Deze aanbieding is momenteel helaas niet beschikbaar 😢

Voor en nadelen

 • Je krijgt maar liefst € 45,- korting op je rekening!
 • Naast hoge korting ook scherpe energietarieven
 • Je moet zowel gas als stroom afnemen om de korting te krijgen

Wil je nu al overstappen? Momenteel heeft Vattenfall 1 actieve aanbieding met lage tarieven.


De goedkoopste aanbieding van dit moment: scherpe tarieven, tot € 45,- korting op je jaarafrekening.

Niet beschikbaar
Illustratie van hand met kortingsbedrag
Kiyoh logo Klanttevredenheid 9,1
Thuiswinkel partner Thuiswinkel partner
AD logo Bekend van het AD
Exclusieve energie deals

Over deze Vattenfall aanbieding

Alles over deze Vattenfall aanbieding

Energieleverancier Nuon Vattenfall heeft nu een mooie aanbieding genaamd ‘Nuon Vattenfall Powerdeal’. Bij deze tijdelijke aanbieding krijg je bij een 1-jarig contract tot wel € 45,- korting. Check op de Vattenfall site hoe hoog bij jou de korting is. De korting wordt aan het einde van het eerste jaar verrekend met de eindafrekening.

De korting komt bovenop de scherpe standaardtarieven van Nuon Vattenfall. De aanbieding is alleen geldig als je zowel gas als stroom afneemt.

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

 • Geldig voor nieuwe klanten of consumenten die langer dan één jaar geen Nuon Vattenfall contract hebben gehad
 • De aanbieding is geldig voor een 1 jarig contract voor zowel stroom en gas
 • Dit is een exclusieve Nuon Vattenfall actie van energie-aanbiedingen.com en alleen verkrijgbaar via onze website
Niet beschikbaar

Overstappen naar Vattenfall

Kies je voor deze aanbieding en stap je over naar Vattenfall? Dan wordt jouw overstap volledig geregeld met de gratis Vattenfall overstapservice.

Zo makkelijk is overstappen naar deze Vattenfall aanbieding:
kiyoh logo

Stap 1. Meld je aan

Klik op de actielink op deze pagina. Vervolgens bereken je het maandbedrag en vul je je gegevens in. Meld je aan!
kiyoh logo

Stap 2. Ontvang een bevestiging

Nadat je jouw nieuwe energiecontract hebt aangevraagd, ontvang je een bevestiging in je mailbox. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je alsnog kosteloos annuleren.
kiyoh logo

Stap 3. Overstap gelukt

Na de bedenktijd start de levering van energie door Vattenfall. Zij zeggen dan ook jouw huidige energiecontract op. Je komt nooit zonder gas of stroom te zitten. Dat is wel zo fijn!
Meer informatie over energieleverancier Vattenfall lees je hier.
Niet beschikbaar

Check je overstapdatum

Wanneer is het einde van je contact?

Veelgestelde vragen over deze aanbieding van Vattenfall

Hoe kan ik mij aanmelden bij Nuon Vattenfall?

Wil je gebruik maken van de Nuon Vattenfall Powerdeal, dan kun je je meteen aanmelden. Dat gaat heel eenvoudig. Op de speciale actiepagina van de Nuon Vattenfall powerdeal vind je het speciale online actieformulier. Je kunt alleen bij de actiepagina komen via de speciale links naar de aanbieding op deze website, omdat de aanbieding via een verborgen actiepagina loopt. Door het actieformulier in te vullen wordt je overstap meteen geregeld. Het invullen kost je slechts een paar minuten van je tijd.

Zodra je het formulier op de actiepagina hebt ingevuld krijg je van Nuon Vattenfall een bevestiging dat je aanmelding wordt verwerkt. Nuon Vattenfall gaat nu samen met je oude leverancier aan de slag om jouw overstap te regelen. Je oude contract wordt automatisch opgezegd en je komt nooit zonder stroom of gas te zitten. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd na de bevestiging van je aanmelding. Let wel op: de Nuon Vattenfall Powerdeal aanbieding is alleen voor nieuwe klanten en geldt alleen in combinatie met het afnemen van zowel stroom als gas.

Je energiecontract bij Nuon Vattenfall

Deze Nuon Vattenfall Powerdeal heeft een contractduur van 1 jaar. Dat betekent dat je 1 jaar lang vaste lage tarieven voor gas en stroom betaalt. Dit gaat om zowel de leveringskosten per kWh stroom en m3 gas, als het zogenoemde vastrecht. Als energieleveranciers tussentijds hun energieprijzen aanpassen heeft dat geen invloed op jouw contract. Het enige wat wel tussentijds kan wijzigen zijn de belastingen, die staan los van je contract en worden ieder jaar vastgesteld door de overheid. Na 3 jaar ben je weer vrij om gratis over te stappen en gebruik te maken van een andere energie aanbieding.

Een energiecontract met deze aanbieding betekent:

 • Dat je 1 jaar lang vaste lage tarieven betaalt
 • Je na 1 jaar maandelijks kunt opzeggen en overstappen
 • Je 14 dagen bedenktijd hebt na de bevestiging van je aanmelding

Wat ga je betalen?

De Powerdeal van Nuon Vattenfall is het allerscherpste aanbod van Nuon Vattenfall op dit moment. Naast de cashback van _korting_ op een 3-jarig contract betaal je namelijk lage vaste Nuon Vattenfall energie tarieven. Onderstaande tarieven voor gas en stroom zijn een indicatie.

Wil je weten wat je per maand gaat betalen? Dan kun je het beste meteen de postcodecheck invullen en je maandbedrag checken. Bovenstaande tarieven kunnen op je adres net anders zijn, want op basis van je postcode varieert namelijk de gasregio toeslag die je betaalt. Afhankelijk van waar je woont verschilt de gasregio toeslag. Ook het stroomtarief kan anders zijn afhankelijk van je adres. Bereken daarom je maandbedrag voor specifiek je eigen adres bij jouw verbruik. Je kunt hierbij ook eenvoudig aangeven of je een dubbele meter hebt of bijvoorbeeld zonnepanelen, wat ook weer van invloed is op de totale kosten. Je krijgt vervolgens direct een inschatting van jouw maandbedrag te zien.

Check je maandbedrag

Wanneer gaat je contract in?

Zodra je het actieformulier hebt ingevuld krijg je van Nuon Vattenfall een bevestiging met een leverdatum van je gas en stroom. Nuon Vattenfall houdt bij de leverdatum rekening met je huidige contract. Zo zal de levering pas starten zodra je huidige contract is afgelopen. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over een eventuele overstapboete. Heb je op dit moment een contract voor onbepaalde tijd, dan zal je nieuwe contract bij deze aanbieding automatisch ingaan rekening houdende met de opzegtermijn van je huidige contract. Dit is maximaal één maand. Zolang de einddatum van je huidige contract binnen 2 maanden is dan start de levering van gas en stroom direct na afloop van je huidige contractdatum. Loopt je contract pas over meer dan 2 maanden af, dan start Nuon Vattenfall zo snel mogelijk met leveren.

Powerdeal voordelen

De korting van de Nuon Vattenfall Powerdeal wordt automatisch verrekend op je jaarafrekening. Aan de hand van hoeveel verbruik je opgeeft bepaalt Nuon Vattenfall een termijnbedrag. Dit is het bedrag dat Nuon Vattenfall maandelijks in rekening zal brengen en betaal je als voorschotbedrag per maand. Als je net zoveel hebt verbruikt als opgegeven bij de aanmelding dan krijg je aan het einde van het jaar de korting teruggestort. Mocht je onverhoopt meer verbruikt hebben dan volgens de inschatting, dan zal Nuon Vattenfall het verschil verrekenen met de korting en zul je dus iets minder ontvangen. Mocht je uiteindelijk minder verbruikt hebben dan je ingeschat hebt tijdens de aanmelding dan krijg je meer dan de cashback teruggestort op je rekening.

Hoe kan ik profiteren van de cashback?

Ben je nog geen klant bij Nuon Vattenfall op dit moment en wil je gas en stroom afnemen? Dan kom je in aanmerking voor deze hoge kortingsactie. Wel is het van belang om de exclusieve aanbieding-link te gebruiken op deze pagina voor je aanmelding. Deze aanbieding kun je namelijk niet op de Nuon Vattenfall website zelf vinden. Overstappen gaat vervolgens heel gemakkelijk en als volgt:

Bestel in een paar stappen met korting

 1. Ga naar het actieformulier met de unieke link op deze pagina
 2. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging van je aanmelding bij Nuon Vattenfall
 3. Nuon Vattenfall regelt vervolgens je overstap
 4. Je korting wordt automatisch verrekend op je jaarafrekening
 5. Je komt nooit zonder stroom en gas te zitten
 6. Je hebt 14 dagen bedenktijd

Wat gebeurt er zodra je contract afloopt

Je contract bij deze aanbieding loopt na 1 jaar af. Zodra dit gebeurt zullen je lage vaste tarieven omgezet worden naar variabele Nuon Vattenfall tarieven. Variabele tarieven wijzigen regelmatig en zijn vaak hoger dan de lage actietarieven bij dergelijke aanbiedingen. Het is daarom ook aan te raden om net voordat je contract afloopt over te stappen naar een nieuwe aanbieding met vaste actietarieven.


De gemiddelde besparing van een energie aanbieding in vergelijking met variabele tarieven is gemiddeld € 300,- per jaar. Zou je blijven zitten aan het einde van je contractdatum, dan loop je dus een flinke korting mis. Omdat we je er graag aan helpen herinneren tegen de tijd dat je contract bijna afloopt hebben we een kleine hulp hiervoor: de overstapwekker. Vul eenvoudig de overstapwekker hieronder in, dan geven wij je een seintje van de nieuwste energie aanbiedingen!

Bestaande Nuon Vattenfall klanten

Kun je geen gebruik maken van deze Nuon Vattenfall aanbieding omdat je al klant bent? Dan kun je wel gebruik maken van energie aanbiedingen van andere leveranciers. Overstappen is enorm aan te raden aangezien de vaste actietarieven voor nieuwe klanten bij een energie aanbieding doorgaans een stuk lager liggen dan de tarieven voor bestaande klanten.

Blijf je toch bij graag bij Nuon Vattenfall, dan zijn er wel een aantal kleine voordelen waar je als bestaande klant van profiteert.

Nuon blijven loont
Met ‘Nuon Vattenfall blijven loont’ krijg je 10% extra korting op het 'leveranciersdeel' van het stroomtarief. Omdat het leveranciersdeel maar ongeveer 30% is, komt dit neer op een korting van 3% op stroom. De korting telt niet voor je vastrecht, waardoor de korting dus echt als kleine extra gezien moet worden.
Om te zien wat echt de goedkoopste optie voor jou is kun je het beste onze energie vergelijker gebruiken. Op basis van jouw postcode en verbruik kun je namelijk eenvoudig de goedkoopste aanbieding zien.

Nuon Vattenfall Exclusief
Als Nuon Vattenfall klant kun je meedoen aan het spaarprogramma ‘Nuon Vattenfall Exclusief’. Je krijgt als nieuwe klant 10 punten per maand. Na je eerste jaar krijg je 15 punten per maand. Je kunt met deze punten sparen voor cadeaus. Zo is een Tony Chocolonely giftbox 365 punten, een Rituals cadeaupakket 545 punten en een Pathé filmvoucher 250 punten.
Ook verloot Nuon Vattenfall regelmatig cadeaus onder Nuon Vattenfall Exclusief leden, zoals een E-Scooter, een Espressomachine of een e-reader.

Andere aanbiedingen van Nuon Vattenfall

Wil je liever een cadeau in plaats van een cashback of welkomstkorting? Bekijk dan eens de volgende Nuon Vattenfall cadeau aanbiedingen:

Nuon Vattenfall 1 jaar cadeau aanbieding
Nuon Vattenfall 3 jaar cadeau aanbieding
Alle Nuon Vattenfall aanbiedingen bekijken

Al klant van Nuon Vattenfall? Dan kan je geen gebruik maken van de acties van Nuon Vattenfall, maar wel van andere leveranciers. Wij adviseren andere 1-jarige cashback acties van bijvoorbeeld Eneco of Essent met een mooie korting:

Essent 1 jaar cashback
Eneco 1 jaar cashback

Ben je op zoek naar aanbiedingen die je ook geldig zijn zonder het afnemen van gas? Bekijk dan energie aanbiedingen met alleen stroom:
Alleen stroom aanbiedingen

Aanbiedingen zonder zorgen

We bieden onafhankelijk overzicht van alle energie aanbiedingen van Nederland. Dit doen we voor vrienden, familie en alle andere insiders die onze website vinden.

10 jaar ervaring

Keuze icoon
Al meer dan 10 jaar ervaring in het zoeken van de beste en goedkoopste energie aanbiedingen

35+ exclusieve aanbiedingen

Cadeau icoon
Op energie-aanbiedingen.com krijg je extra korting op aanbiedingen.

9,1 klantscore op Kiyoh

kiyoh logo
We scoren gemiddeld een 9,1 op Kiyoh. Bekijk al onze reviews

Alternatieve aanbiedingen

Op zoek naar een andere leverancier met een energie aanbieding? Klanten van Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de onderstaande aanbiedingen.
© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.