wanneer je contract afloopt en je krijgt dan automatisch bericht wanneer je over kunt stappen.

  Goedemiddag,

  De vaste leveringskosten zijn € 3,50 per maand voor stroom en € 4,25 per maand voor gas.

  Succes met overstappen!

  Mijn contract loopt tot 12 september
  Als ik nu zou overstappen krijg ik een boete van 100 Euro
  Wordt deze door NUON overgenomen?

  Hoi Frank,

  Nuon neemt helaas de boete niet over, maar je kunt vrijwel altijd eerder opzeggen dan de einddatum van je contract. Als je contract op 12 september afloopt is de kans groot dat je in juli of in augustus al kunt overstappen. Check voor de zekerheid de voorwaarden van je contract hiervoor.

  Hoi Marijn,

  De actie van Nuon is verlengd! Je kan dus hier dus nog gebruik van maken door op de ‘Gebruik deze aanbieding’ knop te drukken. Je wordt dan doorgestuurd naar een speciale bestelpagina van Nuon, waar je naast de € 250,- korting ook nog 5% Nuon Blijven Loont Korting krijgt.

  Mijn contract,bij mijn huidige energieleverancier, loopt 5 aug. 2018 af. Kan ik dan op die datum overstappen op bovenstaand contract met de powerdeal van €250,- ?

  Mvg

  Hennie

  Beste Hennie, Je kunt twee maanden voordat je contract loopt overstappen. Als je contract op 5 augustus afloopt kun je dus nu al profiteren van deze aanbieding, je zit precies binnen de termijn dat je over kunt stappen. Bij Nuon geef je aan wanneer je contract in moet gaan, wie je oude leverancier is en dan regelt Nuon de opzegging bij je oude energieleverancier.

  Geachte heer mevrouw,
  Hierbij heb ik de vraag moet ik mijn huidige leverancier zelf opzeggen of doen jullie dat.
  Ik heb contract TM 1juli 2018.
  En de cashback van 250.00 krijg je die aan eind van het jaar,of zit dat al in de tarieven die hier staan op de site verwerkt.
  Vriendelijke groet Sandra

  Beste Sandra,

  Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Nuon heeft een gratis overstapservice, waardoor zij je oude leverancier opzeggen. Bij het aanmelden bij Nuon kun je aangeven dat je oude contract t/m 1 juni loopt en wie je oude leverancier is. Nuon regelt vervolgens dat je op het goede moment overstapt zonder rompslomp.

  De cashback ontvang je aan het einde van het jaar en wordt verrekend met je jaarafrekening. In de maandbedragen hebben we dit bedrag alvast verwerkt. Als je op de Nuon site een berekening laat maken moet je de 250 euro cashback nog wel aftrekken van het totaalbedrag.

  Succes met overstappen!

  Hallo Hugo,

  Waarschijnlijk kan dat wel, tot nu toe hebben we geen bericht ontvangen dat de actie voor die tijd stopt. Ik raad je wel aan om op 1 juni voor de zekerheid nog even op onze site te checken of er intussen nieuwe aanbiedingen van andere aanbieders bij gekomen zijn, omdat energieleveranciers bijna wekelijks met nieuwe aanbiedingen komen.

  Succes met je overstap alvast!

  Beste Madelief, er is niet een minimaal verbruik, maar je moet wel stroom én gas afnemen om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

  Beste,

  Ik weet niet zeker of ik voor deze aanbieding in aanmerking kom, mijn contract zou dan per 28 mei in moeten gaan in verband met mijn oude contract?

  Goedemorgen,

  Je energiecontract kan gewoon 28 mei ingaan! Je contract loopt binnen twee maanden af, dus dat is geen probleem. Je kan via de bovenstaande knoppen naar de aanbieding!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst