Energie Aanbieding: Essent: 75 euro cashback

Nu tijdelijk € 75,- cashback bij een 1 jaar gas en stroom Essent aanbieding!

aanbieding, actie, cadeau energie

Neem je nu een Essent energiecontract van 1 jaar voor gas en stroom, dan krijg je 75 euro terug. Je krijgt het bedrag 9 weken na je aansluiting gestort op je eigen rekening. Om gebruik te maken van deze aanbieding, moet je zowel gas als stroom afnemen.

energieleverancier, energieaanbieder

Deze actie wordt aangeboden door dealdirect. De Cashback actie komt in combinatie met een 1 jarig energiecontract van Essent. Het gaat hierbij om Groene stroom Zekerheidsgarantie en Gas Zekerheidsgarantie. Gedurende 1 jaar maak je hiermee gebruik van voordelige tarieven voor zowel Gas als Stroom bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland.

Onderstaande tarieven zijn op basis van een 1 jarig energiecontract voor zowel gas als stroom.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m397 euro p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3149 euro p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3201 euro p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. Zo is de actie alleen geldig voor nieuwe klanten en consumenten die al eerder een contract bij Essent hebben gehad en deze niet voortijdig hebben beëindigd. Daarnaast geld de aanbieding alleen als je zowel stroom als gas gaat afnemen bij Essent.

Haken en ogen

 • De actie geld voor alle nieuwe klanten en consumenten die eerder een Essent contract hebben gehad en deze nu niet meer hebben.
 • Alleen geldig voor klanten die zowel gas als stroom afnemen.

Totale korting

 • De welkomstkorting van € 75,- krijg je 9 weken na je aanmelding gestort op je rekening.
 • Voordelige actie met een 1 jarig contract!
 
Essent cashback actie Beoordeeld door Energie Redactie op . Essent: € 75,- korting op energie: 4,0
← Terug

2 Reacties op “Essent: 75 euro cashback”

 1. A Omar zegt:

  Wat als ik al zo lang klant ben van essent en geen contract meer heb? Maar dan wil ik 1 jaar contract tekenen krijg ik die 75 cashback ook

  • energiecom zegt:

   Beste Omar,

   Uiteraard heb je nog wel een contract bij Essent, deze zal echter met onbepaalde looptijd zijn omdat je al lang klant bent. Wat inhoud dat je kan opzeggen en overstappen wanneer je wilt. De energie aanbieding die je graag wilt gebruiken is alleen geldig voor nieuwe klanten. Als je dus voordelige energie wilt is het aan te raden om voor een andere energieleverancier zoals Nuon te kiezen. Daar krijg je wel een welkomstkorting.

   Mvg,

   Energie aanbiedingen

Jouw reactie op deze aanbieding: