Gratis POWERplus zonnelader – Energie Aanbiedingen
€ 100 anders

Nuon/Vattenfall Gratis POWERplus zonnelader

Gratis POWERplus zonnelader

Met 25% korting op groene stroom

Vergelijkgroep Website
Thuiswinkel Partner
Uitstekende Beoordeling
10.776 keer bekeken Alleen deze week

Korting op groene stroom én een gratis powerbank op zonne-energie? Maak dan gebruik van de tijdelijke Nuon Vattenfall weekactie en krijg 25% korting op groene stroom en een POWERplus Solar Charger cadeau.

  • 25% korting op groene stroom
  • Gratis POWERplus Solar Charger
  • 1 jaar lang vaste tarieven
  • Alleen voor nieuwe klanten met gas & stroom
energie-leverancier-nuon
Jouw prijsoverzicht
Contractduur
Jaarprijs
Cashback
Jaarprijs inclusief korting
Maandbedrag

Alles over deze Nuon/Vattenfall aanbieding

Met deze weekdeal ontvang je 25% korting op de variabele leveringskosten van stroom bij Groen uit Nederland Vast en VastePrijsGas met CO2-compensatie. Ook ontvang je een POWERplus Solar Charger t.w.v. € 39,95 als welkomstcadeau.
Met de POWERplus Solar Charger kan je je mobiel of tablet opladen met zonne-energie. Handig voor op reis, of gewoon in je tuin of balkon. Je bevestigt het paneel eenvoudig aan je rugtas, parasol of tent.
Wil jij korting op groene stroom en een gratis POWERplus Solar Charger? Wees er dan op tijd bij. Deze energie aanbieding is als weekdeal beschikbaar bij een 1-jarig gas en stroom contract van Nuon Vattenfall. Naast dat dit een weekdeal is, is er ook maar een beperkte voorraad beschikbaar van de POWERplus Solar Charger.
Kies dus op tijd voor deze weekdeal en ontvang 25% groene stroom korting en de POWERplus Solar Charger ter waarde van € 39,95 helemaal gratis!

25% korting op groene stroom
En gratis Solar Charger
Een kort jaarcontract
vaste tarieven en dus geen stijgingen!
expert-melvin

Melvin van de energie redactie

Expert op het gebied van energie aanbiedingen

Met deze weekdeal pak je korting op groene stroom én een gratis POWERplus Solar Charger. Dit is een mooie weekdeal bij een jaarcontract voor gas en stroom.

Nuon/Vattenfall energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Nuon/Vattenfall Gratis POWERplus zonnelader energie aanbieding is op beoordeeld met 2.5 sterren.

Overstappen naar Nuon/Vattenfall

Nuon Vattenfall is met bijna 2 miljoen klanten een grote speler op de energiemarkt. Bovendien is Nuon Vattenfall één van de koplopers met betrekking tot duurzame energie. Daarnaast heeft Nuon Vattenfall een eigen spaarprogramma, zoals je dat bij veel vliegmaatschappijen ziet. Met het spaarprogramma van Nuon Vattenfall word je óók na je overstap als nieuwe klant beloond. Blijf je namelijk klant bij Nuon Vattenfall dan kun je meesparen voor producten zoals ledlampen, powerbanks of zelfs schuurmachines.

Met de automatische overstapservice van Nuon Vattenfall gaat deze aanbieding pas in op de dag dat je oude leverancier stopt. Dit zorgt voor een vlekkeloze overstap: je betaalt niet teveel en komt nooit zonder stroom te zitten.

Bekijk alle Nuon/Vattenfall aanbiedingen

Voorwaarden Nuon/Vattenfall

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Alleen bij afname van zowel gas als stroom

Geschatte maandprijs per huishouden

De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.
WoningStroomGasPrijs
energie-aanbieding-appartementAppartementFlat 2400 kWh 1000 m3€124
energie-aanbieding-hoekwoningTussenwoningTussen 3300 kWh 1350 m3€164
energie-aanbieding-woningVrijstaandVrij 3900 kWh 2400 m3€240

Check je overstapdatum

Voer de einddatum van je huidige energiecontract hieronder in om te checken of je al kunt overstappen. Wil je overstappen voordat je huidige contract is afgelopen, kan je energieleverancier hiervoor een overstapboete opleggen. Sommige leveranciers vergoeden (deels) de kosten van deze boete. Gebruik de overstapcheck om te kijken of je kan overstappen zonder overbodige kosten.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meld je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Alternatieve aanbiedingen met anders

Op zoek naar een andere leverancier met een cadeau aanbieding? Klanten van Nuon/Vattenfall en andere bezoekers stapte het meest over naar de volgende aanbiedingen met cadeau:

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst