Nieuwe aanbiedingen

Wat zijn de populairste energie aanbiedingen?

Nederland telt enorm veel energieleveranciers en die hebben weer hun eigen unieke energie aanbiedingen. Zo kun je onder andere kiezen voor mooie cadeaus, lage tarieven, gratis cadeaus, korte contracten, lange contracten en nog veel meer. Maar welke energie aanbiedingen zijn nou voordelig om te kiezen en welke kun je beter links laten liggen? We lichten de populairste energie aanbiedingen van dit moment toe.

In het verleden zijn er veel mooie aanbiedingen geweest, zoals gratis iPads en iPhones. Tegenwoordig zijn de aanbiedingen nog steeds erg goed. En belangrijker: ook nog voordelig.

Energie met cadeau

Wil je overstappen naar een nieuw energiecontract, dan heb je de keuze uit enorm veel energie aanbiedingen. Je hebt als nieuwe energieklant echt wat te kiezen! Kies je voor een energie aanbieding met cadeau, dan krijg je vaak een cadeau ter waarde van € 150 - € 350 euro. En de cadeaus die energieleveranciers aanbieden zijn erg divers. Zo kun je vaak kiezen voor luxe cadeaus, waaronder een slimme thermostaat, laptop of Playstation. Maar denk ook aan dinerbonnen, e-readers en nog veel meer.

Het kiezen van de juiste energie aanbieding

Wat de beste energie aanbieding is, is een kwestie van smaak en verschilt per persoon. Toch zijn er altijd wel een paar leveranciers met aanbiedingen die er uitspringen. Vrijwel altijd zijn dat Nuon aanbiedingen, Essent aanbiedingen in combinatie met een flinke korting of cashback, maar ook energie aanbiedingen met cadeaus. Let wel op: wil je de allerlaagste maandlasten, dan raden we altijd energie vergelijken aan op basis van een korting of cashback actie, in plaats van een cadeau actie.

Nuon aanbiedingen

Nuon heeft over het algemeen de beste energie aanbiedingen en de meeste keuze. Vaak heeft de leverancier tot wel 10 verschillende energie aanbiedingen tegelijkertijd lopen, voor ieder wat wils. Nuon stunt momenteel met de ‘Kies je eigen cadeau’ campagne. Hierbij kun je kiezen tussen een 1-jarig of een 3-jarig contract. Bij 3-jarige contracten zitten grotere cadeaus. Het nadeel daarvan is wel dat je drie jaar aan een contract vastzit. Grote kans dat in de tussentijd je bij een andere leverancier goedkoper uit bent. We bevelen daarom altijd aan om te kiezen voor een 1-jarige aanbieding, want dan ben je na dat jaar gewoon weer vrij om over te stappen!

Essent aanbiedingen

Vind je tot slot duurzaamheid vooral belangrijk? In dat geval ben je misschien beter af bij Essent. Essent levert namelijk altijd 100% groene stroom bij je aanbieding in tegenstelling tot Nuon, die nog deels grijze stroom levert bij veel aanbiedingen. Bovendien levert Essent luxe cadeaus. Zo kies je voor een hoge korting, een slimme thermostaat of een e-reader.

Tip: wil je liever iets zelf uitzoeken? Kies dan voor een bol.com cadeaubon van Essent.

Melvin Paalvast
Geschreven door

Melvin Paalvast

Redacteur energie. Dagelijks bezig om de beste energie aanbiedingen te vinden.

Lees meer berichten van Melvin

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.