E-scooter vanaf €999,- bij duurzame energie van Nuon – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeau

Nuon/Vattenfall E-scooter vanaf €999,- bij duurzame energie van Nuon

Gemiddelde beoordeling
Thuiswinkel Partner
Vergelijkgroep
1.091 keer bekeken Op = op

De Vattenfall E-scooter kun je nu al voor €999,- kopen wanneer je een 1-jarig duurzaam energiecontract afsluit bij Nuon. Je kiest dan voor Nuon Groen uit Nederland en Nuon VastePrijsGas met CO2-compensatie. De E-scooter is geruisloos, heeft geen CO2-uitstoot en kun je gemakkelijk zelf thuis opladen. De accu laadt al binnen vijf uur volledig op.

  • Groene stroom uit Nederland
  • CO2-gecompenseerd gas
  • Ook geldig voor bestaande klanten
  • Zelf geld bijleggen voor de E-scooter
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

De E-scooter heeft een actieradius van 35 km. Wil je een scooter met een grotere actieradius? Kies dan voor de E-scooter van €1.249,-, je E-scooter heeft dan een actieradius van 65 km.

Maak een keuze uit de E-scooter met een actieradius van 35 km of 65 km. Beide E-scooters hebben een topsnelheid van 25 km/u. Bij de E-scooter ontvang je een afstandsbediening, alarm, stuurslot en accuslot.

Je kunt de E-scooter ook als bestaande klant kopen.

100% groene stroom
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Nuon is steeds meer bezig met het leveren van groene energie. Met dit cadeau bij je energiecontract kun je zelf ook bijdragen aan een beter milieu. Let wel op dat je dus zelf een eigen bijdrage van €999,- moet neerleggen om de scooter te kopen.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall E-scooter vanaf €999,- bij duurzame energie van Nuon energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Geldig bij duurzame energie tot 1 jaar
  • Alleen geldig bij afname stroom en gas

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€109
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€145
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€214

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst