Energieleveranciers

We begrijpen dat voor je definitief beslist naar welke energieleverancier je overstapt, je waarschijnlijk iets meer wil weten over de energieleveranciers achter de energie aanbiedingen.

Waar staan ze voor? Welke beloftes maken ze naar hun klanten? En leveren ze groene of grijze energie? We geven je hieronder een beknopt overzicht van alle energieleveranciers.

Energieleveranciers

Ga snel naar meer informatie over:

energie-aanbiedingen-mega

Mega

Bij Mega heb je altijd een voordelig tarief voor je energielevering, zowel vandaag als op lange termijn

energie-aanbiedingen-innova

Innova

Wij voorzien consumenten en ondernemers in energieoplossingen die duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar zijn én opbrengsten geven voor zichzelf, de maatschappij en de economie.

energie-aanbiedingen-gewoon-energie

Gewoon Energie

Wij geloven in de kracht van eenvoud en toegankelijkheid. Stroom en gas zijn gewone producten die horen bij het alledaagse leven en wil je snel kunnen regelen.

energie-aanbiedingen-shell-energy

Shell Energy

Wij willen naar een wereld die draait op duurzame energie. Zowel thuis als onderweg. Ga je met ons mee?

energie-aanbiedingen-coolblue

Coolblue

Coolblue wil jou helpen bij het besparen van energie. Denk hierbij aan korting tot € 250 op energiebesparend producten en inzicht in je energieverbruik met een besparingsrapport. Dat is energie met een glimlach.

energie-aanbiedingen-nextenergy

NextEnergy

De energieprijzen van NextEnergy verschillen per dag. Zo kun jij je energieverbruik handig afstemmen op de goedkoopste momenten. Dit doe je samen met de slimme NextEnergy-app.”

energie-aanbiedingen-frank-energie

Frank Energie

Frank energie snapt dat de huidige energiemarkt anders moet en houd de risico’s voor jou als klant laag door geen termijnbedragbuffers op te bouwen.

energie-aanbiedingen-tibber

Tibber

De dynamische stroomprijs van Tibber verschilt per uur. Daardoor kun jij handig inspelen op de natuurlijk piek-en dalmomenten van stroomverbruik met behulp van de slimme Tibber-app.”

energie-aanbiedingen-budget-energie

Budget Energie

Bij Budget Energie geloven ze erin dat bijna niemand geïnteresseerd is van wie ze hun stroom en gas krijgen. Als ze het maar krijgen. En het liefst voor een zo laag mogelijke prijs.

energie-aanbiedingen-delta

Delta

Delta levert 100% groene stroom, opgewekt uit Nederlandse wind, Europese wind en Nederlandse biomassa. Het vergroten van het energiebewustzijn is hun maatschappelijke verantwoordelijkheid

energie-aanbiedingen-eneco

Eneco

‘Besparen op je energie doe je goed met een aanbieding bij Eneco’. Bij energieleverancier Eneco kan je veel geld besparen door te kiezen voor een energie aanbieding met cashback.

energie-aanbiedingen-energiedirect

Energiedirect

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas, dat is energiedirect.nl. Deze energieleverancier probeert het regelen van energie eenvoudiger en voordeliger te maken.

energie-aanbiedingen-engie

Engie

ENGIE is hard op weg de CO2-uitstoot omlaag te brengen en haar totale aandeel groene energie te vergroten. Het mooie is: ENGIE levert uitsluitend groene stroom.

energie-aanbiedingen-essent

Essent

Essent biedt ieder jaar één van de beste energie aanbiedingen aan. Essent is een goedkope energieleverancier met acties voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

energie-aanbiedingen-NLE

NLE

De NLE (voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) is een leverancier die probeert de markt open te breken met lage prijzen.

energie-aanbiedingen-nuon-vattenfall

Nuon Vattenfall

Nuon Vattenfall, één van de grootste energieleveranciers, doet veel voor haar bestaande klanten. Zo krijg je als klant korting op je energietarieven naarmate je langer klant bent, spaar je automatisch mee voor mooie cadeaus en maak je kans op prijzen.

energie-aanbiedingen-oxxio

Oxxio

Oxxio levert aan iedereen voordelige groene stroom en gas. Regel met de Oxxio-app gemakkelijk al je energiezaken.

energie-aanbiedingen-powerpeers

Powerpeers

Bij Powerpeers draait alles om het delen en zelf opwekken van 100% duurzame Nederlandse stroom. Energie moet volgens Powerpeers persoonlijk voelen en eerlijk zijn.

energie-aanbiedingen-pure-energie

Pure Energie

Eén van de groenste energieleveranciers van Nederland: Pure Energie. De groene stroom wekken ze zelf op met windmolens en zonnepanelen in Nederland.

energie-aanbiedingen-united-consumers

United Consumers

United Consumers berekent elke maand de gemiddelde energieprijs en geeft daar bovenop 10% extra korting. Zo ben je altijd goedkoper uit dan de gemiddelde energieprijs.

energie-aanbiedingen-vandebron

Vandebron

Vandebron: zelf kiezen waar je energie vandaan komt, en je geld naartoe gaat. Goeie energie krijg je direct Vandebron

Energieleveranciers vergelijken

Op Energie Aanbiedingen vergelijk je alleen de grootste leveranciers van Nederland. Met deze leveranciers hebben wij goede contacten en hiervan weten we dat ze betrouwbaar zijn. Ook hebben deze partijen de beste energie aanbiedingen, met cashbacks en welkomstcadeaus. Daar kun jij flink van profiteren. Hoe kies je nou het beste een energieleverancier?

Goedkope energieleveranciers

De prijs speelt waarschijnlijk de belangrijkste rol voor je. Een aantal leveranciers is vaak goedkoper dan anderen. Dit komt omdat ze flinke cashback kortingen geven aan nieuwe klanten, die naast lage instaptarieven een groot verschil maken. Dit zijn bijvoorbeeld Eneco en Essent. Zij staan regelmatig bovenaan in de vergelijker als goedkope leverancier voor veel huishoudens.

Aan de andere kant kunnen goedkopere leveranciers ook kleinere leveranciers zijn met een ‘simpeler’ imago. Zij richten zich puur en alleen richten op het leveren van energie. Soms zelfs alleen via online dienstverlening. Zo kunnen ze de kosten voor jou lekker laag houden. Budget Energie, Energiedirect en Oxxio zijn bijvoorbeeld echte prijsvechters die zich puur richten op het leveren van goedkope gas en stroom.

Goedkoopste leveranciers

Groene energieleveranciers

Een ander criterium dat misschien voor jou belangrijk is aan een energieleverancier, is ‘duurzaamheid’. Ook hier kun je leveranciers goed op vergelijken, en verschillen ze van elkaar.

Voordeel van een cadeaubon

Wil je graag een groene leverancier, maar niet een hogere prijs betalen? Dan raden we je aan ook grote leveranciers als Eneco en Essent mee te nemen in je vergelijking. Eneco en Essent leveren namelijk ook standaard groene Nederlandse Windstroom bij alle energie aanbiedingen. Zo stap je makkelijk over met een (cashback) aanbieding, en krijg je toch groene stroom bij je energiecontract.

De beste cadeaubonnen voor een slimme thermostaat

De meeste thermostaten zijn tussen de € 200 en € 300. Zowel Bol.com als Wehkamp hebben een ruim assortiment aan slimme thermostaten. Je vindt er onder andere thermostaten van de merken Google Nest en Tado.

Groenste leveranciers