Nieuwe aanbiedingen

De beste energie aanbiedingen met cashback

Geert Wirken
29-05-2019

Energieleveranciers komen elk jaar met mooie energie aanbiedingen. Denk hierbij aan grote cadeaus zoals een gratis tablet of Playstation 4. Maar ook een cashback actie is erg populair. Voor degenen die nog niet bekend zijn met de term cashback : cashback is eigenlijk een ander woord voor korting. Het geld krijg je aan het eind van het jaar teruggestort op je rekening. Wij laten jou graag de beste energie aanbiedingen met cashback zien.

Wat maakt een cashback actie zo populair?

Met cashback krijg je letterlijk geld terug. En met het geld dat je terug krijgt kun je vervolgens zelf kiezen wat je ermee doet. Anders dan een cadeau zit je dus nergens aan vast. Er zit veel verschil in de hoogte van cashbacks. Bij Energiedirect krijg je bijvoorbeeld €50,- cashback bij een contract van één jaar, terwijl Powerpeers maar liefst een cashback actie van €160,- heeft. In ons artikel over cashback energie aanbiedingen kun je meer lezen over hoe cashback precies werkt.

Tip: wij raden aan om te kiezen voor een 1-jarig energiecontract. Na één jaar ben je namelijk alweer vrij om een nieuwe energie aanbieding te kiezen.

De beste cashback acties van dit moment

Wil jij weten bij welke energieleverancier je de hoogste cashback ontvangt? We hebben de beste cashback acties van dit moment voor jou op een rijtje gezet. Je kunt ook een kijkje nemen bij alle energie met cashback aanbiedingen.

Eneco €200,- cashback

Bij Eneco krijg je 100% groene stroom, betaal je lage energietarieven en krijg je ook nog eens €200,- cashback. Deze cashback krijg je wanneer je kiest voor een 1-jarig Eneco Europese Wind & Gas contract. Wil je toch liever een langer contract? Dat kun je gebruik maken van het 3-jarig energiecontract met €250,- cashback.

Oxxio €185,- cashback

Bij zowel een 1-jarig als 3-jarig contract krijg je nu bij Oxxio €185,- cashback. Het voordeel van deze actie is dat je naast de cashback ook profiteert van standaard lage energietarieven. Omdat het een unieke aanbieding is, geldt het alleen voor nieuwe klanten. Deze cashback actie van Oxxio is exclusief via onze website verkrijgbaar.

Essent €200,- cashback

Essent heeft regelmatig mooie energie aanbiedingen voor nieuwe klanten, maar deze aanbieding is de beste die ze op dit moment aanbieden. Om gebruik te maken van de cashback kies je voor een 1-jarig Essent groene stroom & gas Zeker contract. Naast dat je nu dus €200,- cashback krijgt, heb je ook standaard lage energietarieven en krijg je gratis tips van Essent om je energieverbruik te verminderen. Net zoals de aanbieding van Oxxio is deze actie exclusief via onze website verkrijgbaar.

Geert Wirken
Geschreven door

Geert Wirken

Specialist op het gebied van energiecontracten. Houdt zich sinds 2016 professioneel bezig met energie-aanbiedingen.

Lees meer berichten van Geert

Aanbevolen nieuws

Energiecadeau t.w.v. €210 bij een 1-jarig energiecontract van Coolblue.
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·05-06-2024

Energiecadeau t.w.v. €210 bij een 1-jarig energiecontract van Coolblue.

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.