Cashback

Energiekosten bevriezen met een 3 jaar vast energiecontract

Wil je voor de komende jaren zekerheid hebben voor je energiekosten? Dan is een 3 jaar vast contract een goede keuze. In dit artikel kijken we naar de 3 jaar vaste contracten die nu beschikbaar zijn.

Momenteel hebben verschillende leveranciers zoals Vattenfall en Eneco weer 3 jaar vaste contracten beschikbaar voor consumenten. Sommige van deze contracten bieden zelfs hoge cashbacks die kunnen oplopen tot wel honderden euro's.

Beste 3 jaar vast contracten van 2024

Bij het opstellen van deze top 3 hebben we gekeken welke 3 jaar vast energiecontracten het goedkoopste waren met een gemiddeld verbruik van 2500 kWh en 1000 m³ per jaar. 

Budget energie 3 jaar vast + € 240 cashback

Momenteel is het goedkoopste 3 jaar vaste contract van Budget Energie. Bij dit contract staan je energietarieven voor 3 jaar vast en krijg je ook nog eens € 240,- cashback. Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe klanten en zonder zonnepanelen.

Vandebron 3 jaar vast + €240 cashback

Bij Vandebron ontvang je niet alleen duurzame energie voor een vaste prijs, maar ook een cashback van € 240,-. Je ontvangt hierbij 100% groene stroom uit Nederland, waardoor je je de komende jaren geen zorgen hoeft te maken over prijsstijgingen.

Eneco 3 jaar vast

Hoewel Eneco geen cashback biedt, hebben ze momenteel wel één van de goedkoopste energiecontracten voor 3 jaar vast. Wil je meer zekerheid bij een grotere energieleverancier? Dan is dit het ideale contract voor jou. Bij Eneco kun je als bestaande klant ook gebruikmaken van deze aanbieding.

Is het slim om nu je energie 3 jaar vast te zetten?

Momenteel zijn de gasprijzen het laagst die in 2 jaar tijd zijn geweest. Ook is het aanbod van 3 jaar vaste contracten groter dan het in maanden is geweest. Door deze combinatie is het vooral nu gunstig om voor een 3 jaar vast contract te kiezen.

Wil je toch kijken of een ander soort contract niet beter bij jou past? Bekijk dan ons overzicht van alle energie aanbiedingen. 

Mitchell de Rooij
Geschreven door

Mitchell de Rooij

Mitchell houdt zich dagelijks bezig met de actuele energietarieven.

Lees meer berichten van Mitchell

Aanbevolen nieuws

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-04-2024

Eneco of Vattenfall: Wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Afbeelding van een stroommast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-03-2024

Eneco of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·15-03-2024

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.