Zonnepanelen aanbieding

Lachende vrouw met energie-aanbiedingen.com shirtje aan

Op zoek naar een energie aanbiedingen met zonnepanelen? Bekijk hier het aanbod. Helaas zijn er op dit moment geen aanbiedingen waar je daadwerkelijk zonnepanelen krijgt. Maar met onderstaande aanbiedingen krijg je wel korting op de aanschaf van zonnepanelen. 

Illustratie van zonnepanelen bij een woning

Alle zonnepanelen aanbiedingen

Stap 1

Check of je contractvrij bent

Bekijk de einddatum van je contract. Al een ouder contract? Vaak kun je maandelijks opzeggen.
Overstappen aanmelden
Stap 2

Kies een welkomstcadeau

Vul vrijblijvend het aanmeldformulier in van je aanbieding. Je krijgt gelijk bevestiging.
uitleg over energie aanbiedingen
Stap 3

Controleer je eindafrekening

Je oude leverancier stuurt je de eindafrekening. Geniet van je aanbieding!
Energie rekening

Voordeel met zonnepanelen

In Nederland geldt een één-op-één salderingsregeling. Dit houdt in dat jouw opgewekte stroom evenveel waard is als het stroom dat je afneemt van de energieleverancier. Hierdoor wordt jouw opgewekte stroom in mindering gebracht van het totale stroomverbruik. Dit scheelt je veel geld aan energiekosten.

Terugleververgoeding

Mogelijk kan je ook nog geld verdienen met je zonnepanelen. Want wek jij meer zonne-energie op dan dat je zelf verbruikt? Dan ontvang je een terugleververgoeding van de energieleverancier. De terugleververgoeding ligt tussen de €0,06 en €0,14 per kWh. Op dit moment heeft Pure Energie met € 0,1452 per kWh de hoogste terugleververgoeding.

Zonnepanelen aanbiedingen vergelijken

Soorten zonnepanelen aanbiedingen

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen aanbiedingen. De meeste energieleveranciers geven je een korting op de aanschafprijs van de zonnepanelen. Hiermee bespaar je niet alleen jaarlijks op je energierekening, maar ook op de zonnepanelen zelf. De voorwaarde om deze korting te ontvangen is dat je dan ook een energiecontract bij de leverancier hebt of afsluit voor een aantal jaar. Bij Nuon krijg je nu € 100,- korting op de aanschafprijs. Er zijn ook leveranciers die korting geven op de energierekening, wanneer je bij hun zonnepanelen koopt. Wat leveranciers ook vaak aanbieden is een gratis of met korting servicecontract. Wij zoeken naar de beste zonnepanelen aanbieding, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

Zonnepanelen huren of kopen?

Als je een zonnepanelen aanbieding hebt gevonden, kun je vaak nog kiezen tussen zonnepanelen kopen of zonnepanelen huren. Zonnepanelen kopen is een investering. Blijf jij voor lange tijd in hetzelfde huis wonen? Dan is kopen waarschijnlijk de beste optie en investering voor jou. Zonnepanelen huren is voordelig wanneer je bijvoorbeeld weer gaat verhuizen binnen een paar jaar. Als je verhuist kun je kiezen om de zonnepanelen over te nemen, door te geven aan die nieuwe eigenaren of terug te geven aan de leverancier. Je kunt dan opnieuw profiteren van een zonnepanelen aanbieding.

© Energie-aanbiedingen.com 2023 Een merk van Keuze.nl B.V.