Energie aanbiedingen voor bestaande klanten

Lachende vrouw met energie-aanbiedingen.com shirtje aan

Vaak worden vaste klanten niet zo rijkelijk beloond met energie aanbiedingen als nieuwe klanten. Wil jij wel bij je huidige leverancier blijven én gebruik maken van een energie aanbieding? Dan kan, bij energieleveranciers Eneco, Energiedirect en Pure Energie. Bekijk onderstaand de energie aanbiedingen voor bestaande klanten.

 

Illustratie van energie aanbiedingen voor bestaande klanten

Energie aanbiedingen voor bestaande klanten

De beste energie aanbieding voor bestaande klanten

Ben je nu klant bij Eneco? Dan ontvang je cashbackkorting als je jouw contract bij Eneco verlengt met 1 jaar. Eneco biedt namelijk € 150,- cashback aan zowel bestaande als nieuwe klanten. En wil je liever langer een contract? Dan krijg je maar liefst € 250,- cashback bij een 3-jarig energiecontract van Eneco.

Dat Eneco totaal geen onderscheid maakt in bestaande en nieuwe klanten blijkt wel uit de hoge cashbackkorting. Bovendien ontvang je hiermee vergeleken met andere cashback aanbiedingen de hoogste korting op een jaarcontract.

Cashback op je contract

1 jaar vaste tarieven

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!

Korting voor bestaande klanten

Energiedirect vs Eneco

Bij energieleverancier Eneco maakt het niet uit of je een bestaande of nieuwe klant bent. De hoogte van de korting via Energie Aanbiedingen is altijd hetzelfde. Bij Energiedirect krijg je als bestaande klant met de huidige aanbiedingen ook dezelfde korting als nieuwe klanten. Wel kan het maandbedrag voor huidige klanten bij Energiedirect soms nog wel eens afwijken van het bedrag voor nieuwe klanten.

Korting bij andere leveranciers

Zit je niet bij energieleverancier Eneco, Energiedirect of Pure Energie en wil je wel profiteren van een verlengaanbieding? Vaak bieden energieleveranciers hun bestaande klanten nog een verlengaanbod voor het einde van het contract. Ook zijn er leveranciers zoals Vattenfall en Essent die bestaande klanten korting of extra's bieden als ze klant blijven. Ongeveer drie maanden voor het einde van het contract kan je je leverancier vragen voor een aantrekkelijk verlengaanbod. Wie weet haal je hiermee nog een mooie korting binnen.

Toch blijkt vaak dat je veel hogere kortingen en meer keuze in welkomstcadeaus krijgt als je overstapt. Door energie aanbiedingen vergelijken vind je snel de beste aanbieding voor jou.

Overstappen voor oude klanten

Wil je terug overstappen naar je vorige leverancier met een energie aanbieding? De meeste energieleveranciers stellen de voorwaarde dat je dan minstens een jaar geleden voor het laatst klant bent geweest. Ook mag je je contract toen niet eerder hebben beëindigd dan de looptijd.