Nieuwe aanbiedingen

De beste cadeau aanbiedingen van het najaar

Het wordt weer sneller donker buiten en we krijgen meer regenachtige- en koudere dagen. Zit jij ook het liefst met een kleedje en een warme kop thee op de bank? Het is weer de tijd van het jaar waarin ook de verleiding ontstaat om de thermostaat flink hoger te gaan zetten. Totdat je energierekening natuurlijk op de deurmat valt. Zit jij er nog wel zo ‘warmpjes’ bij of denk je aan overstappen? Bekijk eens de volgende 'najaars' cadeau aanbiedingen.

Blog inhoud Energie aanbiedingen met verlichting Energie aanbiedingen met thermostaat Energie aanbiedingen met cadeaubon 

Overstappen van energieleverancier in het najaar

Het najaar is traditioneel gezien de periode waarin jaarlijks de meeste huishoudens overstappen van leverancier. Het energieverbruik gaat in deze periode weer omhoog. Na de relatieve zuinige zomermaanden worden velen worden weer bewust van de verbruikskosten van energie, met name het duurder wordende gas.

Overstappen net na de zomermaanden

Overstappen na de zomermaanden is vaak een slimme zet. Je hebt dan niet te maken met een hoge eindafrekening omdat je in de zomer relatief weinig energie verbruikt hebt. Daarnaast bespaar je meteen weer tot wel honderden euro’s per jaar wanneer je kiest voor een vast energiecontract met lage tarieven voor gas en stroom in combinatie met een mooie korting of cahsback.

Ben je op dit moment contractvrij, neem dan eens een kijkje tussen de energie aanbiedingen van dit moment. Wat dacht je van energie aanbiedingen waarmee je méér sfeer en gezelligheid in huis creëert vanwege een bijpassend energie cadeau, tijdens de snel donker wordende en koudere dagen.

Om je een idee te geven van de beste cadeau aanbiedingen van dit moment hebben wij gekeken met welke aanbiedingen je goed het najaar in gaat, én bespaart op je energiekosten door over te stappen!

Energie aanbiedingen met verlichting

Heb je last van de ‘grauwe’ dagen, of zie je het daglicht maar weinig en kun je wel een extra ‘lichtpuntje’ gebruiken? Hoe fijn is het dan om extra sfeer in huis te creëren met de juiste verlichting?

 

Op dit moment kun je met een Nuon aanbieding een ‘Philips Hue slimme verlichting startkit’ cadeau krijgen. Met de Philips Hue startkit tover je je verlichting in huis om tot sfeermakers. Je kunt de kleur van je lampen helemaal afstemmen op jouw mood en die van je huisgenoten. Ideaal.

Je kunt ook gebruik maken van de Google Nest Mini aanbieding van Engie. Hiermee kun je gemakkelijk met je stem je apparaten bedienen. Met de Google Nest Mini heb je een slimme stekkerdoos waardoor je meer inzicht krijgt in het verbruik van apparaten. Je kunt je apparaten van afstand aan of uitzetten met behulp van de slimme stekker.

 


 

Het mooie is bovendien dat voor beide aanbiedingen slechts een contract looptijd van één jaar geldt. Dat betekent dat je na één jaar alweer contractvrij bent en opnieuw kunt overstappen, profiteren van een toffe aanbieding, en natuurlijk besparen en geld vrijmaken voor leukere dingen!

Energie aanbiedingen met thermostaat

Zit het met de verlichting wel goed, maar heb je meer behoefte aan aangename temperatuur in huis nu het buiten frisser wordt? Hoe fijn is het om alvast in een verwarmd huis thuis te komen en niet ’s ochtends in een ijskoud huis wakker te hoeven worden. Efficiënt je huis verwarmen, zonder energie te verspillen, kan perfect met een slimme thermostaat die leert van jouw gedrag.

Heb jij nog geen slimme thermostaat thuis? Bekijk dan eens de aanbieding met Toon thermostaat van Eneco. Hiermee stel je eenvoudig tijdsblokken in waarin de thermostaat aan en uit moet staan en heb je inzicht in je verbruik. Dit maakt besparen op je energiekosten nog weer makkelijker!

Zou je wel een slimme thermostaat willen, maar vind je een 4-jarig energiecontract te lang? Bekijk dan eens de thermostaat aanbieding van Vattenfall. Vattenfall geeft een ThermoSmart V3 thermostaat t.w.v. 304,- cadeau bij een 1-jarig energiecontract! Een prachtig design thermostaat en handig te bedienen vanaf je Iphone of Android app. De ThermoSmart V3 één van cadeau opties bij de ‘Kies je eigen cadeau XL’ aanbieding van Vattenfall.

 


 

Energie aanbiedingen met cadeaubon

Geef jij liever een eigen invulling aan een passend cadeau, en zijn dit niet de aanbiedingen die je zoekt? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een één van de vele cadeaubon acties met een Bol.com cadeaubon.

Met méér dan 15 miljoen online producten zit heeft Bol.com voor ieder wat wils. Zo profiteer je niet alleen van gunstige energie tarieven als nieuwe klant, maar kies je zelf een tof cadeau uit dat helemaal bij je past dit najaar.

Essent heeft een Bol.com actie t.w.v. €150,- lopen in combinatie met een 1-jarig vast contract én een Bol.com actie t.w.v. €250,- bij een 3-jarig contract. Is Essent niet de leverancier voor jou, dan kun je ook bij Vattenfall gebruik maken van een Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 200,- bij een 1-jarig contract.

Energie aanbiedingen

Alice van den Berg
Geschreven door

Alice van den Berg

Alice houdt voor Energie Aanbiedingen alle ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten.

Lees meer berichten van Alice

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.