Energie aanbieding: Nuon Powerdeal € 250 korting

Tot eind van deze maand

De goedkoopste aanbieding van dit moment: scherpe tarieven, € 250 korting op je jaarafrekening en een vaste contractduur van slechts 1 jaar.

Energieleverancier Nuon heeft nu een mooie aanbieding genaamd ‘Nuon Power Deal’. Bij deze tijdelijke aanbieding krijg je bij een éénjarig contract € 250,- euro korting. De korting wordt aan het einde van het jaar verrekend met de eindafrekening. Na afloop van dit jaar ben je weer vrij om over te stappen naar een andere energieleverancier.

De korting is bovenop de scherpe standaardtarieven van Nuon. De aanbieding is alleen geldig als je zowel gas als stroom afneemt. Bij de aanbieding krijg je 100% groene stroom. De groene stroom wordt volledig opgewekt door windmolens en waterkrachtcentrales in Nederland.

1 jaar contract
1 jaar lang vaste tarieven
Alleen via ons
Deze energie aanbieding is alleen te verkrijgen via onze website

Voordelen energie aanbieding

 • Je krijgt maar liefst € 250,- korting op je rekening na één jaar!
 • Naast hoge korting ook scherpe energietarieven
 • Contractduur van slechts één jaar: je bent na 1 jaar vrij om weer over te stappen
 • Nadeel: je moet zowel gas als stroom afnemen om de korting te krijgen

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief Powerdeal € 250 korting

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€106

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€141

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€210
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstappen naar Nuon

Nuon is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon een eigen spaarprogramma zoals je dat ook bij veel vliegmaatschappijen ziet. Als je klant blijft bij Nuon krijg je punten waarmee je kunt sparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Zo zorg je ervoor dat een overstap vlekkeloos gaat: je betaald niet teveel en komt niet zonder stroom. Bekijk alle Nuon aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Mocht je vroegtijdig van je huidige leverancier af willen dan vergoed Nuon vaak de overstapboete. Daar zijn natuurlijk wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo neemt Nuon de boete niet over, als u al een paar keer gewisseld bent. Of als je na een maand alweer opzegt. Na opzeggen heb je 3 maanden om via Mijn Nuon het declaratieformulier in te vullen.

Voorwaarden Nuon energie actie

 • Geldig voor nieuwe klanten of consumenten die langer dan één jaar geen Nuon contract hebben gehad
 • De aanbieding is gelding voor een 1 jarig contract voor zowel stroom en gas
 • Dit is een exclusieve Nuon actie van energie-aanbiedingen.com en alleen verkrijgbaar via onze website

Nuon energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon Powerdeal € 250 korting energie aanbieding is op beoordeeld met 5 sterren.

Reacties (8)

  Hallo Hugo,

  Waarschijnlijk kan dat wel, tot nu toe hebben we geen bericht ontvangen dat de actie voor die tijd stopt. Ik raad je wel aan om op 1 juni voor de zekerheid nog even op onze site te checken of er intussen nieuwe aanbiedingen van andere aanbieders bij gekomen zijn, omdat energieleveranciers bijna wekelijks met nieuwe aanbiedingen komen.

  Succes met je overstap alvast!

  Beste Madelief, er is niet een minimaal verbruik, maar je moet wel stroom én gas afnemen om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

  Beste,

  Ik weet niet zeker of ik voor deze aanbieding in aanmerking kom, mijn contract zou dan per 28 mei in moeten gaan in verband met mijn oude contract?

  Goedemorgen,

  Je energiecontract kan gewoon 28 mei ingaan! Je contract loopt binnen twee maanden af, dus dat is geen probleem. Je kan via de bovenstaande knoppen naar de aanbieding!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst