Gratis Samsung Galaxy Watch t.w.v. € 249,- – Energie Aanbiedingen
€ 100 cadeau

Nuon/Vattenfall Gratis Samsung Galaxy Watch t.w.v. € 249,-

Gratis Samsung Galaxy Watch

T.w.v. € 249,-

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
16.538 keer bekeken Alleen deze week

Tijd voor een nieuwe gadget? Maak dan gebruik van de tijdelijke Nuon Vattenfall weekactie en ontvang gratis een Samsung smartwatch t.w.v. € 249,- bij je energiecontract!

  • Gratis Samsung Galaxy Watch
  • T.w.v. € 249
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

De Samsung Smart Watch is een horloge die je gebruikt voor veel meer dan alleen de tijd. Je kan er namelijk ook je agenda mee checken en inkomende berichten en oproepen bekijken. Ook handig om mee te sporten. Het houdt namelijk je hartslag bij, aantal stappen en je calorieverbuik. Geschikt voor zowel Android als iOS.

Wat voor jou? Je ontvangt dit welkomstcadeau t.w.v. € 249,- gratis bij een nieuw gas en stroom jaarcontract van Nuon Vattenfall. Kan je niet wachten? Je ontvangt de Samsung Galaxy Watch binnen één week na de afschrijving van je derde termijnbedrag. Dus na ongeveer 3 à 4 maanden.

Let wel op: Deze energie aanbieding is tijdelijk als weekdeal beschikbaar.

Gratis Samsung Galaxy Watch
t.w.v. € 249,-
1 jaar lang
vaste tarieven en dus geen stijgingen!
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Dit is een mooie aanbieding bij een energiecontract voor 1 jaar. Vooral erg geliefd onder de sporters. Niks voor jou? Gelukkig heeft Vattenfall genoeg andere cadeaus bij de Cadeau XL actie. Zoals een LG televisie, Apple draadloze Airpods of een cadeaubon van Bol.com t.w.v. € 200,-.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Gratis Samsung Galaxy Watch t.w.v. € 249,- energie aanbieding is op beoordeeld met 3 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€124
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€164
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€240

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met cadeau

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst