Zonnepanelen aanbieding

Wil jij zelf energie opwekken met zonnepanelen? Dat kan natuurlijk! Wij hebben de beste zonnepanelen aanbieding voor jou uitgezocht.

Met zonnepanelen produceer je zelf duurzame energie. De zonnepanelen worden op jouw dak geplaatst waardoor ze zonne-energie opvangen. Dit wordt vervolgens omgezet in stroom. Naast dat je duurzame energie opwekt, scheelt het (uiteindelijk) ook geld op je energierekening.


  • Zelf duurzame energie opwekken

  • Lagere energierekening

  • Meehelpen aan een beter milieu

Soorten zonnepanelen aanbieding

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen aanbiedingen. Energieleveranciers geven bijvoorbeeld een korting op de aanschafprijs van de zonnepanelen. Zo bespaar je niet alleen op jaarlijks op je energierekening, maar ook op de zonnepanelen zelf. Bij Nuon krijg je nu € 100,- korting op de aanschafprijs. Er zijn ook leveranciers die korting geven op de energierekening, wanneer je bij hun zonnepanelen koopt. Wij zoeken naar de beste zonnepanelen aanbieding, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Heb jij gebruik gemaakt van een mooie zonnepanelen aanbieding? Dan kun je ook nog eens geld teruggestort krijgen van je energieleverancier. Wek jij namelijk meer zonne-energie op dan dat je zelf verbruikt, ontvang je een terugleververgoeding. De terugleververgoeding ligt tussen de €0,07 en €0,12 per kWh. Op dit moment heeft Pure Energie met €0,12 per kWh de hoogste terugleververgoeding.

Zonnepanelen kopen of huren

Als je een zonnepanelen aanbieding hebt gevonden, kun je vaak nog kiezen tussen zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren. Zonnepanelen kopen is een investering. Blijf jij voor lange tijd in hetzelfde huis wonen? Dan is kopen waarschijnlijk de beste optie en investering voor jou.

Zonnepanelen huren is voordelig wanneer je bijvoorbeeld weer gaat verhuizen binnen een paar jaar. Als je verhuist kun je kiezen om de zonnepanelen over te nemen, door te geven aan die nieuwe eigenaren of terug te geven aan de leverancier. Je kunt dan opnieuw profiteren van een zonnepanelen aanbieding.