Gratis ACER laptop t.w.v. € 349,- – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeau

Nuon/Vattenfall Gratis ACER laptop t.w.v. € 349,-

Gratis Acer laptop

t.w.v. € 349,-

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
8.470 keer bekeken Tijdelijke aanbieding

Een gratis laptop én groene stroom uit Nederland? Dat kan met deze tijdelijke energie aanbieding van Vattenfall.

  • Acer Chromebook
  • T.w.v. € 349,-
  • Groene stroom en mixgroen gas
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Met deze Acer Chromebook 514 ontvang je een handige laptop voor dagelijks gebruik en onderweg. Het biedt een fijne Full HD-display van 14 inch waarmee je optimaal kan genieten van films, video's en tv-programma's in haarscherp beeld. Ook niet onbelangrijk, is ruimte om je bestanden op te slaan. Deze sla je op in de Cloud of op de laptop met een maximale opslagcapaciteit van 64 GB. De laptop draait op het snelle besturingssysteem Chrome OS. Hiermee ben je automatisch voorzien van updates en beschermd tegen virussen.

Is deze laptop wat voor jou? Kies dan voor een 1-jarig contract bij Nuon Vattenfall en ontvang de Acer laptop van 14 inch, ter waarde van € 349,- helemaal gratis! Een hele leuke energie aanbieding voor een welkomstcadeau bij je energiecontract!

Kan je niet wachten? Je ontvangt de laptop binnen een week nadat Vattenfall je derde termijnbedrag heeft afgeschreven. Dus stap je direct over? Dan heb je de laptop binnen 4 maanden.

Gratis Acer Chromebook
14 inch laptop
1-jarig contract
vaste tarieven en dus geen stijgingen!
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Dit is een erg mooie aanbieding voor wie nog een goede laptop zoekt en groene stroom belangrijk vindt. Daarnaast ga je slechts een contract aan voor 1 jaar. Met een waarde van € 349,- ontvang je een welkomstcadeau van een hoge waarde. Niet slecht!

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Gratis ACER laptop t.w.v. € 349,- energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€120,65
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€164,10
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€251,89

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst