Energietarieven

De goedkoopste energieleverancier mét aanbieding

Je bent op zoek naar een energie aanbieding, maar wil daarnaast maandelijks niet te veel geld betalen voor je energie. We hebben de drie goedkoopste energieleveranciers op een rij gezet. Deze energieleveranciers hebben naast een energie aanbieding ook nog lage energietarieven. Kijk waar jij het beste terecht kunt voor goedkope energie!

De goedkoopste energieleverancier 2019

Wij hebben de goedkoopste energieleveranciers met aanbieding op een rij gezet. Zit de aanbieding die jij zoekt er niet tussen? Maak gebruik van onze postcodecheck, hiermee zie je wat de goedkoopste energieleverancier op jouw adres is. Het kan namelijk per adres verschillen welke energietarieven je gaat betalen en hoe hoog de korting is die je ontvangt.

Oxxio

Oxxio is al een tijd een van de goedkoopste energieleveranciers van Nederland. Het is een redelijk kleine leverancier, maar dit gaat niet ten koste van de acties die zij aanbieden. Over het algemeen hebben kleinere leveranciers vaak minder hoge kortingen, Oxxio heeft daarentegen vaak juist wél een hoge cashback. Op dit moment hebben ze zelfs de hoogste cashback van alle leveranciers.

Exclusieve energie aanbieding

Deze energie aanbieding kun je alleen via onze website verkrijgen. Wij sturen je vervolgens door naar de website van Oxxio, waar je het nieuwe energiecontract met cashback kunt aanvragen. Benieuwd naar alle voordelen (en voorwaarden) van de aanbieding? Neem gauw een kijkje bij de Oxxio cashback.

Essent

Samen met Nuon Vattenfall is Essent de grootste leverancier in Nederland. Het voordeel van grote leveranciers is dat ze vaak sneller hoge kortingen en cadeaus geven. Zo ook bij Essent: je krijgt nu bij een contract van één jaar €200,- cashback. Met deze Essent actie betaal je lage energietarieven, ontvang je hoge korting en 100% groene stroom. 

Nuon Vattenfall

Bij Nuon Vattenfall kun je altijd wel terecht voor een gave energie aanbieding. In combinatie met lage energietarieven is Nuon daarom één van de populairste leveranciers in Nederland. Nuon heeft zowel energie met cadeau als energie met cashback. De Nuon Powerdeal is de beste energie aanbieding wanneer je gaat voor een cashback. Net zoals bij Essent ontvang je €200,- cashback bij een éénjarig contract. 

Tip: wil je echt het voordeligste energiecontract? Dan is het verstandig te kiezen voor een cashback in plaats van een cadeau. Bekijk alle energie aanbiedingen met cashback.

Alice van den Berg
Geschreven door

Alice van den Berg

Alice houdt voor Energie Aanbiedingen alle ontwikkelingen op de energiemarkt in de gaten.

Lees meer berichten van Alice

Aanbevolen nieuws

Afbeelding van electriciteitsmast
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·22-05-2024

Vattenfall of Essent: wie heeft de beste energie aanbiedingen?

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback
Mitchell de Rooij
Mitchell de Rooij
·13-05-2024

Frank Energie biedt nu ook vast jaarcontract aan met € 260,- cashback

Black Friday Vattenfall Nintendo Switch
Alice van den Berg
Alice van den Berg
·06-05-2024

Vattenfall’s gratis Nintendo Switch deal is terug – Mis 'm niet

man geeft geld
Lisa van Meggelen
Lisa van Gemmert
·16-04-2024

Unieke cashback op een variabel energiecontract van Frank Energie

© Energie-aanbiedingen.com 2024 Een merk van Keuze.nl B.V.