Gratis Klus Cadeaukaart t.w.v. € 200,- – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeaubon

Nuon/Vattenfall Gratis Klus Cadeaukaart t.w.v. € 200,-

Gratis Klus cadeaubon

t.w.v. € 200,-

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
6.505 keer bekeken Tijdelijke maanddeal

Nog wat klusjes in de planning? Dan komt een Klus Cadeaukaart t.w.v. € 200 vast wel van pas. Je ontvangt deze cadeaukaart nu gratis met de maanddeal van Vattenfall. En dat bij slechts een 1-jarig contract met groene stroom en mixgroen gas.

  • Klus Cadeaukaart
  • T.w.v. € 200,-
  • Groene stroom en mixgroen gas
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Met de Klus Cadeaukaart ter waarde van maar liefst € 200,- kun je de klusjes in je huis/tuin goed aanpakken. Besteed het aan bijvoorbeeld verf, hout, behang, meubelen of goed gereedschap. Aan jou de keuze. Je kunt de Klus Cadeaukaart besteden bij de Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. De cadeaukaart is 2 jaar geldig.

Is deze cadeaukaart wat voor jou? Kies dan voor een 1-jarig contract bij Nuon Vattenfall en ontvang de Klus Cadeaukaart ter waarde van € 200,- helemaal gratis! Een hele leuke energie aanbieding voor een welkomstcadeau bij je energiecontract!

Kan je niet wachten? Je ontvangt de cadeaukaart binnen een week nadat Vattenfall je derde termijnbedrag heeft afgeschreven. Dus stap je direct over? Dan heb je je cadeaukaart binnen 4 maanden.

Gratis Klus Cadeaukaart
t.w.v € 200
1-jarig contract
vaste tarieven en dus geen stijgingen!
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Dit is een mooie aanbieding voor wie wat klusjes op de planning heeft staan en hiermee € 200,- niet hoeft af te rekenen. Is dit niks voor jou? Bekijk dan eens de vele andere aanbiedingen van Vattenfall met een welkomstcadeau van de Cadeau XL actie. Zoals een Full HD televisie, Apple draadloze Airpods of een cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 200,-.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Gratis Klus Cadeaukaart t.w.v. € 200,- energie aanbieding is op beoordeeld met 4 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€123,53
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€168,02
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€257,88

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeaubon

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst