Energieleveranciers

We begrijpen dat voor je definitief beslist naar welke energieleverancier je overstapt, je waarschijnlijk iets meer wil weten over de energieleveranciers achter de energie aanbiedingen.

Waar staan ze voor? Welke beloftes maken ze naar hun klanten? En Leveren ze groene of grijze energie? We geven je hieronder een beknopt overzicht van alle energieleveranciers.

Energieleveranciers

Ga snel naar meer informatie over:

energie-aanbiedingen-budget-energie

Budget Energie

Bij Budget Energie geloven ze erin dat bijna niemand geïnteresseerd is van wie ze hun stroom en gas krijgen. Als ze het maar krijgen. En het liefst voor een zo laag mogelijke prijs.

energie-aanbiedingen-delta

Delta

Delta levert 100% groene stroom, opgewekt uit Nederlandse wind, Europese wind en Nederlandse biomassa. Het vergroten van het energiebewustzijn is hun maatschappelijke verantwoordelijkheid

energie-aanbiedingen-eneco

Eneco

‘Besparen op je energie doe je goed met een aanbieding bij Eneco’. Bij energieleverancier Eneco kan je veel geld besparen door te kiezen voor een energie aanbieding met cashback.

energie-aanbiedingen-energiedirect

Energiedirect

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas, dat is energiedirect.nl. Deze energieleverancier probeert het regelen van energie eenvoudiger en voordeliger te maken.

energie-aanbiedingen-engie

Engie

ENGIE is hard op weg de CO2-uitstoot omlaag te brengen en haar totale aandeel groene energie te vergroten. Het mooie is: ENGIE levert uitsluitend groene stroom.

energie-aanbiedingen-essent

Essent

Essent biedt ieder jaar één van de beste energie aanbiedingen aan. Essent is een goedkope energieleverancier met acties voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

energie-aanbiedingen-NLE

NLE

De NLE (voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) is een leverancier die probeert de markt open te breken met lage prijzen.

energie-aanbiedingen-nuon-vattenfall

Nuon Vattenfall

Nuon Vattenfall, één van de grootste energieleveranciers, doet veel voor haar bestaande klanten. Zo krijg je als klant korting op je energietarieven naarmate je langer klant bent, spaar je automatisch mee voor mooie cadeaus en maak je kans op prijzen.

energie-aanbiedingen-oxxio

Oxxio

Oxxio levert aan iedereen voordelige groene stroom en gas. Regel met de Oxxio-app gemakkelijk al je energiezaken.

energie-aanbiedingen-powerpeers

Powerpeers

Bij Powerpeers draait alles om het delen en zelf opwekken van 100% duurzame Nederlandse stroom. Energie moet volgens Powerpeers persoonlijk voelen en eerlijk zijn.

energie-aanbiedingen-pure-energie

Pure Energie

Eén van de groenste energieleveranciers van Nederland: Pure Energie. De groene stroom wekken ze zelf op met windmolens en zonnepanelen in Nederland.

energie-aanbiedingen-united-consumers

United Consumers

United Consumers berekent elke maand de gemiddelde energieprijs en geeft daar bovenop 10% extra korting. Zo ben je altijd goedkoper uit dan de gemiddelde energieprijs.

energie-aanbiedingen-vandebron

Vandebron

Vandebron: zelf kiezen waar je energie vandaan komt, en je geld naartoe gaat. Goeie energie krijg je direct Vandebron