Nieuwe aanbiedingen

De beste energie aanbiedingen van dit moment

Overstappen op een nieuw energiecontract bespaart je niet alleen geld, maar je kan er ook een leuk extraatje bij krijgen. Wat dacht je van een gratis tablet of laptop bij je energiecontract? In dit artikel bespreken we de beste energie aanbiedingen met welkomstcadeaus van dit moment.

Top 5 energie aanbiedingen

  • Gratis LG Full HD-televisie t.w.v. € 299,-
  • Gratis Nintento Switch + LEGO spel t.w.v. € 269,-
  • Een gratis laptop met een waarde tot € 269,-
  • Gratis Samsung tablet t.w.v. € 249,-
  • Gratis Apple Airpods t.w.v. € 229

Voor de grootste keuze in welkomstcadeaus, zit je goed bij energieleverancier Nuon Vattenfall. Bij een gas en stroom contract van Vattenfall ontvang je vooral veel elektronica gratis als welkomstcadeau. We benoemen de vijf beste energie welkomstcadeaus van Vattenfall.

Gratis LG Full HD-televisie t.w.v. € 299,-

Kan je wel een nieuwe televisie gebruiken, voor bijvoorbeeld in je woonkamer of gewoon een extra tv voor in je slaapkamer? Dan is de energie aanbieding van Vattenfall met een gratis Full HD televisie van LG een mooie meepakker. Het is bovendien een smart televisie, waarmee je moeiteloos je favoriete apps opent zoals Youtube of Netflix. De televisie is 32" (81 cm). Dit is geen heel groot formaat. Maar hiermee kan je prima televisie kijken vanaf een afstand tot ongeveer 2 meter.

Gratis Nintendo Switch + LEGO spel t.w.v. € 269,-

Kan jij je uren vermaken met een spelcomputer? Of wil je je kinderen een extra cadeautje doen? Kies dan voor de energie aanbieding waarbij je gratis de Nintendo Switch Lite met LEGO spel ontvangt t.w.v. € 269. Deze spelcomputer is speciaal gemaakt als handheldsysteem. Lekker compact, en vooral licht, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Je kan er verschillende spellen op spelen. De batterij gaat afhankelijk van het spel, 4 tot 9 uur mee.

Voor de beste welkomstcadeaus hoef je tegenwoordig geen meerjarige contracten af te sluiten. Juist voor 1-jarige contracten is de keuze volop. En dat is slim. Want juist door elk jaar over te stappen van energieleverancier bespaar je het meeste geld. Dus stap je nu over naar een 1-jarig contract? Dan kies je volgend jaar gewoon weer opnieuw een mooie aanbieding voor energie met cadeau.

Een gratis laptop met een waarde tot € 269,-

Laptops worden met regelmaat aangeboden als gratis cadeau bij een gas en stroom contract. Momenteel lopen er zelfs twee aanbiedingen voor een laptop via Vattenfall. Een Asus laptop en een Lenovo laptop:

Gratis Asus laptop t.w.v. € 269,-

Vrij recent heeft Vattenfall een Asus laptop (L210MA-GJ010TS) van 11,6 inch toegevoegd aan de cadeau XL actie. Deze laptop is ideaal voor onderweg met een handig klein formaat en vooral licht gewicht van slechts 1,05 kg. Het werkt op Windows 10 S als besturingssysteem. Hiermee open je verschillende apps vanuit de Windows Store. De batterij gaat tot wel 5 uur mee en de laptop heeft een opslaggeheugen van 64 GB.

Gratis Lenovo laptop t.w.v. € 260

Of heb je liever een gratis Lenovo laptop? De Lenovo laptop (100e 2nd Gen.) van 11,6 inch is qua specificaties vrijwel gelijk aan de Asus laptop, maar deze heeft een betere camera en is vooral valbestendig. Het heeft namelijk rubberen bumpers, verstevigde poorten en scharnieren, en mechanisch verankerde en waterbestendige toetsen. Je moet wel heel erg je best doen om deze laptop kapot te krijgen. Ook ontvang je er een prima 720p HD-camera bij. De laptop werkt op Windows 10, waarmee je allerlei apps uit de Microsoft Store opent. De batterij belooft tot wel 10 uur mee te gaan en heeft een opslagruimte voor 64 GB.

Gratis Samsung tablet t.w.v. € 249,-

Gratis tablets bij een energiecontract zijn ook altijd erg populair. Momenteel ontvang je gratis de Samsung Tablet Tab A 10.1 (10,1 inch) bij een gas en stroomcontract van Vattenfall. De tablet is voorzien van wifi, 4G en dubbele stereospeakers met Dolby Atmos 3D geluid. Standaard zit er 32 GB aan opslaggeheugen in. Is dit toch niet genoeg? Dan is het geheugen eenvoudig uit te breiden met een sd kaart tot maximaal 512 GB. Wat ook erg handig is, is dat de tablet een krachtige batterij van 6.150 mAh heeft. Hiermee gaat die gemiddeld tot 13 uur mee.

[widget widget_name="ea_card_widget" post_id='6163']

Gratis Apple Airpods t.w.v. € 229,-

Kan je nog wel draadloze oortjes gebruiken voor je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac? Kies dan voor een gas en stroom contract bij Vattenfall met de gratis Apple Airpods 2 energie aanbieding. Hiermee luister je draadloos tot 5 uur lang je favoriete muziek van goede geluidskwaliteit. Je krijgt er een draadloze oplaadcase bij om je AirPods meerdere keren extra op te laden voor tot wel 24 uur batterijduur.

Meer energie welkomstcadeaus?

We hebben alle energie aanbiedingen met welkomstcadeaus voor je verzameld op één overzichtelijk pagina:

Energie aanbiedingen met cadeau

 

Mitchell de Rooij
Geschreven door

Mitchell de Rooij

Mitchell houdt zich dagelijks bezig met de actuele energietarieven.

Lees meer berichten van Mitchell

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van een stroommast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·21-03-2024

Eneco of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·15-03-2024

Energie aanbiedingen voor huishoudens met zonnepanelen

Beste energie aanbiedingen van maart 2024
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·11-03-2024

Beste energie aanbiedingen van maart 2024

Beste energie aanbieding met cadeau van 2024
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·29-02-2024

Beste energie aanbieding met cadeau van 2024

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.