10 jaar ervaring
Dagelijks de beste aanbiedingen
Chat open tot 22.00

Zonnepanelen aanbieding

Bekijk alle aanbiedingen

Wil je zelf energie opwekken met eigen zonnepanelen? En daarmee besparen op je energiekosten? Wij hebben de beste zonnepanelen aanbiedingen voor je uitgezocht.

Energie met kado

De zonnepanelen aanbieding van Pure Energie

Bij Pure Energie ontvang je de meeste korting als je kiest voor het pakket met Zon-Collectief. Hiervoor kan je je gratis aanmelden als je ook je energiecontract afsluit bij Pure Energie. Het voordeel aan dit pakket is de gratis monitoring & service wanneer er een defect of storing optreedt. Daarnaast ontvang je € 350,- korting op nieuwe zonnepaneleninstallatie bij een 5-jarig contract en € 210,- korting bij een 3-jarig contract.

Je ontvangt de hoogste korting met de Zon-Collectief aanbieding van Pure Energie. Daarnaast geniet je - zolang je contract loopt - van de gratis service bij een defect.

  • Tot € 350,- korting
  • Dagelijkse monitoring & service
  • Voor nieuwe & bestaande klanten

Overstappen met zonnepanelen aanbieding

1

Check of je contractvrij bent

De beste zonnepanelen aanbiedingen zijn in combinatie met een energiecontract. Wil je gebruik maken van een aanbieding? Check dan met je huidige contract of je contractvrij bent. Is de contractdatum verlopen of verloopt die bijna? Dan kan je een nieuw contract afsluiten. Zit je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan heb je een contract voor onbepaalde tijd en kan je gewoon overstappen!
2

Kies een zonnepanelen aanbieding

Maak je keuze uit één de zonnepanelen aanbiedingen op deze pagina. We sturen je vervolgens door naar de website van de aanbieder. Daar kan je de zonnepanelen check doen voor een snelle berekening of direct een aanvraag voor een persoonlijk advies op maat.
3

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul je gegevens in voor een vrijblijvende offerte. Je zit nog nergens aan vast. Er wordt op een later moment contact met je opgenomen voor een advies op maat.

Voordeel met zonnepanelen

In Nederland geldt een één-op-één salderingsregeling. Dit houdt in dat jouw opgewekte stroom evenveel waard is als het stroom dat je afneemt van de energieleverancier. Hierdoor wordt jouw opgewekte stroom in mindering gebracht van het totale stroomverbruik. Dit scheelt je veel geld aan energiekosten.

Terugleververgoeding

Mogelijk kan je ook nog geld verdienen met je zonnepanelen. Want wek jij meer zonne-energie op dan dat je zelf verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van de energieleverancier. De terugleververgoeding ligt tussen de €0,06 en €0,14 per kWh. Op dit moment heeft Pure Energie met € 0,1452 per kWh de hoogste terugleververgoeding.

Zonnepanelen aanbiedingen vergelijken

Soorten zonnepanelen aanbiedingen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen aanbiedingen. De meeste energieleveranciers geven je een korting op de aanschafprijs van de zonnepanelen. Hiermee bespaar je niet alleen jaarlijks op je energierekening, maar ook op de zonnepanelen zelf. De voorwaarde om deze korting te ontvangen is dat je dan ook een energiecontract bij de leverancier hebt of afsluit voor een aantal jaar. Bij Nuon krijg je nu € 100,- korting op de aanschafprijs. Er zijn ook leveranciers die korting geven op de energierekening, wanneer je bij hun zonnepanelen koopt. Wat leveranciers ook vaak aanbieden is een gratis of met korting servicecontract. Wij zoeken naar de beste zonnepanelen aanbieding, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Zonnepanelen huren of kopen?

Als je een zonnepanelen aanbieding hebt gevonden, kun je vaak nog kiezen tussen zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren. Zonnepanelen kopen is een investering. Blijf jij voor lange tijd in hetzelfde huis wonen? Dan is kopen waarschijnlijk de beste optie en investering voor jou. Zonnepanelen huren is voordelig wanneer je bijvoorbeeld weer gaat verhuizen binnen een paar jaar. Als je verhuist kun je kiezen om de zonnepanelen over te nemen, door te geven aan die nieuwe eigenaren of terug te geven aan de leverancier. Je kunt dan opnieuw profiteren van een zonnepanelen aanbieding.