Nieuwe aanbiedingen

Energie aanbiedingen voor een smart home

Geert Wirken
26-04-2019

Het wordt steeds populairder om van je huis een smart home te maken. Een smart home is een huis met elektrische apparaten die ervoor zorgen dat je zo comfortabel mogelijk en energiezuinig kan leven. Bijvoorbeeld door apparaten die inzicht geven in je energieverbruik of automatische lampen. Wat heeft een smart home met energie aanbiedingen te maken? Heel simpel: energieleveranciers bieden regelmatig cadeaus en cadeaubonnen aan waarmee je een smart home kunt creëren. Wij lichten deze aanbiedingen uit, zodat je binnenkort zelf een smart home hebt of nog verder uit kan breiden.

Blog inhoud Slimme thermostaat Philips Hue Klus Cadeau kaart en cadeaubon

Slimme thermostaat

Energie wordt steeds duurder, dus meer inzicht in je eigen energieverbruik is erg handig om toch nog geld te besparen. Daar helpt een slimme thermostaat goed bij.

Een slimme thermostaat zorgt gemiddeld voor 22% besparing op je gasverbruik. 

Op dit moment zijn er twee energieleveranciers die een slimme thermostaat aanbieding hebben. Eneco heeft met Toon hun eigen slimme thermostaat en Engie heeft Nest thermostaat. Bij allebei krijg je een app erbij, waarmee je goed in de gaten kan houden wat je energieverbruik is. Je kunt ook zien welke apparaten veel energie verbruiken, zodat je hier bewuster mee om kan gaan. De aanbiedingen zijn allebei voor vier jaar met voordelige tarieven. De Toon wordt gratis geïnstalleerd en bij de Nest krijg je duidelijke instructies via de Nest-app. De aanbieding van Eneco is exclusief via onze website. Wij verwijzen je door naar de juiste pagina op Eneco, zodat je meteen je nieuwe energiecontract met slimme thermostaat Toon kan aanschaffen Omdat een slimme thermostaat een populair cadeau is houden wij de slimme thermostaat aanbieding voor jou in de gaten. Zijn deze slimme thermostaat aanbiedingen niet voor jou? Dan komt er wellicht binnenkort wel een geschikte aanbieding.

 

Philips Hue startpakket

Met de aanbieding voor drie jaar van Essent krijg je een gratis Philips Hue startpakket t.w.v. €200,-. De lampen kun je in elk denkbare kleur zetten en op afstand bedienen. Je kunt dus alvast de lichten aandoen voordat je thuis bent, wel zo gezellig. In het pakket van Philips Hue zit een bridge, 2 keer E27 color en een sensor. Het komt niet vaak voor dat een energie aanbieding ook beschikbaar is voor huidige klanten. Dat is bij deze aanbieding wel het geval! Je kunt dus gewoon klant blijven van Essent als je dat wilt.

Philips Hue aanbieding

Klus Cadeau kaart

Met een Klus Cadeau kaart kun je bij de Praxis, Hubo, Multimate en Hornback €100,- uitgeven aan toffe klusspullen. Je kunt met de cadeaubon je huis (nog) duurzamer maken. Je krijgt de Klus Cadeau kaart wanneer je een driejarig contract bij Engie afsluit, daarbij krijg je gratis de ENGIE-app waarmee je inzicht in je energieverbruik hebt. Wil je het liefste een korter contract? Kies dan voor een éénjarig contract en ontvang een Klus Cadeau kaart t.w.v. €25,-.

Bol.com cadeaubon

Je kunt ook voor kiezen voor een bol.com cadeaubon. Bol.com heeft een uitgebreid assortiment voor smart home apparaten.

Klus cadeau aanbieding

Geert Wirken
Geschreven door

Geert Wirken

Specialist op het gebied van energiecontracten. Houdt zich sinds 2016 professioneel bezig met energie-aanbiedingen.

Lees meer berichten van Geert

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.