Energie aanbiedingen voor bestaande klanten

Lachende vrouw met energie-aanbiedingen.com shirtje aan

Vaak worden vaste klanten niet zo rijkelijk beloond met energie aanbiedingen als nieuwe klanten. Wil jij wel bij je huidige leverancier blijven én gebruik maken van een energie aanbieding? Dan kan op dit moment alleen bij Eneco, wanneer Eneco zelf een cashback actie heeft. 

 

Illustratie van energie aanbiedingen voor bestaande klanten

Energie aanbiedingen voor bestaande klanten

Helaas lopen er geen aanbiedingen voor bestaande klanten op dit moment. Bekijk de overige beschikbare energie aanbiedingen voor overstappers.

De beste energie aanbieding voor bestaande klanten

Alleen bestaande klanten van Eneco profiteren nog steeds van een overstapkorting als ze over willen naar een ander contract bij Eneco. Eneco maakt geen onderscheid tussen nieuwe en bestaande klanten met een cashbackkorting. In het verleden kon je zo als trouwe Eneco klant ook gebruik maken van een Eneco € 150,- cashback deal bij een 1 jaar contract, of een € 250,- cashbackkorting bij een 3-jarig energiecontract.

Het is nu wachten op dat Eneco weer met een nieuwe cashback aanbieding komt voor zowel bestaande en nieuwe klanten. Of vergelijk de andere energie aanbiedingen en stap over op het goedkoopste energiecontract voor jou.

Cashback op je contract

1 jaar vaste tarieven

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Overstappen aanmelden
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
uitleg over energie aanbiedingen
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
Energie rekening

Korting voor bestaande klanten

Ben je geen klant bij Eneco, maar wil je wel profiteren van een aanbieding? Vaak bieden energieleveranciers hun bestaande klanten nog een verlengaanbod voor het einde van het contract. Ook zijn er leveranciers zoals Vattenfall en Essent die bestaande klanten korting of extra's bieden als ze klant blijven. Ongeveer drie maanden voor het einde van het contract kan je je leverancier vragen voor een aantrekkelijk verlengaanbod. Wie weet haal je hiermee nog een mooie korting binnen.

Toch blijkt vaak dat je veel hogere kortingen en betere aanbiedingen kunt gebruiken als je overstapt. Met energie aanbiedingen vergelijken vind je snel de beste aanbieding voor jou.

Overstappen voor oude klanten

Wil je terug overstappen naar je vorige leverancier met een energie aanbieding? De meeste energieleveranciers stellen de voorwaarde dat je dan minstens een jaar geleden voor het laatst klant bent geweest. Ook mag je je contract toen niet eerder hebben beëindigd dan de looptijd.

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.