Tips

Beste overstapseizoen energie aanbiedingen

Nu de ‘r’ weer in de maand zit, is ook traditioneel het energie overstapseizoen weer losgebarsten. Dé tijd van het jaar om weer eens een flinke besparing mee te pakken op je energierekening door over te stappen met één van de vele energie aanbiedingen. Dit is ook het seizoen waarin energieleveranciers vaak met nieuwe aanbiedingen komen om klanten binnen te halen. Vers aanbod en ruime keuze dus! We bespreken kort de beste nieuwkomers van dit moment, en tonen je de meest populaire aanbiedingen. Zo kun jij er je voordeel mee doen.

Blog inhoud Het energie overstapseizoen is in volle gang Nu overstappen met een energie aanbieding geeft je extra voordeel Beste nieuwkomers onder de energie aanbiedingen Meest populaire energie aanbiedingen

Het energie overstapseizoen is in volle gang

In het najaar zijn veel huishoudens zich weer bewust van hun energierekening nu de verwarming weer vaker aanstaat en de lampen langer branden. Jij waarschijnlijk ook. De herfstmaanden zijn daarom bij uitstek een goed moment om je energierekening er eens bij te pakken en energie aanbiedingen te vergelijken voor een beter contract. Want als je al (bijna) contractvrij bent zijn er volop mogelijkheden om je energierekening te verlagen en iets extra’s te ontvangen als nieuwe klant wanneer je overstapt.

Nu overstappen met een energie aanbieding geeft je extra voordeel

Waarom? Dit jaar is een uniek jaar kunnen we wel zeggen, want de energieprijzen zijn sinds dit voorjaar historisch laag gekelderd. En ze staan nog steeds op een erg laag niveau in vergelijking met 2019.

Als nieuwe klant profiteer je nu dus dubbel als je overstapt. Je kunt de extra lage vaste instaptarieven van dit moment laten vastzetten en profiteren van een extra eenmalige korting, of energie cadeau.

Zo kun je maximaal besparen als je overstapt op een energie aanbieding met een welkomstkorting of cashback in combinatie met lage instaptarieven. Maar een beter contract kan natuurlijk ook betekenen dat je gebruik maakt van een energie met kado aanbieding. Daarmee laat je gunstige tarieven vastzetten, en ontvang je een leuk cadeau bij je contract (dat je misschien toch al wilde hebben).

Stap over op een nieuw vast energiecontract

Ben je één van de velen met een onbepaalde tijd contract, omdat je al jaren bij dezelfde leverancier zit of überhaupt nog nooit bent overgestapt? Dan heb je direct geprofiteerd toen afgelopen zomer leveranciers hun variabele prijzen vanaf 1 juli hebben naar beneden aangepast. Fijn natuurlijk, en een meevaller voor je portemonnee.

Maar wist je dat je deze bijzonder lage tarieven voor een nog langere periode kunt aanhouden als je ze laat vastzetten door over te stappen op een energie aanbieding met vast contract? Dat levert je nog méér voordeel op!

Welke energie aanbiedingen in het overstapseizoen met een vast contract zijn volgens ons de moeite waard? De beste nieuwkomers komen uit de doos van Nuon Vattenfall. Maar check vooral ook eens de meest populaire aanbiedingen. Dit zijn de energie aanbiedingen die gewoon mateloos populair zijn vanwege de vette kortingen en eigen cadeau keuze.


Beste nieuwkomers onder de energie aanbiedingen

1. Coolblue cadeaubon energie aanbieding t.w.v. € 300,-

Nuon Vattenfall heeft net deze nieuwe Coolblue cadeaubon aanbieding geïntroduceerd. Het is er niet zomaar eentje. Je krijgt bij een éénjarig energiecontract met groene stroom & gas naast vaste lage instaptarieven er een cadeaubon bij t.w.v. maar liefst € 300,-, te besteden bij Coolblue. Het komt echt bijna nooit voor dat je bij een energiecontract met een looptijd van maar één jaar een cadeaubonwaarde van € 300,- ontvangt.

Coolblue is een veelzijdige webwinkel, waar je zo’n beetje alles vindt op het gebied van elektronica, gadgets, sport items, het huishouden en al je klussen. Grote kans dus dat daar wel wat voor je bij zit. En ze doen alles voor een glimlach: van een vanzelfsprekend goede klantenservice, tot snelle bezorging, zelfs in de weekenden. Wij lachen wel met deze aanbieding, en willen hem daarom ook niet aan je neus voorbij laten gaan!

2. Nintendo Switch Lite + LEGO spel energie aanbieding t.w.v. € 269,-

Voor het eerst is er nu sinds kort een Nintento Switch Lite energie aanbieding, ook van Nuon Vattenfall. Tof! Speel je graag een spelletje thuis of onderweg? Maar wil je dat niet altijd op je telefoon of game console doen? Dan is de Nintendo Switch Lite de oplossing. Deze handzame console is erop gemaakt om mee te nemen in je jaszak of tas, zodat je hem altijd bij je hebt en een potje kunt gamen. Ongeacht waar je bent.

Ook de Nintendo Switch Lite krijg je al bij een éénjarig contract met gas en stroom. Zo zit je niet lang vast aan dit contract en stap je na een jaar weer over met een aantrekkelijke aanbieding. Wij zijn onder de indruk, jij ook?

3. Powerdeal t.w.v. € 250,-

Misschien heb je wel eens gehoord van de Nuon Vattenfall Powerdeal? Heel lange tijd kreeg je € 150,- korting op een éénjarig energiecontract. Nuon Vattenfall heeft er een vernieuwde aanbieding van gemaakt, en het bedrag verhoogd. Je ontvangt nu zelfs € 250,- korting op een éénjarig contract.

Wat een lekker bedrag als je gewoon een fikse korting mee wil pakken en na één jaar alweer wil kunnen overstappen! Nuon Vattenfall is momenteel ook de enige aanbieder met zo'n hoge korting op een éénjarig energiecontract. Dus, pak jij die kans?


Bekijk meer energie aanbiedingen

Zit jouw aanbieding hier toch niet tussen? Dat kan natuurlijk. Gelukkig zijn er nog veel meer energie aanbiedingen. Neem daarom vooral een kijkje in het complete overzicht van energie aanbiedingen. Daar hebben we alle aanbiedingen met korting, cadeaubon en cadeau in een handig overzicht staan voor je.

Alle energie aanbiedingen

Melvin Paalvast
Geschreven door

Melvin Paalvast

Redacteur energie. Dagelijks bezig om de beste energie aanbiedingen te vinden.

Lees meer berichten van Melvin

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.