Energie Aanbieding: Essent: Nest Thermostaat

Essent: Goedkope Slimme Nest thermostaat t.w.v. 249 euro

aanbieding, actie, cadeau energie

Kies je voor een Essent stroom en gas contract, dan krijg je flinke korting op de aanschaf ven een Nest Thermostaat t.w.v. 249 euro. Je kan bij Essent voor deze aanbieding, kiezen voor een 3 jarig contract. De Nest wordt geheel gratis bij u thuis geïnstalleerd, normaal kost dit circa 99 euro. De installatie zal binnen enkele weken na het afsluiten van je contract plaatsvinden, hiervoor kan je zelf een afspraak maken met een servicepartner bij u in de buurt. Met de Nest kan je gemakkelijk de temperatuur in huis instellen door middel van een gemakkelijke app op je telefoon, tablet of via de computer. Daarnaast leert de Nest van je leef-ritme en past hij zijn acties hierop aan.

energieleverancier, energieaanbieder

De Nest komt in combinatie met een 1, 3 of 5 jarig energiecontract van Essent. Het gaat hierbij om Groene stroom en Gas Zeker. Gedurende de looptijd maak je hiermee gebruik van voordelige tarieven voor zowel Gas als Stroom bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Ten opzichte van de reguliere groene stroom en gas, betaal je voor deze actie hogere vaste leveringskosten. Dit bedraagt 1 euro per maand per product extra.

Onderstaande tarieven zijn op basis van een 3 jarig energiecontract voor zowel gas als stroom.

Klein verbruik energie2000kWh, 1000m398 euro p.m.
Midden verbruik energie3500kWh, 1500m3150 euro p.m.
groot verbruik energie5000kWh, 2000m3201 euro p.m.

energie voorwaarden

Natuurlijk zijn er wat voorwaarden aan deze aanbieding verbonden. Deze actie is voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten, dit is bij de meeste andere acties niet zo. De aanbieding geld alleen als je zowel stroom als gas gaat afnemen bij Essent. Deze actie is in ieder geval geldig tot eind maart 2017.

Haken en ogen

 • De Nest thermostaat is nu extra voordelig bij een 3 jarig contract, je betaalt eenmalig 99 euro voor de Nest.
 • Hogere vaste leveringskosten ten opzichte van de reguliere vaste leveringskosten, 1 euro extra per maand per product. Bij een 3 jarig contract is dat 72 euro extra.
 • Alleen voor klanten die zowel gas als stroom afnemen.

Totale korting

 • Je krijgt een Nest thermostaat ter waarde van 249 euro gratis met een forse korting bij een 3 jarig contract.
 • Effectief gezien krijg je door het verhoogde vastrecht, bij een 3 jaar contract 150-72= 78 euro korting.
 • Essent vergoed eventueel opgelegde opzegvergoedingen, door uw vorige energieleverancier, tot 125 euro per product.
Gebruik deze aanbieding Meer over deze aanbieding
 
Essent actie Beoordeeld door Energie Redactie op . Essent: Nest Thermostaat : 4,0
← Terug

5 Reacties op “Essent: Nest Thermostaat”

 1. H.a.u zegt:

  Zit al bijna 7 jaar bij essent nog nooit korting of aanbieding gekregen puur omdat ik geen vast contract wil. Laatst weer gebeld nee weer geen korting en ook geen aanbiedingen dit was gwoon de druppel stop ermee stap gwoon over na een ander.

 2. Karel roelofs zegt:

  Helemaal eens, met bovenstaande reacties ben ook al 33 jaar abonnee en nooit overgestapt, ik vind dus ook dat Essent wel eens iets mag gaan weggeven aan de trouwe abbonees,

 3. h Dujardin zegt:

  Inderdaad ben het helemaal eens met de vorige opmerking Als je niets zegt dan word je ook niet beloond Ben 45 jaar essent klant en Niets

 4. Jan zegt:

  Ik sluit mij bij bovenstaande reactie geheel aan. Ben na 40 jaar ook overgestapt zonder ooit 1 aanbieding gehad te hebben .

 5. beekwilder zegt:

  Waarom belonen jullie geen vaste trouwe klanten met zo’n slimme meter, wij zijn van plan om over te stappen na 25 jaar klant te zijn

  Mvg Fam Beekwilder

Jouw reactie op deze aanbieding: