Nuon € 200,- korting energie aanbieding | Alleen deze maand
€ 200 korting

Nuon/Vattenfall € 200,- korting

€ 200,- korting

Powerdeal

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
9.679 keer bekeken Tot eind van deze maand

De goedkoopste aanbieding van dit moment: scherpe tarieven, tot € 200,- korting op je jaarafrekening.

 • Je krijgt maar liefst € 200,- korting op je rekening!
 • Naast hoge korting ook scherpe energietarieven
 • Je moet zowel gas als stroom afnemen om de korting te krijgen
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Energieleverancier Nuon Vattenfall heeft nu een mooie aanbieding genaamd ‘Nuon Vattenfall Powerdeal’. Bij deze tijdelijke aanbieding krijg je bij een 1-jarig contract tot wel € 200,- korting. Check op de Vattenfall site hoe hoog bij jou de korting is. De korting wordt aan het einde van het eerste jaar verrekend met de eindafrekening.

De korting komt bovenop de scherpe standaardtarieven van Nuon Vattenfall. De aanbieding is alleen geldig als je zowel gas als stroom afneemt.

1 jaar contract
Super voordelige aanbieding
Alleen via ons
Deze energie aanbieding is alleen te verkrijgen via onze website
Wik

Wik van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Bij Nuon Vattenfall betaal je standaard lage tarieven. Daar komt met deze aanbieding nog een ontzettend scherpe korting van €200,- bij. Dat is dus dubbel profiteren, waardoor je een van de goedkoopste energiecontracten hebt.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall € 200,- korting energie aanbieding is op beoordeeld met 4.5 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

 • Geldig voor nieuwe klanten of consumenten die langer dan één jaar geen Nuon Vattenfall contract hebben gehad
 • De aanbieding is geldig voor een 1 jarig contract voor zowel stroom en gas
 • Dit is een exclusieve Nuon Vattenfall actie van energie-aanbiedingen.com en alleen verkrijgbaar via onze website

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief € 200,- korting

WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€110
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€150
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€229

Hoe kan ik mij aanmelden bij Nuon Vattenfall?

Wil je gebruik maken van de Nuon Vattenfall Powerdeal, dan kun je je meteen aanmelden. Dat gaat heel eenvoudig. Op de speciale actiepagina van de Nuon Vattenfall powerdeal vind je het speciale online actieformulier. Je kunt alleen bij de actiepagina komen via de speciale links naar de aanbieding op deze website, omdat de aanbieding via een verborgen actiepagina loopt. Door het actieformulier in te vullen wordt je overstap meteen geregeld. Het invullen kost je slechts een paar minuten van je tijd.

Zodra je het formulier op de actiepagina hebt ingevuld krijg je van Nuon Vattenfall een bevestiging dat je aanmelding wordt verwerkt. Nuon Vattenfall gaat nu samen met je oude leverancier aan de slag om jouw overstap te regelen. Je oude contract wordt automatisch opgezegd en je komt nooit zonder stroom of gas te zitten. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na de bevestiging van je aanmelding. Let wel op: de Nuon Vattenfall Powerdeal aanbieding is alleen voor nieuwe klanten en geldt alleen in combinatie met het afnemen van zowel stroom als gas.

Je energiecontract bij Nuon Vattenfall

Deze Nuon Vattenfall Powerdeal heeft een contractduur van 1 jaar. Dat betekent dat je 1 jaar lang vaste lage tarieven voor gas en stroom betaalt. Dit gaat om zowel de leveringskosten per kWh stroom en m3 gas, als het zogenoemde vastrecht. Als energieleveranciers tussentijds hun energieprijzen aanpassen heeft dat geen invloed op jouw contract. Het enige wat wel tussentijds kan wijzigen zijn de belastingen, die staan los van je contract en worden ieder jaar vastgesteld door de overheid. Na 3 jaar ben je weer vrij om gratis over te stappen en gebruik te maken van een andere energie aanbieding.

Een energiecontract met deze aanbieding betekent:

 • Dat je 1 jaar lang vaste lage tarieven betaalt
 • Je na 1 jaar maandelijks kunt opzeggen en overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt na de bevestiging van je aanmelding

Wat ga je betalen?

De Powerdeal van Nuon Vattenfall is het allerscherpste aanbod van Nuon Vattenfall op dit moment. Naast de cashback van € 200,- op een 3-jarig contract betaal je namelijk lage vaste Nuon Vattenfall energie tarieven. Onderstaande tarieven voor gas en stroom zijn een indicatie.

Gastarief0,906000 per m3
Stroomtarief0,254440 per kWh

Wil je weten wat je per maand gaat betalen? Dan kun je het beste meteen de postcodecheck invullen en je maandbedrag checken. Bovenstaande tarieven kunnen op je adres net anders zijn, want op basis van je postcode varieert namelijk de gasregio toeslag die je betaalt. Afhankelijk van waar je woont verschilt de gasregio toeslag. Ook het stroomtarief kan anders zijn afhankelijk van je adres. Bereken daarom je maandbedrag voor specifiek je eigen adres bij jouw verbruik. Je kunt hierbij ook eenvoudig aangeven of je een dubbele meter hebt of bijvoorbeeld zonnepanelen, wat ook weer van invloed is op de totale kosten. Je krijgt vervolgens direct een inschatting van jouw maandbedrag te zien.

Wanneer gaat je contract in?

Zodra je het actieformulier hebt ingevuld krijg je van Nuon Vattenfall een bevestiging met een leverdatum van je gas en stroom. Nuon Vattenfall houdt bij de leverdatum rekening met je huidige contract. Zo zal de levering pas starten zodra je huidige contract is afgelopen. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over een eventuele overstapboete. Heb je op dit moment een contract voor onbepaalde tijd, dan zal je nieuwe contract bij deze aanbieding automatisch ingaan rekening houdende met de opzegtermijn van je huidige contract. Dit is maximaal één maand. Zolang de einddatum van je huidige contract binnen 2 maanden is dan start de levering van gas en stroom direct na afloop van je huidige contractdatum. Loopt je contract pas over meer dan 2 maanden af, dan start Nuon Vattenfall zo snel mogelijk met leveren.

Powerdeal voordelen

De € 200,- korting van de Nuon Vattenfall Powerdeal wordt automatisch verrekend op je jaarafrekening. Aan de hand van hoeveel verbruik je opgeeft bepaalt Nuon Vattenfall een termijnbedrag. Dit is het bedrag dat Nuon Vattenfall maandelijks in rekening zal brengen en betaal je als voorschotbedrag per maand. Als je net zoveel hebt verbruikt als opgegeven bij de aanmelding dan krijg je aan het einde van het jaar de korting van € 200,- teruggestort. Mocht je onverhoopt meer verbruikt hebben dan volgens de inschatting, dan zal Nuon Vattenfall het verschil verrekenen met de korting en zul je dus iets minder ontvangen. Mocht je uiteindelijk minder verbruikt hebben dan je ingeschat hebt tijdens de aanmelding dan krijg je meer dan de € 200,- cashback teruggestort op je rekening.

Nuon powerdeal energie aanbieding

Hoe kan ik profiteren van de cashback?

Ben je nog geen klant bij Nuon Vattenfall op dit moment en wil je gas en stroom afnemen? Dan kom je in aanmerking voor deze hoge kortingsactie. Wel is het van belang om de exclusieve aanbieding-link te gebruiken op deze pagina voor je aanmelding. Deze aanbieding kun je namelijk niet op de Nuon Vattenfall website zelf vinden. Overstappen gaat vervolgens heel gemakkelijk en als volgt:

Bestel in een paar stappen met korting

 1. Ga naar het actieformulier met de unieke link op deze pagina
 2. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding bij Nuon Vattenfall
 3. Nuon Vattenfall regelt vervolgens je overstap
 4. Je korting wordt automatisch verrekend op je jaarafrekening
 5. Je komt nooit zonder stroom en gas te zitten
 6. Je hebt 14 dagen bedenktijd

Wat gebeurt er zodra je contract afloopt

Je contract bij deze aanbieding loopt na 1 jaar af. Zodra dit gebeurt zullen je lage vaste tarieven omgezet worden naar variabele Nuon Vattenfall tarieven. Variabele tarieven wijzigen regelmatig en zijn vaak hoger dan de lage actietarieven bij dergelijke aanbiedingen. Het is daarom ook aan te raden om net voordat je contract afloopt over te stappen naar een nieuwe aanbieding met vaste actietarieven.
De gemiddelde besparing van een energie aanbieding in vergelijking met variabele tarieven is gemiddeld € 300,- per jaar. Zou je blijven zitten aan het einde van je contractdatum, dan loop je dus een flinke korting mis. Omdat we je er graag aan helpen herinneren tegen de tijd dat je contract bijna afloopt hebben we een kleine hulp hiervoor: de overstapwekker. Vul eenvoudig de overstapwekker hieronder in, dan geven wij je een seintje van de nieuwste energie aanbiedingen!

Bestaande Nuon klanten korting

Bestaande Nuon Vattenfall klanten

Kun je geen gebruik maken van deze Nuon Vattenfall aanbieding omdat je al klant bent? Dan kun je wel gebruik maken van energie aanbiedingen van andere leveranciers. Overstappen is enorm aan te raden aangezien de vaste actietarieven voor nieuwe klanten bij een energie aanbieding doorgaans een stuk lager liggen dan de tarieven voor bestaande klanten.

Blijf je toch bij graag bij Nuon Vattenfall, dan zijn er wel een aantal kleine voordelen waar je als bestaande klant van profiteert.

Nuon blijven loont
Met ‘Nuon Vattenfall blijven loont’ krijg je 10% extra korting op het 'leveranciersdeel' van het stroomtarief. Omdat het leveranciersdeel maar ongeveer 30% is, komt dit neer op een korting van 3% op stroom. De korting telt niet voor je vastrecht, waardoor de korting dus echt als kleine extra gezien moet worden.
Om te zien wat echt de goedkoopste optie voor jou is kun je het beste onze energie vergelijker gebruiken. Op basis van jouw postcode en verbruik kun je namelijk eenvoudig de goedkoopste aanbieding zien.

Nuon Vattenfall Exclusief
Als Nuon Vattenfall klant kun je meedoen aan het spaarprogramma ‘Nuon Vattenfall Exclusief’. Je krijgt als nieuwe klant 10 punten per maand. Na je eerste jaar krijg je 15 punten per maand. Je kunt met deze punten sparen voor cadeaus. Zo is een Tony Chocolonely giftbox 365 punten, een Rituals cadeaupakket 545 punten en een Pathé filmvoucher 250 punten.
Ook verloot Nuon Vattenfall regelmatig cadeaus onder Nuon Vattenfall Exclusief leden, zoals een E-Scooter, een Espressomachine of een e-reader.

Spoedaanvraag Nuon Vattenfall aanbieding

Een spoedaanvraag is vrijwel nooit nodig bij een verhuizing of bij het overstappen. Maar soms kan het zijn dat je vorige energiecontract al volledig is opgezegd, zonder dat er een nieuwe leverancier is aangevraagd. Je krijgt dan vaak van je netbeheerder een brief om zo snel mogelijk een energieleverancier te regelen. Vrijwel altijd heb je hier meer dan 5 dagen de tijd voor en kun je een reguliere aanvraag doen. Heb je onverwachts toch binnen 5 dagen een nieuwe energieleverancier nodig: dan moet je een spoedaanvraag doen. In dat geval kun je gelukkig alsnog gebruik maken van deze aanbieding. Dit doe je door een normale aanvraag te doen via onderstaande link. Na het invullen van het actieformulier bel je binnen 24 uur naar Nuon Vattenfall om af te zien van je bedenktijd en je spoedaanvraag te starten. Op deze manier kun jij gebruik maken van de lage actietarieven, de korting én heb je een versnelde levering van gas en stroom op jouw adres.

Andere aanbiedingen van Nuon Vattenfall

Wil je liever een cadeau in plaats van een cashback of welkomstkorting? Bekijk dan eens de volgende Nuon Vattenfall cadeau aanbiedingen:

Nuon Vattenfall 1 jaar cadeau aanbieding
Nuon Vattenfall 3 jaar cadeau aanbieding
Alle Nuon Vattenfall aanbiedingen bekijken

Al klant van Nuon Vattenfall? Dan kan je geen gebruik maken van de acties van Nuon Vattenfall, maar wel van andere leveranciers. Wij adviseren andere 1-jarige cashback acties van bijvoorbeeld Eneco of Essent met een mooie korting:

Essent 1 jaar cashback
Eneco 1 jaar cashback

Ben je op zoek naar aanbiedingen die je ook geldig zijn zonder het afnemen van gas? Bekijk dan energie aanbiedingen met alleen stroom:
Alleen stroom aanbiedingen

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met korting

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Vraag & Antwoord (34)

  Een vraagje, er staat bij een titel bovenaan: een jaar lang een vaste prijs. Dan ga je er vanuit dat dit over een vaste stroomprijs gaat. Echter in de spelregels staat dat het over de variabele stroom gaat, is vaak minder gunstig.

  Wat is nu het juiste?

  En zou een vaste prijs bij bijv. Vandebron voor €200 cashback met vaste stroom dan niet voordeliger zijn?

  Beste Tineke,

  Bedankt voor je vraag. De aanbieding is met een jaar lang een vaste prijs. De variabele stroom die je in de voorwaarden hebt gezien, gaat over het ‘Blijven Loont’ programma van Nuon. Na het jaar krijg je (als je blijft) 5% korting op je stroom over de variabele leveringskosten. Dit is dus inderdaad niet gunstig aangezien dat maar om een klein bedrag gaat. Ik raad je daarom aan om ook over te stappen na een jaar.

  Om precies te weten welke aanbieding het goedkoopste is, kan je het beste je verbruik en postcode invullen in onze energievergelijker.

  Mocht je nog vragen hebben, hoor ik ze graag.

  Wanneer je in het verleden al klant bent geweest, 2 jaar terug voor een jaar. Kan je dan gewoon weer van deze actie gebruik maken met 250eur korting?

  Goedemiddag,
  Ik kan per 2 _ 12 _ 2018 overstappen.. kan ik me nu al aanmelden voor deze aanbieding? Want ik kan niet de datum aangeven per wanneer ik wil overstappen…

  Goedemorgen Karin,

  Als u zich online aanmeldt, kunt u vervolgens contact opnemen met Nuon. Dan kan de aanmelding vandaag nog ingaan!

  Groet,
  Melvin

  Ik heb nu geen energieleverancier en ga op 1 november op adres in Utrecht wonen waar huidige bewoner klant van Nuon is maar energie op mijn naam komt. Kan ik meedoen met deze actie?

  Hallo,

  Ons contact is reeds afgelopen en zijn dus opzoek naar een goede deal.
  Wat zijn de tarieven voor gas en stroom?
  En wat zijn de tarieven voor de aansluitkosten?
  Zitten er nog verder haken en ogen aan deze aanbieding?

  Hallo Stevan,

  De exacte tarieven vind je eenvoudig terug in onze energie aanbiedingen vergelijker. De leveringstarieven en vastrecht kunnen namelijk dagelijks veranderen en verschillen per aanbieding. De netbeheerkosten zijn wel altijd hetzelfde, ongeacht welke aanbieding je gebruikt.

  Deze aanbieding van Nuon is overigens op dit moment het meest voordelige contract dat je maar kunt krijgen, door de cashback van € 250 bespaar je namelijk flink op je energiekosten. Het contract is voor 1 jaar dus je kunt na een jaar weer gemakkelijk overstappen naar een nieuwe voordelige aanbieding. Er zitten verder geen haken en ogen aan deze aanbieding.

  Hallo Miriam,
  Je kunt je helaas nog niet aanmelden bij Nuon, aangezien je pas 90 dagen van tevoren aan kunt melden (dus begin oktober). Ik raad je aan om gebruik te maken van onze gratis overstapwekker. Je krijgt dan automatisch een seintje wanneer je over kunt stappen.

  De overstapwekker vind je rechtsboven deze reactie op deze pagina. Je vult in wanneer je contract afloopt en je krijgt dan automatisch bericht wanneer je over kunt stappen.

  Goedemiddag,

  De vaste leveringskosten zijn € 3,50 per maand voor stroom en € 4,25 per maand voor gas.

  Succes met overstappen!

  Mijn contract loopt tot 12 september
  Als ik nu zou overstappen krijg ik een boete van 100 Euro
  Wordt deze door NUON overgenomen?

  Hoi Frank,

  Nuon neemt helaas de boete niet over, maar je kunt vrijwel altijd eerder opzeggen dan de einddatum van je contract. Als je contract op 12 september afloopt is de kans groot dat je in juli of in augustus al kunt overstappen. Check voor de zekerheid de voorwaarden van je contract hiervoor.

  Hoi Marijn,

  De actie van Nuon is verlengd! Je kan dus hier dus nog gebruik van maken door op de ‘Gebruik deze aanbieding’ knop te drukken. Je wordt dan doorgestuurd naar een speciale bestelpagina van Nuon, waar je naast de € 250,- korting ook nog 5% Nuon Blijven Loont Korting krijgt.

  Mijn contract,bij mijn huidige energieleverancier, loopt 5 aug. 2018 af. Kan ik dan op die datum overstappen op bovenstaand contract met de powerdeal van €250,- ?

  Mvg

  Hennie

  Beste Hennie, Je kunt twee maanden voordat je contract loopt overstappen. Als je contract op 5 augustus afloopt kun je dus nu al profiteren van deze aanbieding, je zit precies binnen de termijn dat je over kunt stappen. Bij Nuon geef je aan wanneer je contract in moet gaan, wie je oude leverancier is en dan regelt Nuon de opzegging bij je oude energieleverancier.

  Geachte heer mevrouw,
  Hierbij heb ik de vraag moet ik mijn huidige leverancier zelf opzeggen of doen jullie dat.
  Ik heb contract TM 1juli 2018.
  En de cashback van 250.00 krijg je die aan eind van het jaar,of zit dat al in de tarieven die hier staan op de site verwerkt.
  Vriendelijke groet Sandra

  Beste Sandra,

  Je hoeft daar zelf niets voor te doen. Nuon heeft een gratis overstapservice, waardoor zij je oude leverancier opzeggen. Bij het aanmelden bij Nuon kun je aangeven dat je oude contract t/m 1 juni loopt en wie je oude leverancier is. Nuon regelt vervolgens dat je op het goede moment overstapt zonder rompslomp.

  De cashback ontvang je aan het einde van het jaar en wordt verrekend met je jaarafrekening. In de maandbedragen hebben we dit bedrag alvast verwerkt. Als je op de Nuon site een berekening laat maken moet je de 250 euro cashback nog wel aftrekken van het totaalbedrag.

  Succes met overstappen!

  Hallo Hugo,

  Waarschijnlijk kan dat wel, tot nu toe hebben we geen bericht ontvangen dat de actie voor die tijd stopt. Ik raad je wel aan om op 1 juni voor de zekerheid nog even op onze site te checken of er intussen nieuwe aanbiedingen van andere aanbieders bij gekomen zijn, omdat energieleveranciers bijna wekelijks met nieuwe aanbiedingen komen.

  Succes met je overstap alvast!

  Beste Madelief, er is niet een minimaal verbruik, maar je moet wel stroom én gas afnemen om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

  Beste,

  Ik weet niet zeker of ik voor deze aanbieding in aanmerking kom, mijn contract zou dan per 28 mei in moeten gaan in verband met mijn oude contract?

  Goedemorgen,

  Je energiecontract kan gewoon 28 mei ingaan! Je contract loopt binnen twee maanden af, dus dat is geen probleem. Je kan via de bovenstaande knoppen naar de aanbieding!

  Met vriendelijke groet,
  Melvin

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst