Energie met gratis iPad

Gratis iPad bij EnergieDe iPad is op dit moment een zeer populair cadeau bij verschillende producten en diensten. Zo worden er iPads verloot bij het invullen van enquêtes en worden er iPads weggegeven bij het aanschaffen van bijvoorbeeld een abonnement voor een krant of bij een telefoonabonnement. De iPad is dan ook een grote trend, steeds meer mensen willen er een hebben. De iPad is geschikt voor jong en oud voor het sturen van mailtjes, surfen, spelletjes en nog veel meer.

Ook de energieleveranciers gingen mee met de trend van het weggeven van een iPad. Zo kreeg u bij Oxxio een gratis iPad als u een contract afsloot voor gas en elektriciteit. Helaas is het momenteel niet meer mogelijk om een nieuwe iPad gratis te krijgen bij een energiecontract. Oxxio heeft momenteel de € 175,- cashback actie.

» Gratis iPad Air bij Oxxio is nergens meer beschikbaar. Lees hieronder de alternatieven.

Energie met kadobon voor iPad

Nu de energie met gratis iPad actie afgelopen is, kun je alsnog een andere actie gebruiken om die iPad te halen voor een gereduceerd tarief. Zo bieden Essent en EnergieDirect een MediaMarkt en Bol.com kadobon aan bij een energiecontract.

mediamarkt 170 euro

Bij Essent krijg je nu een MediaMarkt kadobon t.w.v. 170 euro voor de, zodat hiermee kun je je eigen kado uitzoeken of korting krijgen op een iPad. Je kunt meerdere producten kopen met deze kadobon en je hoeft hem niet in één keer op te maken.

Energie van EnergieDirect met iPad

Bij EnergieDirect kun je een € 75,- bol.com kadobon krijgen in combinatie met goedkope tarieven. Wellicht niet zo voordelig als de energie actie van Essent, maar als je liever bij EnergieDirect een contract afneemt is de kadobon actie altijd een mooie mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief een iPad te kopen.

Energie met gratis tablet anders dan iPad

Andere leveranciers geven ook gratis tablets weg bij een energie contract, het gaat echter wel om Android Tablets in plaats van iPads. Zo krijg je bij Essent een gratis Samsung Galaxy Tab E ter waarde van € 219,-. Deze ontvang je zo snel mogelijk na het gebruik maken van de energie met tablet actie.

Gratis Galaxy Tab E tablet bij Energie

Via Essent krijg je een gratis tablet als je een 3 jaar contract afneemt. Op dit moment is dat de Galaxy Tab E 9.6 t.w.v. €219. Let op dat de tarieven van de Essent tablet actie zeer voordelig zijn, bovendien is het vastrecht zeer laag. Let wel op dat je tablet alleen krijgt als je zowel gas als stroom afneemt.

← Terug