Nieuwe aanbiedingen

Energie aanbiedingen van de grootste leveranciers

In dit artikel geven we je een overzicht van de energie aanbiedingen van de populairste energieleveranciers: Nuon, Essent, Oxxio en Eneco. Deze grote leveranciers komen regelmatig met mooie of unieke energie aanbiedingen, waaronder forse kortingen en cashbacks. Maar denk ook aan leuke cadeaus ter waarde van een flink bedrag. We vertellen je graag wat meer over de aanbiedingen van de verschillende leveranciers.

Blog inhoud Nuon aanbiedingen Essent aanbiedingen Oxxio aanbiedingen Eneco aanbiedingen

Nuon / Vattenfall aanbiedingen

De ‘koning’ der energie aanbiedingen is Nuon. Deze leverancier heeft heel veel aanbiedingen, die vaak ook nog eens tegelijkertijd lopen. Zo heb je bij Nuon écht wat te kiezen. Nuon aanbiedingen lopen uiteen van algehele kortingen en gratis overnachtingen in een Hotel, tot aan het kiezen van je eigen cadeau, bijvoorbeeld een gratis Playstation of een Samsung tablet. Nuon aanbiedingen kunnen gerust oplopen tot wel € 350,-.

Vattenfall aanbiedingen variëren in looptijd van 1 tot 3 jaar en Nuon biedt standaard bij haar aanbiedingen grijze stroom aan. Bij sommige aanbiedingen heb je de keuze voor groene stroom tegen een meerprijs. Ben je al klant bij Nuon? Ook als bestaande klant kun je deelnemen aan leuke acties en spaarprogramma’s. Zo spaar je bijvoorbeeld mee voor een voordelig dagje uit.

Vattenfall aanbiedingen

Onze tip: kies voor een 1-jarig contract. Zo kan je ieder jaar weer overstappen op een mooie aanbieding en ben je het voordeligst uit.

Essent aanbiedingen

Behalve Nuon is ook Essent een grote speler op de energiemarkt. En ook Essent heeft een divers aanbod in energie aanbiedingen. Zo heb de keuze uit bijvoorbeeld een Bol.com cadeaubon, een gratis slimme thermostaat of een cashback tot wel € 300,-. Bovendien krijg je altijd vanzelfsprekend groene stroom geleverd bij de aanbiedingen van Essent.

Essent aanbiedingen veranderen regelmatig. Sommige acties zijn maar een paar weken geldig, andere langer. Het komt wel eens voor dat een aanbieding zo populair is, dat de voorraad in no time op is. Houd de aanbiedingen daarom goed in de gaten!

Essent aanbiedingen

Oxxio aanbiedingen

Oxxio werd ooit bekend met de gratis iPad actie. Dit bleek een waar succes, maar helaas is deze actie verleden tijd. In plaats daarvan biedt Oxxio nu regelmatig cashbacks en kortingen aan nieuwe klanten aan bij energiecontract van 1 jaar of 3 jaar. De cashbacks van Oxxio veranderen wekelijks, dus het is wel noodzaak om er snel bij te zijn. Wist je bovendien dat Oxxio via onze website ook regelmatig met een exclusieve aanbieding komt? Deze korting of cashback is alléén bij ons hoger!

Oxxio heeft een handige app waarmee je je energieverbruik goed in de gaten kunt houden. Gaat je verbruik omlaag? Dan pas je via deze app gemakkelijk je termijnbedrag aan. Bij Oxxio aanbiedingen krijg je altijd 100% Europese windstroom geleverd.

Oxxio aanbiedingen

Eneco aanbiedingen

Energieleverancier Eneco ken je waarschijnlijk wel van ‘Toon’, de slimme thermostaat. De Toon thermostaat is een eigen product van Eneco en deze doen ze graag cadeau bij een energie contract. Maar naast slimme inzicht en bespaar gadgets, komt Eneco ook met energie aanbiedingen met een mooie korting.

Het unieke aan Eneco is dat de meeste energie aanbiedingen ook geldig zijn voor haar bestaande klanten. Dat gebeurt niet vaak bij energieleveranciers. Ben je dus al klant bij Eneco, en loopt je contract binnen 3 maanden af? Dan kun je je huidige contract gewoon verlengen, maar met een mooie aanbieding. Waarom zou je daar geen gebruik van willen maken?

Eneco aanbiedingen

Sander van Meggelen
Geschreven door

Sander van Meggelen

Redacteur energie. Volgt de Nederlandse energie-markt op de voet sinds 2012. 

Lees meer berichten van Sander

Aanbevolen nieuws

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·18-07-2024

Vattenfall aanbieding vaste klant: beste opties

Twee cadeaus naast elkaar
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·09-07-2024

Grootste energie cadeau ooit bij een energiecontract

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·01-07-2024

Gratis stroom bij deze energie aanbiedingen

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·20-06-2024

Scoor nu deze energie EK deals: tot €300,- cadeau

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.