Energie aanbieding: Qurrent Windtegoed t.w.v. €55


Een laag tarief en zeer groene stroom: dat is Qurrent. Je krijgt geen cashback of mooi kado, maar wel groene energie tegen inkoopsprijzen. Bij het 3-jaar contract krijg je bovendien Windtegoed t.w.v. €55.

En niet zomaar duurzaam, maar zeer, zeer duurzaam. Volgens zowel de Consumentenbond als Greenpeace krijgt Qurrent een 10 voor duurzaamheid. Daarnaast krijg je als extra bij een 3-jarig contract ook nog een stukje 'Windtegoed'. Dat is eigenlijk een stukje windmolen waarbij je kunt bijhouden hoeveel stroom hij opwekt via de Qurrent app. Vervolgens krijg je de opgewekte stroom als korting. Als het harder waait krijg je dus meer korting! Verwacht niet ineens een stroomrekening van € 0, want het windtegoed staat ongeveer gelijk aan € 55,-.

Zeer groen
Zeer duurzame leverancier volgens Greenpeace
Eigen windmolen
Volg je eigen windmolen via de App

Voordelen energie aanbieding

  • Gratis € 55,- windtegoed (korting)
  • Zeer duurzaam
  • Volg je windmolen via de App

Geschatte maandprijs per huishouden

Onderstaande prijzen zijn exclusief Windtegoed t.w.v. €55

Appartement

energie-aanbieding-appartement
2400 kWh 1000 m3
€116

Tussenwoning

energie-aanbieding-hoekwoning
3300 kWh 1350 m3
€152

Vrijstaand

energie-aanbieding-woning
3900 kWh 2400 m3
€219
De schattingen voor het aantal kWh stroom en m3 gas worden gebaseerd op de officiële cijfers van het Nibud.

Overstappen naar Qurrent

Qurrent is onderdeel van Stichting DOEN (100% aandeelhouder). Ze zien zichzelf als eenlandelijke energiecoöperatie. Gericht op het groener maken van Nederland. Qurrent wil niet verdienen aan energieverbruik: ze streven niet naar maximale winst voor de aandeelhouders. Met de 'Qurrent Mijn Energie' app en website kun je gemakkelijk zien wat je verbruikt en waar je kunt besparen. Er is hier geen installatie voor nodig. Bekijk alle Qurrent aanbiedingen

Vergoeding overstapboete

Wanneer je overstapt naar Qurrent, zal je energiecontract pas ingaan wanneer de einddatum van je oude contract bereikt is. Hierdoor zal je niet te maken krijgen met een opzegvergoeding. Mocht je echt heel ver voor je einddatum je huidige energieleverancier opzeggen, kijk dan goed of je een boete krijgt van je huidige leverancier. Qurrent vergoed deze namelijk niet. Wil je weten of je al kunt overstappen? Doe hier de overstapcheck!

Voorwaarden Qurrent energie actie

  • Alleen bij het 3-jaar contract krijg je gratis windtegoed

Qurrent energie aanbieding

Beoordeeld door de Energie Redactie

De Qurrent Windtegoed t.w.v. €55 energie aanbieding is op beoordeeld met 3.5 sterren.

Overstapwekker

Loopt je contract nog meer dan 3 maanden door? Meldt je gratis aan voor de overstapwekker! Zo sturen we je op tijd een bericht en mis je nooit de laatste overstapaanbiedingen.

Regelmatig krijgen we exclusieve aanbiedingen van energieleveranciers om overstapboetes geheel over te nemen. Hierdoor kun je eerder overstappen. Met de overstapwekker stellen we je hiervan automatisch op de hoogte.

Activeer in 1 klik

Reageer op deze aanbieding

Je email adres wordt niet geplaatst